Nokia E61
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
guava, GPS receiver je bez ikakvog ekrana, bez icega, mozes da ga vidis na Nokijinom sajtu, trazi LD-3W (povezuje se na fon putem "plavog zuba"). Zvuk ide iz zvucnika telefona, solidno se cuje, i navigacija je vrlo dobra. Ja koristim TomTom, i skinuo sam jos neke dodatne voice packove za njega, trenutno koristim Dartha Vadera. Screenshotove iz TomTom-a necu da kazim, imas skoro na svakom sajtu gde se taj program spominje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 21. Dec 2006. 08:59
-
- Novajlija
Kakav rob pa ti procenis sam koliko trosis mesecno i prema tome uzimas paket ........naravno to je dobro ako si vec njihov korisnik.... kao ja ............Uzeo sam E61 preko telenora stvarno je pakovanje extra sva oprema uputstvo sve na srpskom telefopn uzeo za 15 min nikakvo cimanje sto se mene tice preporuka posto niakad ne bih uzimao telefone po ovim nazovi radnjama kod nas u nekoj kutiji samo sa punjacem ili kako vec
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ja sam uzeo fon u prodavnici u originalnom Nokia pakovanju, sa full opremom, preda mnom su otpakovali iz celofana kutiju, i rekao sam nakon testiranja (jedno sat vremena sam ga muchio kako sam god znao) da ga uzimam, ali bas taj primerak sto sam ga imao u ruci. Preda mnom su ga zapakovali nazad, ja platio i dovidjenja prijatno. Godinu dana garancije... milina.
A to za uzimanje paketa... neka hvala, volim da platim ono sto znam da sam potrosio, i tu je prepaid neprikosnoven. Na postpaidu nemam takvu kontrolu, uvek imaju neke muljavine... neka hvala.
A rob zato sto onda 2 godine moras da si kod njih (ili ne moras, ali moras da placas), i ako recimo uvidis posle par meseci da ti neki drugi operater bolje lezi, sta onda?
Nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari.
A to za uzimanje paketa... neka hvala, volim da platim ono sto znam da sam potrosio, i tu je prepaid neprikosnoven. Na postpaidu nemam takvu kontrolu, uvek imaju neke muljavine... neka hvala.
A rob zato sto onda 2 godine moras da si kod njih (ili ne moras, ali moras da placas), i ako recimo uvidis posle par meseci da ti neki drugi operater bolje lezi, sta onda?
Nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari.
Hvala na odgovorima.
I ja imam slicno misljenje kao i Miodrage, i ako sam telenorov postpaid korisnik (ali ne trosim puno mesecno pretezno kucam porukice a paket mi je mobijunior, a sms je 1din sa pdv-om pa mi se zato ne menja paket).
Ajde reci mi ako ti nije problem sta se nalazi u full pakovanju, i dali mozda treba da obratim paznju na neke detalje pri kupovini fona.
I ja imam slicno misljenje kao i Miodrage, i ako sam telenorov postpaid korisnik (ali ne trosim puno mesecno pretezno kucam porukice a paket mi je mobijunior, a sms je 1din sa pdv-om pa mi se zato ne menja paket).
Ajde reci mi ako ti nije problem sta se nalazi u full pakovanju, i dali mozda treba da obratim paznju na neke detalje pri kupovini fona.
-
- Novajlija
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Alo bre, pa ne trosi se novac samo na pozive i poruke. Onda koji ce nekome ovakav telefon. Tu je jedna od glavnih stavki internet. I tu i tamo ti perfidno djeknu po 10-20k, sta je to, ali skupi se. Mom kumu su odjednom ispostavili racun 900 din. On se frapirao, prvo sto 2 nedelje kartica uospte nije bila u telefonu, drugo stoje napravio 10 minuta poziva, 40 SMS-ova i 80 kb interneta. Reklamirao je, ali nije uvazeno, i morao je da plati. Sledeci dan je ubio postpaid i vratio se na prepaid.
Resio sam konacno idem sutra da kupim fon (godinu dana cekam da padne cena ali ne vredi ko zna zasto je to dobro), ajde ako nije problem preporucite mi neki GPS da uzmem to sve u paketu.
E da jos jedno pitanjce ako pronadjem fon sa qwertZ tastaturom da bezim od njega ili da ga uzmem pa navicicu se vec. Hvala unapred.
E da jos jedno pitanjce ako pronadjem fon sa qwertZ tastaturom da bezim od njega ili da ga uzmem pa navicicu se vec. Hvala unapred.
Care hvala ti puno na pomoci ajde molim te jos mi reci gde ima u bg da se kupi Nokia LD-3W trazim po netu ali ne mogu da ga pronadjem.
Evo mog maila posto je ovde zabranjeno reklamiranje. goranpetrovic1@yahoo.com.
Hvala jos jednom.
Evo mog maila posto je ovde zabranjeno reklamiranje. goranpetrovic1@yahoo.com.
Hvala jos jednom.
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Pa nasa tastatura je qwertz + sadrzi srpska slova.Imas jos nemacku qwertz,englesku qwerty,zatim arapsku qwerty sa arapskim slovima i jos postoji azerty,mislim da je to sve.
E sad osim razlike u polozaju Z i Y,postoji razlika u razmestenosti ostalih znakova,npr ,.: i slicno,znaci sve tastature sadrze sve specijalne znakove,ali su razlicito razmesteni.U svakom slucaju bilo koju da uzmes,navici ces se (osim na azerty
)
Najpribliznija tastaturi na kompu je engleska qwerty
E sad osim razlike u polozaju Z i Y,postoji razlika u razmestenosti ostalih znakova,npr ,.: i slicno,znaci sve tastature sadrze sve specijalne znakove,ali su razlicito razmesteni.U svakom slucaju bilo koju da uzmes,navici ces se (osim na azerty

Najpribliznija tastaturi na kompu je engleska qwerty

- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
hvala Phantom, jos samo ako neko koze da mi kaze da li ima u bg da se kupi uopste i u kojoj radnji, posto izgleda da je nestasica....
@goxy ld-3w imas na www.svezamob.com (imas link gore) ili u dobracinoj, oko 9 soma je
@goxy ld-3w imas na www.svezamob.com (imas link gore) ili u dobracinoj, oko 9 soma je
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Extra Extra!! Daje se na znanje, daje se na znanje! Pazi sada 'vamo!!!
Nisam hteo da otvaram novu temu, moze sve i ovde lepo da se iscita. O cemu se radi? O vrlo znacajnoj stvari za korisnike E61 aparata, ali i za sve ostale koji imaju integrisan WiFi u telefonu. Naime, cackanjem telefona i promenom nekih opcija mozete da boostujete WiFi signal i do 20%!!!
Evo kako se to odradi:
Menu>Tools>Settings>Connection>Wireless LAN>Options>Advanced Settings>Automatic config. DISABLED!!! Tu ipak sve ostavite kako jeste, ili moze da se i promeni jacina u mW, ili da se iskljuci i power saving. Zapamtite samo kako je bilo sve da mozete da vratite.
Napominjem da ce ovo da pojede bateriju, ali je odlicna stvar ako je negde signal slabiji. Znachi ja iz stana normalno hvatam 2-3 APa, a kad sam ovo podesio, odjednom sam video 10 komada. Signal se pojasao u proseku za 12%, ali kod nekih i za fantasticnih 20%.
Javite sta ste uspeli.
Nisam hteo da otvaram novu temu, moze sve i ovde lepo da se iscita. O cemu se radi? O vrlo znacajnoj stvari za korisnike E61 aparata, ali i za sve ostale koji imaju integrisan WiFi u telefonu. Naime, cackanjem telefona i promenom nekih opcija mozete da boostujete WiFi signal i do 20%!!!
Evo kako se to odradi:
Menu>Tools>Settings>Connection>Wireless LAN>Options>Advanced Settings>Automatic config. DISABLED!!! Tu ipak sve ostavite kako jeste, ili moze da se i promeni jacina u mW, ili da se iskljuci i power saving. Zapamtite samo kako je bilo sve da mozete da vratite.
Napominjem da ce ovo da pojede bateriju, ali je odlicna stvar ako je negde signal slabiji. Znachi ja iz stana normalno hvatam 2-3 APa, a kad sam ovo podesio, odjednom sam video 10 komada. Signal se pojasao u proseku za 12%, ali kod nekih i za fantasticnih 20%.
Javite sta ste uspeli.
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac