Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Drug je sinoć uzeo N82, crni! Fenomenalno izgleda, radi odlično, brz, stabilan. Verzija softvera od 28. februara ove godine. Reklo bi se da je maska original, ništa kinezi, A klasa i sl. Nisam znao da je stiglo do nas Dobio je punjač, USB, TV kabel i DVD. Poludjeli biste kad biste znali koliko je plaćen! Svega 330€!
Vincent, da li mu diše maska, da li krcka? Igrao sam se pre neki dan sa jednim crnim primerkom i razočarao sam se totalno. Ceo telefon doslovno žvaće...
kod mog drugara maska ne krcka niti dise,kao na mojoj staroj n82.Ja sam mislio da je ponovo uzmem al ipak cu n95 8gb posto me izadje bagatela cena.Cisto za informaciju beogradski dobavljaci "ispod ruke" cene su oko 280-290e crne u fullu
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Miškoni, evo recimo moj primerak,koji sam danas uzeo,je toliko utegnut,kvalitetan das sam prosto fasciniran.Nisam imao kvalitetnije napravljen telefon.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Miškoni,sto se tog zvakanja tice dovoljno je uzeti bilo koji primerak i pritisnuti plastiku malo iznad "left selection"(levo od nokia logo-a) tastera.
p.s.Slucajno otkriveno.
Meni prvih par dana nije skripao, posle je poceo malo, samo u posledjnjem redu tastature, mada ja to i ne primetim!!! Nista strasno... cuje se samo kad je "mrkla tisina"! (npr. dok na casu kucas poruke... salim se! )
Kako vam rade java aplikacije?Ja imam problema sa operom mini,jednostavno nece da se konektuje na net.Jel zna neko o cemu se radi?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M,kod mene sve od Java aplikacija radi ok,verovatno ti je problem vezan za pristupne tacke. Trebalo bi da mozes da biras pristupnu tacku svaki put kad hocer da se povezes preko opere. Ne vidim sta bi drugo moglo da pravi problem.
Dakle - danas sam se pridruzio zadovoljnim i ponosnim korisnicima N82. Utiske cu izneti sledecom prilikom, ali za sada imam samo par zamerki na brzaka i jedno pitanje
- otisci prstiju se lepe za njega kao muve za g... hleb... (sivi je, nije crni)
- nekada u cudnim pozicijama pogresno odredjuje rotaciju ekrana, ali lako se navikne
pitanje:
- ucitao je GPRS podesavanja sa mreze (dobio sam konfiguracionu poruku), na starom telefonu (isti broj) sam koristio GRPS... Sto sada nece??? Javlja error: Packet data connection not available koji god MTS profil da probam...
n1tr0 napisao:Da nisi zaboravio da ukljucis close-up mode - sve fotke su van fokusa...
Odakle tebi to da N91 ima autofokus
Da se vratim na temu,jel potrebno nesto da se podesi ili instalira da bi radili programi Nokmote i Shake Lock,jer mi ne rade?
Nesto je Cale pricao da treba da bude instaliran Python za neke aplikacije!
Ja imam instaliran Flip Silent i nisam nista morao pre njega da instaliram da bi funkcionisao!
Sale_M napisao:
Odakle tebi to da N91 ima autofokus
My bad m8...
E da - jedna dezinformacija koju svi sire nije tacna, dakle - dugmici su (bar meni) jako udobni, udobniji od vecine SonyEricsson-a koji imaju vece dugmice, ali zato manji razmak izmedju njih. Kucanje na ovoj Nokia-i mi ide cak brze iako je imam tek par sati...
n1tr0 napisao:
- ucitao je GPRS podesavanja sa mreze (dobio sam konfiguracionu poruku), na starom telefonu (isti broj) sam koristio GRPS... Sto sada nece??? Javlja error: Packet data connection not available koji god MTS profil da probam...
I taman pre nego sto mi IDzO rece provalih - podesavanja od MTS nisu dobra pa tako npr. MTS GPRS WAP nema uneseno mts kao username... Dakle ljudi - rucno podesite sve...
Brat je skoro kupio i kaze da je odlican telefon.
Snimali smo video i bas me je odusevio kvalitet video snimka - mnogo bolji nego na N70.
Kada prebacim video na komp zvuk je bas jasan, kao da sam tamo, i nije nekako potmuo kao na N70.
Vide se takvi detalji da mi je neverovatno za telefon.
Do sada sam bio odusevljen videom na N70 koji dosta koristim za snimanje kada odem na selo, ali zbog ovog sam odlucio da je moj sledeci telefon takodje nokia i da sacekam da padne cena na oko 200e.
E sad mozda se pokaze kao krs koji ce da se rasklima posle par meseci koriscenja, ali ja nisam stekao utisak da je toliko nekvalitetan niti sam osetio da krcka maska...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.