Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Igor88bg, a da malo pogledš skrinšot????
I meni stvarno nije jasno kako vi mislite da neko odgovara na svaku pp a dnevno dobijam 1000000 pp-ova tipa: kako da hakujem telefon, kako se radi hard reset, šta je symbian...stvarno mi je dozlogrdilo da 150 puta ponavljam iste stvari...
Večeraš ću objediniti tips&tricks za nokiju 5800 u jedan post, jer zaista ima puno zanimljivih stvari

I meni stvarno nije jasno kako vi mislite da neko odgovara na svaku pp a dnevno dobijam 1000000 pp-ova tipa: kako da hakujem telefon, kako se radi hard reset, šta je symbian...stvarno mi je dozlogrdilo da 150 puta ponavljam iste stvari...
Večeraš ću objediniti tips&tricks za nokiju 5800 u jedan post, jer zaista ima puno zanimljivih stvari

Nokia C6
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
heheh mogu da zamislim lice tehno maniaca kad je procitao post nemusa95
Tehno niko se nije naucen rodio tako da moras i njih da razumes......i tebi je neko pokazao(makad to bio nas najbolji prijatelj google)...Nemus95 imas sve detaljno opisano i objasnjeno kako se hakuje koj telefon na forumu potrazi...
A sto se tice imena kucan na wikipediji Hack pa ces da saznas...

A sto se tice imena kucan na wikipediji Hack pa ces da saznas...

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
nemus moraces da mi kazes koji telefon imas sa kojim OS- jem tj verziju OS- ja da bi mogo da ti pomognem....pa prvo hack ne pomaze telefonu nego tebi da bi mogo telefon da izrabljujes i da koristis neke stvari(da imas pristup) koje su ti bile onemogucene fabrickom verzijom....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- tehno maniac
- Mobil manijak
- tehno maniac
- Mobil manijak
nemus95, evo da ti ja malo pojasnim.Osnove hackovanja mozes pronaci u temi o hacku za symbian telefone.
Poenta je u tome da je sistemski onemogucen pristup nekim folderima u telefonu,i onemogucena instalacija telefona koji nemaju sertifikat.To u praksi znaci da nijedan program neces moci da instaliras na fon dok ili ne sertifikujes program ili hackujes fon.Dakle hack sluzi da otkljuca pristup sistemskim fajlovima i omoguci instalaciju crackovanih programa...
O tome kako se 5800 konkretno hackuje,to ce vec neko drugi morati da ti razjasni.
Postavljanje linkova ka piratskim sajtovima,a to ukljucuje i one koji se bave crackovanjem i tralala,nije dozvoljeno na forumu,niti pominjanje istih po imenu.
Poenta je u tome da je sistemski onemogucen pristup nekim folderima u telefonu,i onemogucena instalacija telefona koji nemaju sertifikat.To u praksi znaci da nijedan program neces moci da instaliras na fon dok ili ne sertifikujes program ili hackujes fon.Dakle hack sluzi da otkljuca pristup sistemskim fajlovima i omoguci instalaciju crackovanih programa...
O tome kako se 5800 konkretno hackuje,to ce vec neko drugi morati da ti razjasni.
Postavljanje linkova ka piratskim sajtovima,a to ukljucuje i one koji se bave crackovanjem i tralala,nije dozvoljeno na forumu,niti pominjanje istih po imenu.
- tehno maniac
- Mobil manijak
OFFDok se ne srede problemi sa symbian signed od hakovanja 5800 nema ništa..Ko je požurio, dobio je svoje sertifikate, ostali moraju malo da se strpe..
nemus95, ako nećeš instalirati razne aplikacije i igrice hak ti i nije potreban
OFF
ON:danas sam hard resetao svoju nokiu zbog nekih problema i na moje oduševljenje imao sam čak 60mb RAM-a sa handy-shellom!Pre hard reseta sam imao nekih 30mb.
Savet:posle update-a, odradite hard reset telefona

nemus95, ako nećeš instalirati razne aplikacije i igrice hak ti i nije potreban

ON:danas sam hard resetao svoju nokiu zbog nekih problema i na moje oduševljenje imao sam čak 60mb RAM-a sa handy-shellom!Pre hard reseta sam imao nekih 30mb.
Savet:posle update-a, odradite hard reset telefona

Nokia C6
- tehno maniac
- Mobil manijak
nemus95, pod broj 1, zabranjeno je uzastopno postovanje.
Pod broj 2, smanji malo razne karaktere, pročitaj pravila foruma:
viewtopic.php?t=1924
Hard reset:
1.Isključiš telefon
2.Držiš crveno, zeleno i kamera dugme
3.Držeći ta 3 dugmeta upališ telefon (žongliranje
)
Pod broj 2, smanji malo razne karaktere, pročitaj pravila foruma:
viewtopic.php?t=1924
Hard reset:
1.Isključiš telefon
2.Držiš crveno, zeleno i kamera dugme
3.Držeći ta 3 dugmeta upališ telefon (žongliranje

Nokia C6
- tehno maniac
- Mobil manijak
kupio sam nokia express 2 dana prije nego sto sam se vratio iz londona, tamo nisam puno ni gledao telefon kad sam ga kupio, medjutim sad kad sam dosao kuci, kad sam gledao neke funkcije, i samim tim display bio aktiviran i vidio sam da probija svjetlost od dugmeta za xpress music na gornjoj desnoj ivici telefona, i primijetio da mi je tu malo maska razdvojena, ne previse, ali kad se zagledam vidi se, to me je tako sinoc iznerviralo
ima li to kome od vas koji imate isti telefon, i sta mislite da li bi` trebao da zamijenim mob, jer ga imam svega 4 dana, kupio sam ga u nokia prodavnicu, glavnu u londonu, i imam globalnu garanciju 2 godine.

ima li to kome od vas koji imate isti telefon, i sta mislite da li bi` trebao da zamijenim mob, jer ga imam svega 4 dana, kupio sam ga u nokia prodavnicu, glavnu u londonu, i imam globalnu garanciju 2 godine.