Nokia Lumia 920

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Re: Nokia Lumia 920

Post od araphel »

Na WP8 mora da se stavi muzika u Ringtones folder, inače ne prepoznaje kao melodiju za zvono.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

araphel, ja sam imao u glavi podatak da ne moze da bude duze od 30 sec (i da je to ogranicenje isto kao na iOS), kad ono, ne lezi vraze :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

miodrage napisao:To se ocekuje u nekom od sledecih update-ova, videcemo kad. Koliko znam GDR2 to ne donosi.
Ovo mu dođe kao automatski odgovor :D

makala
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 21. Jan 2009. 19:22

Post od makala »

sunecar napisao:Evo posle par nedelja ja sam i dalje odusevljen telefonom ali imam samo jednu primedbu a to je : Dali se moze odrediti jacina tona posebno za zvono,posebno za multimediju a posebno za poruku,ja nisam pronasao a to mi jedino smeta i ne bas da mi malo smeta :) recimo gledam na youtubu nesto i smanjim ton i posle mi zvoni telefon istom jacinom kao i sto sam gledao taj video na youtubu.Po meni to je jedna ozbiljna stvar koja bi se trebala sto pre resiti

imas aplikaciju za you tube koja se zove youtube hd i tu imas da na ekranu pojacavas smanjivas ton,nediras fizicke dugmice nego pinch to zoom ,smanjis pojacas bez da diras postavke za za namestenu jacinu zvona,bar je tako kod mene na l820

sunecar
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 19. Jun 2009. 04:26
:: Lumia 920

Post od sunecar »

@makala,jako dobra aplikacija.Hvala !Dali neko zna dali na wp ima neka aplikacija slicna tapetalk-u ?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Treba da ima tapatalk baš. Ima još jedna za koju sad ne mogu da se setim kako se zove ali proveriću pa javljam.

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Tapatalk ima sigurno.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Tapatalk ima, trenutno kosta 300 din, ceka se da biude dz, ali niko ne zna kad ce. Ima jos Forum Talk, ali je ocajno uradjen.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Post od iamivan »

Ja bih ga uzeo za tih 300 dinara, čisto da ispoštujem developer-e jer su napravili nezamenljivu aplikaciju. :smile:

beksic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 13. Jul 2011. 11:30

Post od beksic »

Postoji li neka sifra ili nesto slicno za lumiu kojom bi se proverila starost aparata,tj koliko je vremena pricano sa njim?Pronasao sam jednu iz oglasa staru jedan dan ali nema garanciju niti bilo kakav papir kojim bi to bilo potvrdjeno.Hvala unapred.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

probaj ##634#... na nekima radi na nekima ne... ne znam zasto, jos sam nov u wp8 svetu :)

kod mene radi i tacno je ono sto pise. pise koje je boje telefon i life timer.

moras imati na umu da se lako resetuje sve, bar tako kazu, sacekaj @miodrage, on je iskusniji u ovome :)

beksic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 13. Jul 2011. 11:30

Post od beksic »

Luca,hvala.Telefon izgleda odlicno ali ne mogu nikako da znam da li je nov ili koriscen,tako da mi svaki info znaci.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Sutra idem da pogledam jednu 920,jel treba na nesto posebno da obratim paznju?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Pa eto, probaj taj life timer. Sve drugo kao i kod ostalih. Konekcije, zvuk prilikom razgovora, mikrofon, slusalica... Saltaj izmedju 2g, 3g... Naravno izgled... :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

koja je ovo fora?! zvanicna informacija, Lumia 1020 ce imati isti hardver kao i 920? dimenzije i sve drugo je isto kao na 920?! :dry: :dry: :dry:

kad se pojavi i kad padne cena taj ce hardver biti ohoho mator... a cena preko 400,500... :dry:

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

1020 ima drugačiji ekran i 1gb ram memorije više. Sve ostalo je isto.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

da, video sam, amoled i 2 gb ali je logicno da ako je 1020 top model bude i za klasu ispred 920? windowsu ionako ne treba taj 1gb RAM-a vise...
bar da je novi qualcomm unutra...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Mislim da je dodatni RAM zbog kamere, kažu da camera pro aplikacija i sa toliko zna da štuca ili ide malo sporo, ako se radi nešto baš zahtevno. U svakom slučaju, ja da kupujem sad WP8, pre bih išao na 925 zbog izrade, ili skroz na drugu stranu na Ativ, zbog cene. Treća opcija bi mi bila 920, jer je sad super povoljna za oko 300, za koliko ima ovde da se nađe.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ne znam da li si primetio kod 925, zvucnici su nazad kao kod nexus 4 pa se slabo cuje kad je polozen na ledja, kako ga svi i drzimo... kod 920 i 1020 su dole, kao na iphone-u... meni to mnogo znaci da ne razmisljam kako sam ga stavio itd...
inace i kod 920 izrada je odlicna... telefon izgleda kao nov jedino ako ga ne vozis po stolovima, ako ne dajes deci da se igraju itd... :wink:

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ceka se neka Lumia sa quad procesorom,mogu da mislim kako ce to leteti..
Inace za 220e imam L920,ako sve bude u redu danas pazaricu je.Sa garancijom naravno.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Odgovori