Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
na ovom sra*u od telefona mora da se plati ako zelite da koristite GPS
svaka cast nokiji, mislim stvarno..... sledeca stvar koju ce najverovatnije ubaciti u neki od narednih telefona - mp3 melodije koje hocete da stavite kao zvono, morate da skidate sa njihovog sajta i naravno da ih platite.....
n70 je moj poslednji Nokia telefon..... ovo sto rade sa ovim novijim telefonima stvarno nema smisla....
dati tolike pare za n95, pritom naravno ocekujes da ti sve radi sto ima na njemu za te pare kad ono - gps se placa
Samo gledam i kazem neka hvala...Stvarno sam mislio da ce ta N95 da napravi boom ali izgleda da ce SE imati lak posao da ih dotuce...Jedan 5mpx CyberShot i zdravo N95....Ne govorim to zbog para i zato sto je skup...Recimo da bi pre uzeo N93 nego N95 iako bi bile iste cene...Nekako me N93 vise privlaci od N95...HMMM a da pocnem da skupljam za N93
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
nece moci SE da dotuce N95 sa nekim java telefonom sa dobrom kamerom jer N95 nije java telefon.... n95 nudi dosta stvari pored te kamere dok bi taj SE java telefon nudio samo tu kameru....
Nudi dosta,svaka mu chast ali kvalitet izrade me uopshte nije odushevio.... Slajd mu je malo raskliman,tastatura mi je isto nekako mnogo plasticna...Shto se tiche funkcija je dobar ali ovako,ochekivao sam neshto vishe...
Pa slajd kao slajd je ok,sad ne znam da li je kod svih modela tako ali onaj koji sam ja drzao imao je luf na desnoj strani (kad pritisnesh ispod donjeg desnog ugla ekrana slajd ima malo lufta da ide gore dole dok je leva strana extra pritegnuta) i to mi se nije svidelo i osecaj dok kucam poruku,tastatura mi je previshe plastichna nekako...
Jeste sigurni vi u ovo? Drvlje i kamenje odma! Jedan Miškonijev drugar ga ima, i uspeo je da se prikači, samo je prvi put bilo potrebno da se zakači GPRSom na neki ne direktno Nokiin nego neki drugi ali svejedno sajt, i ostavi IMEI. I posle toga radi. Nisam baš probao, bili smo u zatvorenom, ali čovek kaže da radi.
A ovo što si ti Mikele našao su mape za određene zemlje. Ako vam se ne sviđa ideja plaćanja Nokiinih mapa (koje uzgred teško da će biti dobro odrađene za Srbiju), sačekajte da se osposobi saradnja sa 3rd party programima i voila. Mada me ne bi čudilo da se (ako već nije urađeno) u nekim novijim firmwareima ovo malo onesposobi, što bi bilo i loša reklama ali ne i nemoguće. No uzdajmo se u hakere, pad a vidimo, ali za početak čitajte bolje text.
Dexter, vidiš, na primerku koji je moj kum uzeo pre par dana klacka se desna strana baš kao što si naveo, dok recimo na primerku koji je drugar uzeo čim se pojavio toga nema. A GPS mape nisu ništa naročito, mada i ja očekujem skoru softversku podršku od "trećih lica". Neke stvari rade ali neke moraju i da se plate...
Nikada mi neće biti jasno kako neko može da se razočara u telefon koji nikada nije probao...
Slider je nešto klimaviji ali ništa strašno...
I ne vidim šta je čudno da se kupuju dodatne mape??? Kupovanje programa je svuda u svetu sasvim normalno... to što smo mi navikli da sve imamo crackovano i da radi kako radi bez podrške nije nokiin problem... a ko je dao tolike pare za telefon sigurno nije ostao bez dinara pa da ne može da izdvoji da kupi mape...
Ja se nisam razočarao, ekran je stvarno dobar, i veliki ali ja ne želim povećavanje dimenzija, nego rezolucije. Ali to je samo moj problem. Ne znam kako je to tačno sa N80 rešeno (jer ima veću rez), ali ako se on snalazi sa 9.1 programima, onda samo ne znam što i u dosta bolji model nisu mogli to da stave.
A slajderu ništa posebno ne fali, ali meni lično izgleda kao malo mekan telefon.
He he .......Miškoni, ok ispravljam se nije drugar nego kum
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
sad sam cackao fon,buraz platio 650e,full pakovanje,sluske su extra dobre,a dobio je i onaj dodatak sa komandama koji je izmedju fona i sluski,memorijsku od 1gb,koznu braon futrolu koja je malo cudna ali dosta dobra i elegantna,jedno 5 knjizica,cd,usb,kabel za povezivanje sa tv-om,nalepnicu za zastitu ekrana koja se naknadno stavlja(kad se kupi fon ima crnu zastitu preko ekrana),slajd jeste malo klimav ali ipak je dupli slajd pa je malo nesigurniji,ali nema sumnje da je nokia napravila kvalitetan fon,stereo zvucnici,video izgleda super,komande na drugom slajdu su na ravnim tasterima,mada su po meni nepotrebne
kameru nisam probao nazalost,zaboravio sam,a i nista specijalni nisam propustio posto je na ekranu ista slika kao na n73,tek na monitoru se vide razlike,a n73 sam drndao do iznemoglosti,ja sam jos uve se fan i mj k800 radi ko sat,necu ga menjati za nokiju,posto me ne odusevljavaju,mozda ga zamenim za p990,a ovako nista me jos nije impresioniralo,ima 1gb memorije i fon mi je previse mocan da bi ga menjao,a i meni taj wi-fi i navigacija nepotreban
Fon je ekstra OGROMAN diplay i po mom misljenju jedini shit je to stho mora da se plati GPS, ali mislim da se placa samo Voice Navigation a da GPS moze da se koristi i besplatno. Kazu da je kamera malo razocaravajuca za slike u toj rezoluciji... ali ja mislim da jedu... pa znate vec sta. A video klipovi su... naci extra. Drug je kupio i drzao sam je u ruci fon je mocan. Nego nisam mogao da verujem da taj telefon prakticno 'cedi' bateriju do iznemoglosti, baterija bas kratko traje.
Jos nesto: Svi koji su neki zaludjeni za telefone sa 'jakim' kamerama ipak N93 je totalni revolution jer, ma koliko MP imala nokia N95 N93 ima opticki zum i to je ipak extra.
kupio sam n95 pre dve nedelje i telefon mi se prekljuce ugasio i ja probao svim silama da ga ukljucim, punio ga, vadio mu karticu i sim i memory, kacio ga usb-om na komp... i nista. odnesem ga u radnju i ostavim i odem danas tamo i oni mi kazu da sam je ubio. onda im ja kazem da ja nisam nikakav ubica telefona, a oni mi kazu dovidjenja. moracu posle da ih istucem
Zanimljivo... Mislim da bi bilo korisno za buduće kupce da navedeš ime radnje,da bi je zaobišli u širokom luku.
I jedno pitanje: šta je prethodilo gašenju telefona?Koristio si ga (ako jesi-kako?) ili je "umro" sam od sebe?
Bonus pitanje: da li je fon made in Finland ili made by Nokia?
dojlimi, ako su ti bash tako ogovorili onda su bash drski.Postavi se i ti onda tako, naravno ako stvarno nisi ti ubio telefon kako kazu.Javi nal shta si uradio..
a sledeci korak je - uzmes ciglu i zveknes je u njihov izlog
salim se! mada, mozda se ne salim! dojlimi, pa sta je na kraju bilo, sta si uradio? nema te da nam javis! i stvarno bi bilo dobro da navedes u kojoj radnji si uzeo da znamo.....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.