Nokia E61
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Igor88bg, E sad ga i ti pretera,da nisam nikada drzao 9300 u ruci i video ga pomislio bih na osnovu tvojih komentara da je cudo od telefona,nesto neponovljivo.Naravno telefon uopste nije za potceniti ali izmedju njega i e61 bih se dvoumio 25 stotinki i uzeo e61.
Inace araphel ima oba pa nek on da svoj sud,on je najkompetentniji.
Inace araphel ima oba pa nek on da svoj sud,on je najkompetentniji.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Brate, moje saučešće...miodrage napisao:Smrc, a mene je moj E61 danas napustioWaaaaaaaaaaaaaa... ode prijatelj... ustupio je mesto HP Ipaq hw6915-ici :d

jerkann, obična E61? Ako nije tajna, koliko novaca?

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Vincent, jeste u pitanju je obicna e61. Platio sam je 90 evra ali je perverzno dobro ocuvana.
Nego nesto da vas pitam malo sam duduk sto se tice wi-fi na fonu, instalirao sam fring, ulogovao se sve. Kako sad da pozovem ili chatujem na skype-u sa nekim?
koji je najbolji po vama web pretrazivac za mobilne telefone?
Nego nesto da vas pitam malo sam duduk sto se tice wi-fi na fonu, instalirao sam fring, ulogovao se sve. Kako sad da pozovem ili chatujem na skype-u sa nekim?
koji je najbolji po vama web pretrazivac za mobilne telefone?
jerkann, za tako dobro očuvan nije skupo... Meni se onda nije davalo 110€ sa telefon koji nije očuvan kako valja, pa nek' je E61i
. Da te zdravo služi
. Inače, meni je ekran na E61 odličan, ne slažem se sa komentarima da su veliki pixeli (veliki su na mom N91
), a o veličini ekrana i udobnosti za rad neću ni trošiti riječi
.
Pozdrav!

Pozdrav!

Evo da malo pojasnim,iz iskustva.9300 ima fantasticnu tastaturu,lep ekran,dobro osmisljen UI,finu formu,ugodnu spoljnju tastaturu,lepo se cuje,solidno je brz...Isto tako,ovaj fon ima los spoljnji ekran,slabu komunikaciju spoljasnjeg i unutrasnjeg dela,los muzicki plejer,neiskoriscen pun potencijal unutrasnjeg ekrana u smislu organizacije prikaza,nema vibraciju,ne podrzava teme...dobar je,zavisi kome za sta treba.Mene je odusevio,ali sam ga na kraju ipak prodao...Za razliku od 9300,E61 jos imam.Manja tezina,manji telefon,lepsi ekran,bolje organizovan raspored stavki na ekranu,stereo bluetooth,brzi rad sa memorijom,brze loadovanje web stranica,bolji muzicki plejer,sve su to prednosti....E61 uz par programa moze da prodje i kao solidan fon za multimediju,dok 9300 to ne moze
E, dragi moji forumaši, od sinoć sam ponosni vlasnik Nokije E61i!!! Oduševljen sam telefonom, posebno displejem. Prva je liga, i to španska
Možete sve dobre aplikacije za njega da šaljete na PP, ne bih se ljutio
Zna li neko što neće BestTaskman 2.0 ili 2.01 da mi radi na telefonu? Možda zato što je neka ancient verzija firmwarea (1.0633.86.02). Pašće joj flash za vikend, 100%. Napunio sam je aplikacijama, ali ću zbog ovog morati ponovo. Zabrinjava me što je malko spora, ali vjerovatno će poslije flasha sve biti kako treba. Takođe me jako nervira što ne mogu da postavim na taster pisamce prečicu za Inbox ili Messaging, kao i što nema opcije da dugim pritiskom ta 4 tastera daju neku drugu aplikaciju, a ne istu koja je se pokreće kratkim pritiskom. Najviše mi se sviđa displej i napokon normalan rad sa Symbianom. N91 će odsad služiti za muziku, ne više kao smartphone, ali mi je i dalje to omiljeni telefon
Totalno sam srećan sad!!!
Pozdrav!

Pozdrav!

Ne puno, čak izuzetno povoljno sam ga uzeo: 70€!
EDIT: Imao sam neprijatnu situaciju razgovarajući na E61i: u malo glasnijem okruženju maltene ništa nisam razumio šta mi sagovornik priča. Da li je to možda do firmvera, ili da nosim da mi popravljaju zvučnik? Da li je neko imao nešto slično?
Pozdrav!
EDIT: Imao sam neprijatnu situaciju razgovarajući na E61i: u malo glasnijem okruženju maltene ništa nisam razumio šta mi sagovornik priča. Da li je to možda do firmvera, ili da nosim da mi popravljaju zvučnik? Da li je neko imao nešto slično?
Pozdrav!

Poslednja izmena od Vincent u Čet, 21. Maj 2009. 00:33, izmenjeno 1 put ukupno.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Vincent, pridruzujem se cestitkama, u zdravlju ga poderao od koriscenja. Ne znam kakva je najnovija verzija v3.0633... ali ako radi kao na obicnom modelu, NEMOJ da je stavljas. 2.0633... je mnogo stabilnija (licno iskustvo), te stoga flashovanje uradi Phoenix-om na zeljenu verziju. Ja sam svojevremeno stavio tu v3, jer su je svi preporuchivali, i debelo sam se zeznuo... Vrlo cesto se desava da screen saver jednostavno prestane da radi, i samo restart telefona pomaze, nadalje, desilo mi se da izgubi mrezu, a nista od toga se nije desavalo pre flasha.
Dobro razmisli sta radis.
Dobro razmisli sta radis.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!