Nokia 6220 classic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
60sec
Banned
Pridružio se: Pon, 06. Jul 2009. 00:55

Post od 60sec »

Radisa Rasa, hhahaha Na zalost gresis opasno,ok moze se naci kod nas ok 6220 za 180 dekodiran sa telenora :-) tih trenutno najvise ima i OK su ali za mes dana nece ni njih biti onda krecu polovni masivno da se prodaju ko novi itd! Veruj mi dugo sam na polju telefona prosla je decenija Burnog pracenja tehnologije, kao i same telefonije,mogao bi komotno neku malo istoriju napricati iz prve ruke :-) Sto se tice ceni evo ceni sa crnog trizsta codirani by telenor,ali dekodirani by str otac i sinovi hahah: n79 200, 6220 180,n96 260e , c905 230-240 tako nesto ne secam se,5800 180-200 ,ne secam se sta mi je lik nabrojao sve cini mi se neki g600 za 100e! itd!

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Momci,ima li negde tutorijal na srpskom jeziku za ubacivanje efekata na 6220?Slabije stojim sa engleskim. :oops:
Nokia N95 8gb Black

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14

Post od Radisa Rasa »

Ne,ne gresim ja uopste.Kad sam ja kupovao uopste nije bio u telenoru(niti u jednoj akciji),da je dekodiran,opet bi davao neku naznaku kad se pali ili gasi.Tamo gde sam ga ja kupio,za 180 e,dobio sam dve godine garancije,dobio sam tel.u ORIGINALNOJ kutiji,i sve one stvari koje idu uz njega.Druga stvar,zar ti mislis da tamo preko nema prodavanja sa nizom cenom?daj nemoj da me zasmejavas...imam dosta rodjaka u Italiji,i odlicno znam da tel.koji kosta ovde 500 e,moze da mi donese za 350,nekada i manje.Dakle to sto se radi je sasvim ok,normalno i u redu,po meni.Ti ako imas problem da das 180 umesto 250,slobodno daj.Dokle god ima takvi kao ti,oni ce lepo zaradjivati,za isti tel.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

60sec, Znači stvarno ne mogu da verujem šta ti napriča. Po onim tvojim cenama gde je N79 200e a 5800 180-200e 6220c bi trebao da košta 120e, ali naravno 6220c je najbolji. Jel te telefone kod tog "garija" dobiješ u kesi od bureka?
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Miodrag N73 »

Koliko onda realno vredi 6220 classic,naravno sa full opremom i u ekstra stanju :smutny: ?Nema ih nesto po oglasima na ovom sajtu.

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Miodrag N73, он вреди минимум 150е...
Мени је то јако чудно...телефонче је баш ок,али мислим стварно јефтино :ohmy:
Nokia 6220 Classic

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Miodrag N73, tesko da ce neko ko ga jednom kupi pozeleti da ga proda...veruj mi ja to prvi nikad ne bih uradio...kad je izasao kostao je 250 e manje vise.,verovatno je sad tu blizu oko 220,ali ima da se nadje i za 180.Polovan zaista ne znam koliko je ali ja moj ne bih dao ni za 1555 e,jer nema nijedne stvari koje mi se kod njega ne svidja.Jednostavno ovaj tel.ili volis,ili ne! 8) Mozda moze da izabere da ne dobije futrolu nego 1/4 bureko sa mesom ko zna :D :D :D :wink: :roll:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Radisa Rasa napisao:tesko da ce neko ko ga jednom kupi pozeleti da ga proda
Ne preteruj!
Ako se tebi svidja telefon i ako si ti odusevljen i ako neces da ga prodas ne mora znaciti da ce se isto svi vlasnice ovog modela tako poneti.

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Neki ljudi konstanto započinju priču o ceni i kvalitetu ovog telefona predstavljajući isti kao najbolji, najkvalitetniji i najskuplji, a ostale telefone predstavljaju kao krševe. Mislim iz nekih postova se može izvući zaključak da samo 6220 nije pojeftinio dok se ostali telefoni nabavljaju po nekim nerealno niskim cenama. Stoga prestanite da smarate sa tim uzdizanjem telefona (pre svega tu mislim na par ljudi), i ja sam razmišljao da ga kupim dok nisam skupio pare za N79, telefon je dobar ali vi preterujete.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Svaki telefon je dobar,(kako za koga).Slucajno sam dosao u posed 6220c i zadrzao sam ga jer mi se stvarno dopada i zadovoljava sve moje potrebe.Daleko od toga da je najbolji.Ne zelim da ga prodam jer mi se ne daje veliki novac za neki skuplji model,da bi se hvalio istim i sl.
LG G2 Black,16GB

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Miodrag N73 »

Pitam za cenu jer ga je moj drugar uzeo u ekstra stanju,bukvalno bez tackice na sebi,full,za verovali ili ne 110e.Koristio ga dva dana i prodao meni po istoj ceni.Kod mene je vec nedelju dana,radi perfektno,nemam nikakvih zamerki.Jedino sto mi smeta sto nema ngage.
Nokia N95 8gb Black

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

telep, e sto ovo mrzim kad neko kaze neki ljudi pa kazi koji?Da nisam ja,nikada ni u jednom slucaju nisam rekao da je najbolji tel najkvalitetniji ili najskuplji,a i da sam rekao ne bih se pravdao.Jednostavno ja smatram da je tel.za tolike pare za mene best by,i to je moje misljenje.Ja postujem svacije misljenje i samo trazim da se postuje i moje.
AnGeL oF LoVe, respect,tako i ja mislim.
Miodrag N73, a koliko je star taj fon?

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Radisa Rasa, Nisam mislio na tebe, prepoznaće se oni sami. Prelistaj malo unazad pa ćeš i ti primetiti ko stalno preteruje u hvaljenju telefona.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

telep, ok izvini onda...stvarno sam pomislio da mislis na mene pa mi je bilo krivo jer nikada to nisam radio....tacno kapiram gde je ovom tel.mestu a i volim da budem realan,nadam se da je sve 8)

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Miodrag N73 »

Radisa Rasa napisao:Miodrag N73, a koliko je
star taj fon?
Star je nesto manje od 2 meseca.Jos 10 meseci ima garanciju.

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

Ljudi do sada mi ovo sto cu traziti nije trebalo...ali sad je prigustilo.Moze li mi neko reci koji program da koristim da zakljucam galeriju,i poruke?Da li je taj program besplatan?I jel postoji program koji sluzi da odbija nezeljene pozive...valjda znate na sta mislim...ne bih da pozurujem ali jako bi mi bilo vazno da mi sto pre odg. 8)

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Za zaključavanje ja koristim http://rapidshare.com/files/********
Besplatan je i po meni najjednostavniji za korišćenje.

Edit t.h: Gledaj da za besplatan softver stavljas linkove ka oficijelnom sajtu a ne rapidshare:

http://alietan.com/index.php?option=com ... 3&Itemid=3
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Radisa Rasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Radisa Rasa »

A kako da mu promenim sifru,a da ne zeznem nesto? :blinky: Posto mislim da ce svi znati da ukucaju 12345?

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Samo prvi put ukucaš default šifru 12345, posle podesiš šifru koji ti želiš.

Slika
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

uzeo sam ovaj telefon skoro, 3 meseca star, u originalnom pakovanju sa svom opremom, bez nekih tragova koriscenja. jeste plastican, ali i vecina drugih modela telefona su slicno sastavljeni, ali eto ovaj moj na svu srecu nigde ne "zeva", mada sam video i prilicno rasturene primerke, to su u pravu pojedini koji se u ovoj temi zale. uzeo sam ga za 140e i prilicno sam zadovoljan, cak mu ni baterija nije losa, uz normalnu upotrebu izvuce puna 3 dana da se ne ugasi. o kameri ne bih nista dodavao jer se zna da su ovaj telefon i n82 i dalje neprevazidjeni sto se tice nokie. sve u svemu fin telefon i mnogo lepsi uzivo nego na slici.
::luv phonez::

Odgovori