Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ljudi, molim za pomoc!
Imao sam stariji firmware (2.xxxxxxxx) i to onaj Orangeov sa ikonicama sa strane e a onda sam napravio glupost i stavio najnoviju (3.xxxxxxxx) i sada mi telefon radi mnoogo sporije! Da li neko zna kako da vratim stari firmware!? Nokia Software Updater nece!
Prvo odradi hard reset pa vidi da li ce tel normalno raditi. Ako i posle toga ne radi kako treba pokusaj reinstalaciju sw. Downgrade ces morati da odradis u nekom servisu.
Dobro je sto si nam napisao ovde to lose iskustvo da ne bi ostali napravili istu greski.Nadam se ipak da ce ti pomoci ovo sa hard resetom sto ti je Fox napisao
I po mom misljenju je super odradjen dzojstik na E61.Ja sam par tel isprobao i svuda je dzojstik radio savrseno.Nije to sonyericsson pa da zeza.To je nokia!
90-110 евра,зависи у каквом је стању и колико је стар.
Погледај овде мале огласе и огласе у новинама.
Види шта шта ти оговара.Можда можеш да нађеш сервис где то могу да ти одраде за мање паре.
To nije uopste mnogo para za tako dobar telefon.Evo moj drug je opet nabavio preko nase Nemacke veze gotovo nov E61i u savrsenom stanju sa 2 god garancije i svom mogucom opremom i extra koznom futrolom za 180 eura.Ja sam za 181 euro tako dosa do ovog mog lepotna i da "cuknem" u drvo rad k svajcarski sat i bar znam da imam kvalitetan telefon u rukama,a ne neku kopiju sa diskutabilnim kvalitetom
Мени је јуче тип у једном сервису нудио половну E61i, малко изгребану, за 110€. Ја га питах шта дође од опреме, он мртав-ладан: "Само пуњач уз све половне телефоне". Ја се захвалих и одох! Мислим да је много 110€ за не савршено очуван телефон и без икакве додатне опреме! Јесте супер телефон, али много је!
Поздрав!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Vincent, pa iskreno i nije,s obzirom da je (i) model,pod uslovom da nije strasno izgrebana.
U originalnom pakovanju uz nju idu samo data cabel i hs-5 sluske,naravno cd i kutija se podrazumevaju da su tu...(kabel i sluske uzimas za max 15e,5e kabel i sluske 10e...).
Vincent, Moram da se slozim sa loki13, i araphel, jako retko ko daje uz polovan telefon full opremu.Ako ta E61i nije bas mnogo ostecena i nije cena losa,uopste.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Ма схватам ја то... Али сматрам да је много јер није беспрекорно очуван и знам да се за те паре може наћи боље очуван и са више опреме...
Ја не могу да прежалим што ми побјеже један Н80 за 50€ на једним огласима прије неки дан, неко се јавио прије мене и било је "ко прије ђевојци..."
Поздрав!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.