Nokia C3
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
milanovic986, "jacina wireless adaptera u decibelima" ???!!! Jedina stvar vezana za WiFi koja se meri u decibelima je slabljenje/pojacanje wi-fi antena, tako da pretpostavljam da te zanima podatak o slabljenju/pojacanju wifi antene ugradjene u C3?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
milanovic986, ne razumem cemu to poredjenje? Osim ako ne zelis da C3 koristis kao wireless adapter. Tesko ces naci taj podatak (pogledaj na Nokia sajtu u detaljnim specifikacijama, mozda pise), sem toga nije svejedno sa kojim USB adapterom poredis.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Imam jedno pitanjce,nije nista bezobrazno...uzeh ja ovo u ViP-u i imao sam malo problema sa tim WiFi+gprs konekcijama kao i vecina,iscitao malo diskusije na Nokiinom forumu i resio problem...e sad ja imam problem druge vrste,naime,kad hocu na Ovi Store,samo mi zakuca na naslovnu Ovi-a i tako bleji,normalno izlazi iz aplikacije i sve,al nikako da ga pokrene... i da,za one pametne,da imam nalog na Ovi-u....
- oggich
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
- :: Sony Ericsson k750i
zokowmali,probaj da se konektujes na Ovi preko Opere,slican problem sam i ja imao na svom starom telefonu (SE K750i) islo je samo na prvu SE i nista,gledao sam ja po tudjim C3 dok svoju ne nabavim tako da ynam o cemu govoris. A sto se tice osvetljenja,ide se u personaliyuj profile pa tu ima opcija,nisam tacno isao do toga,ali sam imao pre Nokiu pa mislim odprilike da je tu.
ljudi pomagajteeeeee
dobio sam priliku da si kupim ovaj telefon, trenutno imam nokiu E51, ali sam je recimo upropastio...
u svakom slucaju, meni je potreban wi-fi, sto sam vidio da ovaj telefon posjeduje, isto tako neophodan mi je citac office i pdf dokumenata, kao i skype. ali sam negdje procitao da skype ne moze preko wi-fi, sto mi se ne dopada ako je tacno.. e sad, neko ko ima ovaj telefon ili zna nesto u vezi ovoga, bio bih zahvalan da mi objasni...
hvala jos jednom...

hvala jos jednom...

Potpuno isti problem kao i kod ostalih, sa Wireless-om mogu samo na Twitter i na FB a sto se tice Ovi store-a zaglavi na prvoj stranici i prijavljuje da imam problem u konekciji, cak sam i obrisala Telekomova podesavanja kako bih pristupila preko wi fi ali jok... Ni nakon ponovnog unosa mts podesavaja nece na Ovi preko Opere- kaze da nije dostupno jos uvek preko Opere... Da li ste vi resili ove probleme napokon ili da skoknem do Tehno mobila mada sumnjam da ce oni znati vise od mene...ili od svih nas..
Don't worry- be hippie <3