Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ma radi sajt ,ali kad kliknem na sample video izbaci mi tu por
gle cuda,proradilo
pa nije los video...a jel ima neki sajt gde mogu da nadjem teme za ovaj telefon a da su ,hmm kako da kazem originalne,oficialne da se lepo uklapaju u tel jer na nekim sajtovima su to dela korinika i nisu uradjene kako treba?
ma nije bre u tome fazon...hteo sam da pitam jel zna neko da li ima na nokiinom sajtu i slicno teme koje se izrade bas za njega da pasuju kako treba,jer na ostalim sajtovima(ne svim) ima dosta onih koje su skroz nekvalitetno uradjene??
btw,jel mogu da sa telefona na komp prebacim original temu pa da promenim samo slike?
Stefan33 napisao:btw,jel mogu da sa telefona na komp prebacim original temu pa da promenim samo slike?
Ne mozes je prebaciti na komp. I da mozes ne bi nista time dobio, jer ne mozes da je editujes zasad nijednim programom. Tu povlasticu imaju stari symbian telefoni, od N70 pa na dole.
Ljudi imao sam n73ME i sad sam uzeo n95-8g. znaci ne mogu da verujem da su slike ovoliko lose sa n95-8g. pricam o tome kad sam slikao sa n73me. ispadne lepa slika na dipleyu i moze se lepo videti a na n95-8g. nekako mutno i lose! bas
jesi siguran da su podesavanja u redu_ ja inace nemam ovaj tel pa nemogu da sudim 100% ali koliko se secam dok sam se igrao slike su bile "prilicno" dobre,verujem da ce Stefan33, da ti pomogne vise sa tim
..Jel zna neko koja je bolja kamera da li na Nokia N 95 8gb ili na Nokia N 82,da li je neko isprobao kameru na Nokia N 82 i uporedjivao sa Nokiom N 95 8 GB ..
kocapro, ono sto sam ja gledao od slika slikanih sa n82,bolje su od slika sa n95 8gb.Inace kod n82 kamera je istaknuta kao najjaca funkcija ovog telefona iako ima sve sto i n95 8gb neracunajuci memoriju i infrared koji je skoro ne bitan.Ali zato ima xenon blic nasuprot led kod n95
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
e ljudi,kad nesto instaliram,skidam s neta,prebacujem s kompa,uvek me pita da li da stavim na mass memory ili phone memory??ja uvek stavljam na mass memory,a za cega je ona phone i jel dobro to sto stavljam na mass memory?
edit: i da kad nesto skidam s neta i instaliram ,uvek me telefon pita jesam li siguran da to hocu,kao moze biti harmfull...jel stvarno moze nesto da se desi telefonu,ali ja sam cuo da virusi za s60 3rd ne postoje???
Stefan33 ma opusteno nemoj da se brines, snimaj programe gde god hoces, i pazi sta skidas sa neta, virusi se jos nisu pojavili za s60 3rd, ali neki su razbili zastitu i za to, pa se ocekuju virusi, pozeljno je imati neki anti-virus program na telefonu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.