Nokia E71

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
adi.bgd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 13. Jan 2010. 11:35

Post od adi.bgd »

Prosle godine na nekom forumu neko je postavio link za ubacivanje ovih smajlica,tako da verujem da postoji...ali gde i kako?!A sto se tice kuckanja na ovoj tastaturi,da lako je kad hoces standardni smajlic da ukucas ali sta ako hocu da se plazim,namigujem,kezim ,pa ko ce da popamti sve te simbole :D

Ako neko zna....

banman
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Dec 2009. 18:47

Post od banman »

adi.bgd, ne znam za taj link sa smajlićima, ali koliko ja znam takav program za s60v3 ne postoji, čak šta više mislim da ne postoji uopšte za celu s60 platformu. Mislim postoji nešto, ali se podrazumeva da i tel kom šalješ poruku ima instaliran i pokrenut program za "smajlije".

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

http://www.myasms.net/index.php
Kontam da mu nije bitno da li taj neko vidi smajlija. Ako jeste, ne postoji ta ocija ukoliko i on nema instaliran program.
iPhone 4.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

SMS Wizard sms 2.0 je program koji vam omogucava instalaciju Animated SMS kojim u meniju New Message dobijete novu mogucnost(Animted Message)
i prepoznavanje smajlija poslatih u porukama.
Ja imam ovaj instaliran i radi lepo.Prikazuje smajlice a ako se posalju sa nekog dumb telefona.Jedino mozda nekog iritira upozorenje da je program namenjen za Nokia telefone namenjene za Hong kong ali nije problem.
LG G2 Black,16GB

adi.bgd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od adi.bgd »

Naravno da mi je bitno da osoba kojoj zelim da posaljem sms dobije smajlic onakav kakvog ja vidim,a ne da ga dobije kao neki nerazumni znak ili da ga i upste ne dobije.Ako sam vas dobro razumeo,ovaj program SMS WIZARD omogucava da ja dobijem smajlice za dodavanje u porukama ali osoba kojoj bi poslao,nece videti animaciju ???

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

adi.bgd, NE POSTOJI opcija da ta osoba [ukoliko koristi Symbian BEZ tog programa] vidi taj smajli. Ali, ako koristi s40 videce smajlija :) cak iako ti napises : )
iPhone 4.

adi.bgd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od adi.bgd »

Hvala vam puno na objasnjenu.... :D.Sa smajlijima ili bez,telefon je pun pogodak,kompjuter zarobljen u telefonu :roll: .Moze li da se iskljuci zvuk kamere,skljocanje pri samom slikanju?Ne mogu na kvarno nista da uslikam :D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Pokusaj ovo sto je Dule napisao.
Dule87 napisao:... ja sam taj problem sa zvukom resio programom click killer,nadji i instaliraj na mem. tel. radi 100%...

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Jaoooo sad sam bas razocaran.
Imao sam sivi e71 i tastatura je bila savrseno utegnuta i sve je bilo extra ali sam hteo da je promenim u belu i odneo u servis u novom sadu, dobro cenjen servis sa 10 godina iskustva i dao 1200 dinara za tastaturu [toliko je original u hrvatskoj u mobisu] i stavili su mi neku shklj tastaturicu koja nije lepo postavljena tj kad pritiskam deo oko nav. tastera kao da je malo izdignuta pa smeta pri kucanju dosta, i nekad umesto s kuca a.
a jako lepo izgleda.
ne znam sta da radim, da li da ga prodam pa kupim beli ili sta? :o :cry:
iPhone 4.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Prvo reklamiraj tel. i reci da je nisu dobro postavili i da sumnjas u kvalitet postavljene tastature. Ili neka ti vrate staru tastaturu, a ako nista od toga ne uspe onda je prodaj.
Inace igrao sam se sa belom E71 u par navrata i mogu reci da je ta varijanta extra i mnogo mu lepo stoji. Mnogi su zamerali sto i nova E72 nije izasla u beloj boji.

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

IDzO, kupio sam ga preko oglasa novog, ali izgleda da je iz svajcarske.
imam staru pri sebi, ali ne mogu da ga otvorim zbog toga sto nemam t5 srafciger.
I nemoj da mi stavljas so na ranu, beli je savrsen i ubio bih za jedan sada odma.
Da ima beli e72 [a ne onaj grozni sivi] odma bi bio moj :wink:
iPhone 4.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Marko_NS, ma "nije lep" taj beli E71. ;)
Kontaktiraj clana Mkvb na PP, posto on zna koja firma kod nas prodaje srafcigere koji su potrebni za rastavljanje Njoka. Tako da ces se moci igrati u kucnoj atmosferi! ;)

banman
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Dec 2009. 18:47

Post od banman »

Marko_NS, ma traži da ti vrate tvoju originalnu sivu. Mislim, ako ga budeš takvog prodavao, svako će posumnjati da nešto nije bilo uredu čim si mu menjao orig.tastaturu a i da je sve lepo odrađeno opet mi je nekako bzv da tastatura bude bela a ona plastika na leđima siva (pa razlika je i poklopcu ali to nije strašno)- mislim odmah se vidi da je "budž". Inače i meni je bela lepa, ali sam ipak uzeo sivu (manje se prlja- vođen seljačkom logikom :) ).

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Slomljena mi je noga, cimao sam kevu100 puta [oko 16, tacnije :lol: ] da ide do grada da trazi masku, pa invisible sheild za ipod, pa apple carapice 2x i sad joj je prekipelo, ne bi isla nema sanse.
Ajde molim vas ako znate nekog ko bi menjao belu za ovakvu sivu posaljite mi na pp, ne mogu da se cimam ni ja da je molim vise :oops: doplata nije bitna, samo da ne bude neka za koju mogu kupiti novi fon ^^
iPhone 4.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Marko_NS, postom se salju ti Torex srafcigeri. Tako da jedino oko cega trebas da se cimas jeste kada ce ti postar zazvoniti i doneti paket. ;)
mkvb napisao:Ja sam narucio preko neta, nasa firma, ako nekome treba link neka se javi, stiglo mi je sutradan. 188 din + troskovi transporta.

Za zamenu maske na N95 je potreban T5 a za kompletno rasturanje i T6.

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Nemam ni kreditnu ni nista.
I nisam zaposlen :)
Sve mislim da prodam ovaj e71 za 150e i dodam, ili prodam heroja :cry:
place mi se. :oops:
iPhone 4.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Mislim da je ovo placanje pouzecem. Stigne ti posta, otvoris paket i vidis sta ti je poslato i platis. :wink:

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Poslao sam mu PP.
Sad, kad mi javi, javi mi :)
Ako ne, prodajem Heroja.
:cry: A onda beli e71, here I come :P
bolje bi bilo e72, al su ogavne boje. :|

edit.
Evo dobio sam ponudu za 180e, zna decko za maskicu, ali cu vratiti na sivu i dati mu belu.
Samo mi je sumnjivo sto ga nece on uzeti nego njegov brat, jer je on na nekom putu. A kevu da pustim sama da ide mi je trip. Ne znam, jako je dobra ponuda.
a posle za 200 mogu da nadjem nov beli po oglasima.
iPhone 4.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Najbolje ti je da das tel. caletu i da se nadje sa kupcem na nekom prometnom mestu gde izmedju ostalog ima i neka menjacnica da odmah moze proveriti da li su evri ispravni.
Poslednja izmena od IDzO u Pet, 15. Jan 2010. 23:36, izmenjeno 1 put ukupno.

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

cale je u inostanstvu, tako da ne mogu, a ovaj lik je 89 i poslace brata 95 godiste. Naci ce se u mojoj ulici, tako da je to donekle sigurno.
iPhone 4.

Odgovori