Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Miškoni, juj, ovo boli... Ne znam sta ce GF da kaze na ovo ali ce vrlo verovatno da nadje ovog blogera i da mu raspori utrobu koristeci svoj ultra-mocni N8!
Bas sam ga sada preterao jel da? Ali kad je to jace od mene
Da i ja ostavim svoj komentar.
Licno mislim da je WM7 na Nokii genijalan potez. Ali nece skoro da se desi. Pogledajte hardware-ske specifikacije postojecih telefona, a nokija je tako nesto najavila za Q3 i Q4.
Sto se tice Symbiana meni savrseno odgovara, ziveo QT i najave za moguci upgrade na novija izdanja sistema (redno je i bilo). Zato se i radujem modelu E7 (nikad vise telefon bez tastature).
Da se ja pitam na telefonu bi mogao da stavis koji god OS ti se svidja kao kod PC-a (od pre par godina moze i Mac OS). Pa ko sta voli... a tad bi tek bila interesantan marketing i statistika. Znam da bi u startu Symbian izgubio mnogo korisnika, ali...
Iako prezirem iOS (ima ga moja devojka tako da pricam iz iskustva) moram da priznam da ima par fantasticnih resenja kao i 3rd party podrsku, ali restriktivnost ne mogu da mu oprostim i za mene makar konfuznost (ovo cu ponoviti jos jednom jer ce me odmah mnogi napasti za mene). Miškoni, svaka cast sto zelis da smirujes strasti ali s obzirom da svi znamo gde zivimo to nije tako lako, pa cak ni ti nisi nestrastven
Nokia-Intel i ako se pridruži MS sa WM7..
Mnogo moćni igrači da bi bili ignorisani
Medjutim za sada izgleda kao da će Nokia da se razvija onako kako je najavila.
Naravno ne treba očekivati brilijantne app tipa iFart i sl. ipak je to više lepa reklama da se privuku potencijalni mladi programeri sa svežim idejama.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
koliko vidim nokia mnogo ulaze u nove OVI aplikacije,a i sam servis postaje ozbiljniji,vizuelno bolji...
svaka cast
ako Intel I Nokia ne prodju,Ja ne znam ko bi na ovom belom svetu to mogao...
Skoro je bila kampanja za razvoj aplikacija za Nokiu ali samo za SAD jer tamo Nokia u katastrofalnoj situaciji. Nagrada za najbolju aplikaciju je bila 100.000$. Nazalost po njih jedan je Stiv Jobs
posto je tema nokia usvaja android... najzad zakljucana mislim da je ovo prava tema za nastavak price o nokii, microsoftu, wp7, meego i svemu ostalom sto smo polemisali tamo u poslednje vreme.
jedan predlog sa moderatore foruma spojite ove dve teme tj. copy sve sa predhone ovde. pozdrav
deksicom, apsolutno se slazem ali na svu srecu ima mod za to. mi koji nemamo matrix menu smo zaglavili sa tri ikonice ali svi ostali mogu da naprave koliko god im se svidja.
Nije toliko baš strašno ali ne treba menjati nešto što je ljudima tek počelo da uazi u glavu (AppStore i Android Market su ipak već prepoznatljivi skoro svima), samo davanje svojih servisa (u koje su uložili milijarde) celoj platforimi je glupost, mada će verovatno promeniti ime u Bing kada ih M$ kupi.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
i meni totalno logično: Apple je napravio svoj brand App Store, Android telefoni imaju Android Market, a Ovi store ipak nije tako veliko ime, i može da izazove zabunu kod novih korisnika
edit: bio si malo brži i sad moj post više nema svrhe
Pa vratce se na ono kako su se nekad i zvali ti servisi pre Ovi-ja. Ko se seca, nekada su se svi ti servisi zvali Nokia . I ja sam se jos onomad 2008 cudio zasto pa sad ovi.
ja ne mislim da je to ista lose vec za promenu dobar marketinski potez. vec je dogovoreno da wp7 na svim telefonima/proizvodjacima koristi ovi maps. nebi me cudilo da iskoriste jos nesto. ovi ne bi znacilo nista nekome ko koristi htc ili samsung a ako mu se svidi servis koji mu je omogucila nokia mozde sledeci telefon bude nokia. dobar marketinski potez, najzad. ja bi doduse zadrzao naziv ovi tj sve bi preimenovao u nokia ovi servisi ali verovatno je neko pametniji i placeniji to vec promislio i razradio.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.