Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Hektor, udji u X-plore, pa na C ides desno ( ili udjes u njega ) i imas folder cache! E pobrisi sve iz tog foldera i onda pogasi telefon pa ga upali, pa vidi koliko imas RAM-a 
Evo OVDJE je
deksicom govorio o RamBlower-u, pa pokusaj malo da sa tim programom oslobodis jos malo RAM-a i nadam se da ti se onda to vise nece desavati

Evo OVDJE je
deksicom govorio o RamBlower-u, pa pokusaj malo da sa tim programom oslobodis jos malo RAM-a i nadam se da ti se onda to vise nece desavati

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Malo vise rama sam dobio. par mba, hvala na savjetima! Obrisao sam C:\SYSTEM\cache i pokrenuo RamBlower i sada se nadam da mi nece izbacivati memory errore u browseru pri ucitavanju vecih stranica!
Gdje mogu da pogledam sta tacno smijem da brisem sa kartice i memorije telefona a da ne obrisem neki od sistemskih fajlova?
Opet mi je izbacio memory full u operi mobile, zadovoljicu se operom mini za vece internet stranice. Inace telefon mi radi savrseno tako da sam pobrisao sve task menagere i ostala cudesa i to je to.
Gdje mogu da pogledam sta tacno smijem da brisem sa kartice i memorije telefona a da ne obrisem neki od sistemskih fajlova?
Opet mi je izbacio memory full u operi mobile, zadovoljicu se operom mini za vece internet stranice. Inace telefon mi radi savrseno tako da sam pobrisao sve task menagere i ostala cudesa i to je to.
HTC M8Q HTC 10
- zavodnick
- Expert
Hektor, kao sto deksicom rece, te stvari vise ne mogu da se poboljsaju... To je maksimalno sto mozes da napravis
Sad da ti nabrajam folder po folder sta smijes a sta ne smijes da brises bilo bi jako dugo, ali diraj samo cache i nista vise
A ostalo, sto te bude zanimalo, pomoci cemo ti 

prijatelju ,ti imas duse ,vidi se.
ja sam ti novajlija.dobio sam e72 i primio se kao malisa
naucio sam da potpisujem i da ubacujem programe
to sam se patio mesec dana
ali eto
posalji mi na mail ili pp
link novih mapa za garmin(imam ga ali nemam ni jednu mapu) da ja kliknem i skinem
i daj gde se mogu naci neki programi sa objasnjenjem koji je za sta
vodim te na rucak kad dodjes u zemun!!
hvala puno i ziv bio.
ja sam ti novajlija.dobio sam e72 i primio se kao malisa
naucio sam da potpisujem i da ubacujem programe
to sam se patio mesec dana
ali eto
posalji mi na mail ili pp
link novih mapa za garmin(imam ga ali nemam ni jednu mapu) da ja kliknem i skinem
i daj gde se mogu naci neki programi sa objasnjenjem koji je za sta
vodim te na rucak kad dodjes u zemun!!
hvala puno i ziv bio.
- zavodnick
- Expert
papovicd, ne treba rucak i ne treba da se zahvaljujes... Ako si pocetnik u Symbianu, bilo bi pozeljno da malo citas teme i forum o cemu smo pricali ovdje ( da se upoznas malo ) i onda tek da pocnes da instaliras programe ili tako nesto...
Za pocetak idi OVDJE pa malo procitaj a tu imaju neki korisni programi za telefone
Ako si pocetnik, polako sa instaliranjem navigacije... Dao sam ti na pp site, gdje imas detaljno uputstvo, ako znas engleski, ali polako i pazljivo citaj
Za pocetak idi OVDJE pa malo procitaj a tu imaju neki korisni programi za telefone

Ako si pocetnik, polako sa instaliranjem navigacije... Dao sam ti na pp site, gdje imas detaljno uputstvo, ako znas engleski, ali polako i pazljivo citaj

hvala puno!
nrgo imam jedan mali problem koji nisam nasao na netu,jedan drugar mi kaze da je on video ,da ljudi pisu da je mana do novog softwera
naime,od pre par dana je pocelo da mi se pojavljuje u desnom uglu ekrana prilikom menjanja vel/malih slova ili brojeva neki padajuci meni koji me mnogo nervira
vec sam se zalio ali da ga nebi formatirao ,jel istina da je u softveru,mozda necu dobiti nista ako je tacno
iFnKeyState
to se pojavljuje
kako da saznam sta je ,nervira me jel se pojavi na par sekundi i moram da cekam da nestane da bi video da li je veliko ili malo slovo ili vec koja funkcija!!
za sve hvala puno i sta reci
polako napredujem,ali me bole oci od kompa i fona!!
nrgo imam jedan mali problem koji nisam nasao na netu,jedan drugar mi kaze da je on video ,da ljudi pisu da je mana do novog softwera
naime,od pre par dana je pocelo da mi se pojavljuje u desnom uglu ekrana prilikom menjanja vel/malih slova ili brojeva neki padajuci meni koji me mnogo nervira
vec sam se zalio ali da ga nebi formatirao ,jel istina da je u softveru,mozda necu dobiti nista ako je tacno
iFnKeyState

to se pojavljuje
kako da saznam sta je ,nervira me jel se pojavi na par sekundi i moram da cekam da nestane da bi video da li je veliko ili malo slovo ili vec koja funkcija!!
za sve hvala puno i sta reci
polako napredujem,ali me bole oci od kompa i fona!!

- zavodnick
- Expert
papovicd, iskreno ja ovaj fon nemam, ali cu da se raspitam pa cu da ti javim... Ne znam sta bi to moglo da bude. I da, ako nemas vec nekakvu prijeku potrebu nemoj da instaliras novi software jer na njemu nista novo neces dobiti i mozes samo da izgubis... Ah, pa polako... Nece fon da pobjegne, ali polako ces napredovati 

- zavodnick
- Expert
varicak, moguce da je konektor od antene malo "ostecen" ili tako nesto ?! Pozeljno bi bilo da odes u nekakav dobar servis da to oni pogledaju, jer mislim da, kako si opisao problem, da joj se gubi signal, a to samo upucuje na antenu
Pusti da ljepsa polovina ode u servis i mozda joj manje naplate
Sala mala!

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ma ima i toga da je nokia na pojedinim telefonima nesto zabrljala oko kvaliteta i jacine zvuka prilikom razgovora,tipa na e52,e55,e51 i dr.Probaj neki bolji servis,a ako ne pomogne mozda ce nesto biti ispeglano u novom firmveru.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet