Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
sila, uradi update softvera na 1.2 pa vidi hoce li biti onda iako bi trebalo i na 1.1 vec ucitavati prevod automatski. Jesi probao jos neki drugi film da ubacis? Kod mene sve normalno ucitava samo sto nema slova š,đ,č,ć,ž vec budu neki znakovi umjesto njih. A i ja sam na fabrickom player-u odnosno kad udjes u video i samo pokrenes film.
Probat cu da ubacim neki drugi film pa cu javiti moze li a sto se tice da ubacim taj softver 1.2 to pojma nemam kako se radi
Evo probao sam ali nece ni za jedan film da ucita prevod tako da bi mi trebala pomoc oko toga softvera ili ako postoji da se ubaci neki pleyer koji ocitava titlove to bi mozda bila laksa opcija
Evo probao sam ali nece ni za jedan film da ucita prevod tako da bi mi trebala pomoc oko toga softvera ili ako postoji da se ubaci neki pleyer koji ocitava titlove to bi mozda bila laksa opcija
- janka_88
- Expert
sila, posto je kod mene mob na engleskom mogu ti reci da ako imas dostupan wifi samo ides preko mob na APPLICATIONS i imas opciju SW UPDATE i to je sve sto trebas pokrenuti. On ce naci sta sve ima novo za tvoj mob od softvera i ponudice ti da skines i samo prihvatis. A jos je jednostavnije da samo nakon sto ukucas *#0000# i prikaze ti detalje o trenutnoj verziji, kliknes na opcije i kliknes na drugo po redu a kod mene pise CHECK FOR UPDATES. Tako ti je najjednostavije a preko ovi suite nema nekog mudrovanja a jedino sto duze traje i to je sve. Pozdrav
Ok , ja sam mislio da je to nesto dosta komplikovanije . Hvala puno
Ja se izvinjavam na ovom pitanju posto je vjerovatno neko vec postavio ali ne mogu da prelistavam 43 stranice a na Trazi ne mogu da nadjem , zanima me dali je isti postupak ubacivanja garmin navigacije kao sto je na npr. na samsung omnia i8910 i jos me zanima dali svi programi koji mogu da se ubacuju u ovaj s60 mogu i na nokiu n8 posto je ona S^3
Ja se izvinjavam na ovom pitanju posto je vjerovatno neko vec postavio ali ne mogu da prelistavam 43 stranice a na Trazi ne mogu da nadjem , zanima me dali je isti postupak ubacivanja garmin navigacije kao sto je na npr. na samsung omnia i8910 i jos me zanima dali svi programi koji mogu da se ubacuju u ovaj s60 mogu i na nokiu n8 posto je ona S^3
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
sila, ja samo znam na Symbian telefonnima kako se ubacuje navigacija, a za ostale telefone sam jako los... Kad odes na nekakav site da skines Garmin, onda ti obicno pise i uputstvo... Zavisi od verzije Garmina koju ubacujes,ali samo pratis korake i to je to... Ako bude nekakavih pitanja kad budes ubacivao navigaciju, javi se i to je to 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- janka_88
- Expert
zavodnick, ne znam jel znas ali taj samsung ima istu verziju symbian-a kao i npr. N97 tako da je postupak potpuno isti. 
sila, postupak ubacivanja Garmina u N8 je potpuno isti kao na drugim symbian modelima. Isto kao sto sam instalirao na N82 tako sam instalirao i na N8.
A sto se tice ostalih programa za S60 moguce je da ce neki raditi ali sigurno je da nece svi raditi i da imaju odradjene verzije tih programa za N8.

sila, postupak ubacivanja Garmina u N8 je potpuno isti kao na drugim symbian modelima. Isto kao sto sam instalirao na N82 tako sam instalirao i na N8.

Ok , hvala puno na odgovorima i pomoci . Evo idem sada na posao pa tamo imam wifi pa cu da update sw pa cemo viditi ucitava li prevodi za film . Pozdrav
Uradio sam update i sada mi ovako pise
Izdanje - PR1.2
Verzija - 014.002
datum v. - 2011.03.01
ali prevod mi opet nece , neznam u cemu je problem , imena su 100 % ista i u jednom su folderu
Uradio sam update i sada mi ovako pise
Izdanje - PR1.2
Verzija - 014.002
datum v. - 2011.03.01
ali prevod mi opet nece , neznam u cemu je problem , imena su 100 % ista i u jednom su folderu
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
sila, e to ti je najnoviji software, ali samo mi reci koji player koristis? Da li fabricki i koja ti je extenzija prevoda ?!
markoskjk, takva i slicna pitanja postavljaj na podforumu KAFIC!
Serban, sto se tice tog zakona, to je mozda u Srbiji tako, ali ja ti mogu reci kako je to u Republici Srpskoj... Garanciju u svakoj radnji daju na godinu dana i to je to i dan poslije toga da doneses telefon, ti placas popravak!
markoskjk, takva i slicna pitanja postavljaj na podforumu KAFIC!
Serban, sto se tice tog zakona, to je mozda u Srbiji tako, ali ja ti mogu reci kako je to u Republici Srpskoj... Garanciju u svakoj radnji daju na godinu dana i to je to i dan poslije toga da doneses telefon, ti placas popravak!

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
sila, to je to. Ajde probaj da instaliras ovaj video player pa mi javi rezultate. to je takodje fabricki player ali drugacija verzija. Evo ti link:
https://rapidshare.com/files/1592741003 ... _S60.92.7z
https://rapidshare.com/files/1592741003 ... _S60.92.7z