Nokia N900
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Lobachewsky, pa to i nije lose toliko. Zasto da ne. To se i dan danas radi na neki nacin. Koliko njih su imali/imaju npr n95 ili sad 5800, a nijednu jedinu aplikaciju nisu instalirali. Znam neke koji imaju i Omniu cisto da bi rekli da je imaju.
To nije lose kupis pa budzis i onda tbi i svaki telefon bio razlicit cime bi svi imali nesto slicno ali puno razlicito.
To nije lose kupis pa budzis i onda tbi i svaki telefon bio razlicit cime bi svi imali nesto slicno ali puno razlicito.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31
gledajte obavezno ovo. http://www.symbian-freak.com/news/009/0 ... a_n900.htm
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
jerkann, bas o tome pricham. Evo, kolega ima N73ME cisto da ga ima, drugi ima Samsung G800, mene je njakao sta da kupi, sve smo stavili na papir, ja mu kazem tebi Symbian ne treba... on zapeo hoce pa hoce... ok, ja nemam nista protiv... NISTA nije instalirao na telefon.
Meni je zao sto cak ni svoj racunar ne mogu da customizujem u potpunosti (bez nekih zescih intervencija). A to bih jako zeleo na telefonu, poseban zvuk za paljenje, za gasenje, pa razne flash animacije, zvukove i sl... Znam da sve moze, ali nemam ja vremena da se toliko njakam oko toga, imam i ovako gomilu drugog posla, pre svega vezano za struku. Evo, verovali ili ne, u poslednjih nedelju dana, racunar sam koristio ukupno cca 4 sata (sto mi je norma za slobodno popodne inache)
Meni je zao sto cak ni svoj racunar ne mogu da customizujem u potpunosti (bez nekih zescih intervencija). A to bih jako zeleo na telefonu, poseban zvuk za paljenje, za gasenje, pa razne flash animacije, zvukove i sl... Znam da sve moze, ali nemam ja vremena da se toliko njakam oko toga, imam i ovako gomilu drugog posla, pre svega vezano za struku. Evo, verovali ili ne, u poslednjih nedelju dana, racunar sam koristio ukupno cca 4 sata (sto mi je norma za slobodno popodne inache)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
na nokia sajtu izbacena puna specifikacija n900,ima tastaturu na ekranu...
[jes` da ne pishe kakvu,ali ok-ima ikakvu
]
video pozivi ce takodje tek kasnije postati dostupni [verovatno pri prvom apdejtu]
nisam nashao nishta vezano za MMS... mada se to i kod nas jako retko koristi... [ja bi pre shibnuo mejl nego poslao MMS]
[jes` da ne pishe kakvu,ali ok-ima ikakvu

video pozivi ce takodje tek kasnije postati dostupni [verovatno pri prvom apdejtu]
nisam nashao nishta vezano za MMS... mada se to i kod nas jako retko koristi... [ja bi pre shibnuo mejl nego poslao MMS]
Dobili su konkurenciju u vidu SE X2 koja je danas predstavljena, a takodje je danas predstavljen i HTC Mega 2 sa WM 6.5.
Zestoka konkurencija i bice to prava muska borba!
Svi modeli izlaze krajem ove godine i ko se sprema za novogodisnju kupovinu imace slatke muke!
Nadam se da cemo mi kupci imati neku korist od ovog "sibanja" vodecih kompanija.
Zestoka konkurencija i bice to prava muska borba!

Svi modeli izlaze krajem ove godine i ko se sprema za novogodisnju kupovinu imace slatke muke!

Nadam se da cemo mi kupci imati neku korist od ovog "sibanja" vodecih kompanija.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
HTC je cinimi se samo kuciste promenio jer su sve ostale komponente vec isprobane u drugim modelima....Ipak od ova 3 modela koja je Idzo naveo ja tipujem na N900 idalje pa cemo da vidimo kako ce da se pokaze.... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
dimi89, nemoj zaboraviti ni HTC TP2 koji se isto ravnopravno bori sa ovim novitetima za svoje parce kolaca. Cak je TP2 veci konkurent od Mege2 ali bas se potrefilo da danas sve tri kompanije izbacuju tj. promovisu svoje novitete pa sam zato megu stavio.
Da li su ovi u Nokii toliko razocarani sa N97 kada ce za mesec, dva pustiti ovaj tel. u prodaju?

Da li su ovi u Nokii toliko razocarani sa N97 kada ce za mesec, dva pustiti ovaj tel. u prodaju?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Ma kakva Xperia 2. Po cemu je ona to bolja. Jedino sto ima vise mega pixela...
Ali jedno je sigurno. Uporedjivanje suvoparnih specifikacija sa papira vise ne znaci nista.
Sada je pametnije uporedjivati kvalitet izrade, ergonomiju, sitne smek forice, diode, nacin otvaranja, zatvaranja tastature i poklopca sociva, broj tastera i njihovo osvetljavanje, meni, animacije, svakakvih nekih sitnica ima koje daju harizmu telefonu... Dok ne uzmes oba u ruke, ne mozes da znas koji je bolji, tako ispada.
Ali jedno je sigurno. Uporedjivanje suvoparnih specifikacija sa papira vise ne znaci nista.
Sada je pametnije uporedjivati kvalitet izrade, ergonomiju, sitne smek forice, diode, nacin otvaranja, zatvaranja tastature i poklopca sociva, broj tastera i njihovo osvetljavanje, meni, animacije, svakakvih nekih sitnica ima koje daju harizmu telefonu... Dok ne uzmes oba u ruke, ne mozes da znas koji je bolji, tako ispada.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim