Nokia C3

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

oggich, kad se pojavi to katance to je zasticena mreza, tu zastitu je postavio vlasnik rutera koji salje signal kog ti vidis na telefonu. Nekad ce ti se desiti i da nema to katance pa opet neide konekcija takav ruter je zasticen mak filterom.
Procitaj ovu temu i saznaces neke osnovne podatke.

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

Hvala deksicom.

Ja mislim po svemu sto sm video na netu i na forumu o ovom telefonu,pa ja kazem da je ovo Blackberry za siroke narodne mase :)

Da li delite moje misljenje?

Mala sala,nadam se da se ne ljutite :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ljudi, sve sam pretrazio i ne mogu da nadjem ovde na forumu, ima li neko slican problem? cesto puta mi se desava da kad me neko zove, razgovor se sam od sebe prekine posle nekog minuta? u pitanju je cist C3, nije sa mreze, i VIP kartica... hvala unapred

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

luca, dali se uvek prekine posle istog vremena npr. 2 min. i 20 sekundi, ako se uvek prekine u isto vreme onda je moguce da ti je tako podeseno u telefonu. Vidi u podesavanje za poziv nema li neka takva opcija.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ne ne, cesto se desi ali ponekad i ne... nemam takvu opciju, sad sam pogledao... :dry: :dry: :dry:

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Imao sam i ja taj problem kad sam uzeo telefon pa sam ga odneo u Vip poslovnicu na servis. Dobio telefon za nekih dvadesetak dana nazad (period oko Nove godine, verovatno bi to islo brze sada) sa flesovanim "novim" softverom. Najpametnije ti je da pitas u sekciji servisiranje.

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
:: Nokia E7

Post od milanovic986 »

Da li neko ima podatak kolika je jacina wireless adaptera u ovom telefonu u decibelima? Sasvim solidno radi, pa me zanima zbog jednog USB wireless adaptera.
NOKIA E7 User

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

milanovic986, "jacina wireless adaptera u decibelima" ???!!! Jedina stvar vezana za WiFi koja se meri u decibelima je slabljenje/pojacanje wi-fi antena, tako da pretpostavljam da te zanima podatak o slabljenju/pojacanju wifi antene ugradjene u C3?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

milanovic986
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
:: Nokia E7

Post od milanovic986 »

Da, bas se u to ne razumem pa sam pobrkao stvari. Zanima me da li bolji prijem ima USB wireless adapter ili C3?
NOKIA E7 User

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

milanovic986, ne razumem cemu to poredjenje? Osim ako ne zelis da C3 koristis kao wireless adapter. Tesko ces naci taj podatak (pogledaj na Nokia sajtu u detaljnim specifikacijama, mozda pise), sem toga nije svejedno sa kojim USB adapterom poredis.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

zokowmali
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Feb 2008. 01:17

Post od zokowmali »

Imam jedno pitanjce,nije nista bezobrazno...uzeh ja ovo u ViP-u i imao sam malo problema sa tim WiFi+gprs konekcijama kao i vecina,iscitao malo diskusije na Nokiinom forumu i resio problem...e sad ja imam problem druge vrste,naime,kad hocu na Ovi Store,samo mi zakuca na naslovnu Ovi-a i tako bleji,normalno izlazi iz aplikacije i sve,al nikako da ga pokrene... i da,za one pametne,da imam nalog na Ovi-u....

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

zokowmali,probaj da se konektujes na Ovi preko Opere,slican problem sam i ja imao na svom starom telefonu (SE K750i) islo je samo na prvu SE i nista,gledao sam ja po tudjim C3 dok svoju ne nabavim tako da ynam o cemu govoris. A sto se tice osvetljenja,ide se u personaliyuj profile pa tu ima opcija,nisam tacno isao do toga,ali sam imao pre Nokiu pa mislim odprilike da je tu.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

oggich, preko opere nemozes skidati aplikacije sa ovi.
zokowmali, dali ides na ovi sa aplikacijom ovi. Probaj da ides na ovi preko nokijinog brosvera, ukucaj Ovi Store: Applications

zokowmali
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zokowmali »

Da da,preko aplikacije,to mi ostala navika od 5800...a malo mi to glupo ako imam aplikaciju u telefonu a moram da se zlopatim sa pretrazivanjem neta?!

miloradb
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 17. Apr 2011. 02:52

Post od miloradb »

ljudi pomagajteeeeee :) dobio sam priliku da si kupim ovaj telefon, trenutno imam nokiu E51, ali sam je recimo upropastio... :) u svakom slucaju, meni je potreban wi-fi, sto sam vidio da ovaj telefon posjeduje, isto tako neophodan mi je citac office i pdf dokumenata, kao i skype. ali sam negdje procitao da skype ne moze preko wi-fi, sto mi se ne dopada ako je tacno.. e sad, neko ko ima ovaj telefon ili zna nesto u vezi ovoga, bio bih zahvalan da mi objasni...

hvala jos jednom... :)

zokowmali
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zokowmali »

Da,ima skype,ja koristim na mom,ali samo chat,ne i pozivi.A za citac pdf i office nemam pojma,ako postoji neka java aplikacija za to,onda verovatno moze.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Postoji neka java aplikacija,ali ona ni izdaleka ne odradjuje posao kao na symbian telefonima....sve je to nesto tuc-muc :cry: :cry: :cry:
D500&E71

amela88
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 30. Jan 2011. 18:58

Post od amela88 »

Da li zna neko moze li se ovom telefonu promeniti ceo oklop? a sa oklopom i ovaj navigacioni taster...jer se ljusti... :cry:
Meli

Cydonia
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 20. Maj 2011. 10:17

Post od Cydonia »

Potpuno isti problem kao i kod ostalih, sa Wireless-om mogu samo na Twitter i na FB a sto se tice Ovi store-a zaglavi na prvoj stranici i prijavljuje da imam problem u konekciji, cak sam i obrisala Telekomova podesavanja kako bih pristupila preko wi fi ali jok... Ni nakon ponovnog unosa mts podesavaja nece na Ovi preko Opere- kaze da nije dostupno jos uvek preko Opere... Da li ste vi resili ove probleme napokon ili da skoknem do Tehno mobila mada sumnjam da ce oni znati vise od mene...ili od svih nas..
Don't worry- be hippie <3

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Cydonia, preko opere nemozes ici na ovi. Na ovi mozes ici preko fabrickog brosvera ili ovi aplikacije.

Odgovori