Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
RandjaPO, zavisi koji hoces product code da stavis i unaprijed vidis za koje je trziste. Moj je za evropsko trziste i nema balkanskih jezika ali ima FM Transmitter koji sam mozda 5 puta upalio kako imam N8. E sad sam cuo da na nekim drugim modelima ima 2 vrste Balkan product kodova, tj. i neki hrvatski ako se dobro sjecam kojem je primarni hrvatski jezik ali ima i srpski u njemu tako da to dodje isto samo sto je omogucen i FM Transmitter. Pretpostavljam da se i na N8 moze promijeniti product code ali ne znam da li preko Nemesis-a moze jer meni nece da ucita mob dok sa N82 i N73 nisam imao problema (upravo sam to radio sa njima i ubacivao balkan product kod) a neki drugi nacin mijenjanja nisam pokusavao. I ako moze pitanje je da li postoji ta verzija hrvatskog balkan product koda za N8 koja ima sve isto + FM Transmitter.
RandjaPO, ja sam menjao na Nokia-i C7. Koristio sam balcan product code iako postoji posebno za Srbiju. U Balkan imas srpski kao i celokupnu podrsku koja te interesuje. Inace fm transmiter je jajna stvar i glupo je ne imati je na telefonu, ako vec postoji hardverska podrska.
RandjaPO, potreban ti je Croatia HR dark grey code (059D373). Njega sam ja koristio jer sa mojim kodom nisam dobio apdejt na V1.2. Naravno, sa njim dobijas Srpski i radice ti transmiter. Dakle, prvo skines soft preko Navifirm-a, pa onda ga fleshujes sa Phoenix-om. Imas na netu uputstvo. Preko Namesis-a nece da moze
zavodnick, iskreno i ja mislim da se ne isplati ali sam ga uradio misleci da ce biti nesto novo ali nista. Jedino se vec dugo najavljivani 2.0 ocekuje kojeg stalno odlazu a razlog tome niko ne zna. Kao da ce od OS-a napraviti program za svemirski brod pa ga toliko razvlace.
jerkann, ne znam sta da ti kazem. Meni N8 apsolutno isto radi i sa 1.1 i sa 1.2 pa zato kazem da se po meni ne isplati jer nisam uocio neke osjetnije promjene dok je sa 1.0 na 1.1 vec osjetna bila razlika.
rudulan, to je sasvim normalno, jer ni oni nisu nacisto da li da ga rade ili ne... Sta ce ako dodje WM7? janka_88, znam da je velika razlika izmedju S^3 i s60v(x), ali i kod mene se nije nesto pretjerano primjetio napredak kad sam instalirao novi software... I kad sam otisao na NOKIA site, samo sam nasao da je unapredjenje u Muzickom Boxu i u igricama ( koje me bas ne zanimaju )...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Ljudi,desava mi se da mi tel sam prekida vezu ili pali hold. Isto mi se desava da ne mogu da udjem u log da vidim detalje poziva,pise mi da je memorija puna. Sta mislite?
markoskjk, da ti jos neka aplikacija u pozadini nije aktivirana za blokiranje poziva ili snimanje ili tako nesto, uglavnom da je vezana za pozive pa da ti pravi neke probleme dok razgovaras i za log. Ja nisam imao tih problema a pogotovo sa obavjestenjem da je puna memorija (pretpostavljam da to izbacuje zbog RAM memorije)?
Ma ne,nije nista aktivirano u pozadini,nista slicno nisam instalirao. 1.0 mi je verzija. Pokusao sam da uradim update preko wlan-a,ali nece. Otici cu najverovatnije do sopa gde sam ga kupio i oni ce odraditi. Jedino ako vi imate neki drugi predlog.
markoskjk, kako mislis da nece preko wlan? Jel izbaci neku gresku ili sta? Pokusaj i preko kompjutera, tj. preko ovi suite da odradis update telefona i mislim da nebi trebao da imas vise tih problema.
Posto hocu da kupim n8 zanima me ova neka greska sa baterijom , moze li se nekako otkriti dali na tom telefonu postoji a greska ( mozda po softveru ili kada je proizveden ) posto sam na internetu procitao da nema puno telefona koju imaju taj problem , ako mi neko moze reci na sta da obratim paznju pri kupovini bio bih zahvalan . Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.