Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

tehno maniac, zar ne mislis sa su to samo zelje to nista nijr provereno pa noje nokia izbacila 5800 i da Sw izbacuje svakih mes dana smesno! To su samo zelje drugih nadamo se da ce biti nestno amda sumnjam!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Igor88bg, a da malo pogledš skrinšot???? :?

I meni stvarno nije jasno kako vi mislite da neko odgovara na svaku pp a dnevno dobijam 1000000 pp-ova tipa: kako da hakujem telefon, kako se radi hard reset, šta je symbian...stvarno mi je dozlogrdilo da 150 puta ponavljam iste stvari...
Večeraš ću objediniti tips&tricks za nokiju 5800 u jedan post, jer zaista ima puno zanimljivih stvari :)
Nokia C6

nemus95
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 11. Mar 2009. 14:58

Post od nemus95 »

sta vam je to hakovati telefon i kako to uraditi
unapred hvala
tehno maniac ako ti nije mrsko molimovori mi te odg

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

heheh mogu da zamislim lice tehno maniaca kad je procitao post nemusa95 :) Tehno niko se nije naucen rodio tako da moras i njih da razumes......i tebi je neko pokazao(makad to bio nas najbolji prijatelj google)...Nemus95 imas sve detaljno opisano i objasnjeno kako se hakuje koj telefon na forumu potrazi...
A sto se tice imena kucan na wikipediji Hack pa ces da saznas... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

nemus95
Novajlija
Novajlija

Post od nemus95 »

dimi89 u sustini znam sta znaci hack ali kako to pomaze telefonu i ako mozes da mi kazes na kojoj stranici se nalazi kako hackovati tel pliz
hvala unapred

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

nemus moraces da mi kazes koji telefon imas sa kojim OS- jem tj verziju OS- ja da bi mogo da ti pomognem....pa prvo hack ne pomaze telefonu nego tebi da bi mogo telefon da izrabljujes i da koristis neke stvari(da imas pristup) koje su ti bile onemogucene fabrickom verzijom....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

nemus95
Novajlija
Novajlija

odgovor

Post od nemus95 »

nemam jos ali cu kupiti 5800
pa bih te molio da mi objasnis kako da hackujem 5800 :) :)
unapred hvala

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

nemus95, hakovanje se vrši jednim fajlom koji mora da se signuje :wink:

btw. nemojte me shvatiti pogrešno, ja sam samo rekao da mi je smor da vidim 100 pp-ova dnevno sa pitanjima istog tipa :)
Nokia C6

nemus95
Novajlija
Novajlija

Post od nemus95 »

tehno kojim fajlom i sta to znaci singovati gde mogu ristim i koje tacno da ga skinem i kako da ga koje opcije njime otkljucavam

razumem te smorno je odgovarati 100 puta na isto pitanje

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

nemus95, imaš odgovarajuće teme za to :wink:

viewtopic.php?t=14568
viewtopic.php?t=12736
Nokia C6

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

nemus95, evo da ti ja malo pojasnim.Osnove hackovanja mozes pronaci u temi o hacku za symbian telefone.

Poenta je u tome da je sistemski onemogucen pristup nekim folderima u telefonu,i onemogucena instalacija telefona koji nemaju sertifikat.To u praksi znaci da nijedan program neces moci da instaliras na fon dok ili ne sertifikujes program ili hackujes fon.Dakle hack sluzi da otkljuca pristup sistemskim fajlovima i omoguci instalaciju crackovanih programa...

O tome kako se 5800 konkretno hackuje,to ce vec neko drugi morati da ti razjasni.

Postavljanje linkova ka piratskim sajtovima,a to ukljucuje i one koji se bave crackovanjem i tralala,nije dozvoljeno na forumu,niti pominjanje istih po imenu.

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

OFFDok se ne srede problemi sa symbian signed od hakovanja 5800 nema ništa..Ko je požurio, dobio je svoje sertifikate, ostali moraju malo da se strpe..

nemus95, ako nećeš instalirati razne aplikacije i igrice hak ti i nije potreban :wink: OFF

ON:danas sam hard resetao svoju nokiu zbog nekih problema i na moje oduševljenje imao sam čak 60mb RAM-a sa handy-shellom!Pre hard reseta sam imao nekih 30mb.
Savet:posle update-a, odradite hard reset telefona

:wink:
Nokia C6

nemus95
Novajlija
Novajlija

Post od nemus95 »

hvala tehno i araphel
ako budem imao jos pitanjapitacu vas
hvala jos jednom
pozzzzzzzzzzzzzzzz :) :) :)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

nemus95, pod broj 1, zabranjeno je uzastopno postovanje.
Pod broj 2, smanji malo razne karaktere, pročitaj pravila foruma:
viewtopic.php?t=1924

Hard reset:
1.Isključiš telefon
2.Držiš crveno, zeleno i kamera dugme
3.Držeći ta 3 dugmeta upališ telefon (žongliranje :lol: )
Nokia C6

carov
Banned
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2009. 05:21

Post od carov »

tehno maniac, ne znam kako si imao samo 30 mb rama pre updatovanje... meni i posle i pre updata ima 50-60....

nemus95
Novajlija
Novajlija

Post od nemus95 »

pozdrav svima
ako moze neko da mi kaze gde mogu da nabavim updajte za noki 5800
unapred hvala :? :?

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

e stvarno smaras vec. prelistaj forum i nadji odgovore, sve se nalazi na forumu.
ako si se vec registrovao, mogao si za pocetak procitati neka osnovna pravila ponasanja na forumu.
::luv phonez::

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Nervirao me onaj kružič koji označava da je app pokrenuta, igrao sam se sa patchevima i uspeo da ga promenim :) .Inače, ovaj novi je logo symbiana i uz slični wallpaper, odlično se slaže :)
Slika
Nokia C6

Igor88bg
Banned
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 04:02

Post od Igor88bg »

tehno maniac, pa mozes tu da stavis sta hoces ako ti je hakovan tel mozes staviti a mozes i skinuti sto je najbolje po meni!

lnd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 12. Mar 2009. 18:12

Post od lnd »

kupio sam nokia express 2 dana prije nego sto sam se vratio iz londona, tamo nisam puno ni gledao telefon kad sam ga kupio, medjutim sad kad sam dosao kuci, kad sam gledao neke funkcije, i samim tim display bio aktiviran i vidio sam da probija svjetlost od dugmeta za xpress music na gornjoj desnoj ivici telefona, i primijetio da mi je tu malo maska razdvojena, ne previse, ali kad se zagledam vidi se, to me je tako sinoc iznerviralo :x
ima li to kome od vas koji imate isti telefon, i sta mislite da li bi` trebao da zamijenim mob, jer ga imam svega 4 dana, kupio sam ga u nokia prodavnicu, glavnu u londonu, i imam globalnu garanciju 2 godine.

Odgovori