Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Mislio je na reklame u besplatnim aplikacijama koje zarađuju od reklama, ne znam da li na symbianu ima tako nešto.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

telep, eto vidis da ima... Ja na takve app jos uvijek nisam naisao, pa sam zato pitao :( Doduse, takve app treba da se skinu, naravno ako nemas nekakav paket gdje je ukljucen veliki protok na internetu pa ti to ne "smeta" :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

RandjaPO
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
:: iPhone 6
:: Nokia 808 PureView

Post od RandjaPO »

To su aplikacije sa OVI-ja kao recimo Swype,MobileMichrophonr itd. a i na nekim igricama,znaci to su reklame sa OVI-ja nisu neki sto na tome zaradjuju (mada verovatno i Nokia dobija nesto od tih reklama).Na HD2 sam imao tako nesto cini mi se da se zvalo DataBlock ali nisam siguran,kada bi tako nesto postojalo i za Symbian bilo bi lepo...

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

RandjaPO, vjerujem da postoji, ali nisam se nikad sa tim susretao, tako da nemam pojma ;(
S druge strane, takve app odmah skidam i bolje mi je naci nekakav trial nego tu app :)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Nokia N8 to get a camera fix in the upcoming Anna update
Kad će već update... Otprilike, koliko kvalitetno/dugotrajno su odrađeni Home i Lock dugmići?
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Vlada Zem, kad smo vec kod update-a, mislim da nece skoro, barem nesto sto bi znacajno popravilo "krvnu sliku" NOKIA-e :(

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 15:19

Post od rudulan »

http://www.n8fanclub.com/2011/06/symbia ... -july.html ovo su zadnje izjavili, a sad lazu li opet ne znam :)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

rudulan, ovo sam citao... problem je u tome sto su to vec dugo najavljivali, pa nekako im se stalno "odugovlaci"... :D

sila
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Feb 2010. 22:33

Post od sila »

Ovo me pocelo nervirati pa me zanima dali postoji neko resenje , kada pricam sa nekim na telefon dosta mi se puta desi da obrazom prekinem poziv ili mi se upali onaj zvucnik , imao sam i omniu hd pa mi se to nikada nije desilo , znaci ne pritiskam ja puno telefon uz obraz vec ga prinesem sasvim normalno , nekada i uhom aktivaram ono biranje mreze ili tako nesto . Znam ja resenje za ovaj problem a to je da odmaknem telefon od sebe 10 cm ali cu tako izgledati kao lud :) tako da nista od toga vec ako neko ima neko drugo resenje neka mi javi . Pozdrav

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

sila, ne kontam kako ti se to desi. :S Meni se to nekad desi kad koristim skype ili fring pa ako malo odmaknem od uha onda se ekran otkljuca i dodirnem obrazom neki dio ekrana. Ali sa obicnim razgovorom kad normalno se drzi telefon uz uho ekran se automatski zakljuca tako da se nebi desavale upravo takve stvari.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

sila, jedino da si k`o Van Gogh odjseces uho ;) SALIM SE :) Nego, nevjerovatno je da ti se to desi. Ja na HTC DHD-u sa jos osjetljivijim ekranom nisam imao takvih problema, a i ovo sto janka_88 rece da ti se ekran zakljuca prilikom razgovora trebalo bi da ti fercera...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

sila dobro mi došao u klub.isti takav problem imam sa mojom x6icom i mroaš se naviknuti na to.mislim da se nekada desi da onaj proximaty sensore ne radi kako treba.npr kod durgara x6 super gasi ekran a ja pipkam sve žive opcije.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

sila
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sila »

E neznam kako ali mi se to desava , vec sam rekao da sam imao i omniu hd i da mi se to nikada nije desilo posto se upravo sto vi kazete kada pricam zakljuca telefon sto na n8 nije slucaj a neznam sto

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

VeNoM, sila, da li kad zakljucate telefon, pa pipnete negdje na ekranu a niste otkljucali telefon, da li vam ekran reaguje na to ?! VeNoM, da li si probao sa flash-om, update-om, hard reset-om...?

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Kod mene kad je telefon zakljucan ekran reaguje samo kad pritisnem taster za ulazak u meni i onda mi se pojavi sat i pojavi se kao da otkljucam ekran ili se automatski otkljuca kad klizac sa strane pomjerim i koliko znam tako bi trebalo biti.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

janka_88, e pa bas tako treba da bude... Ali sto VeNoM rece, mora da je neka frka sa proximity sensor-om... :( Nadamo se da nije nista opasno... odnosno da se software-ski moze rijesiti :)

sila
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sila »

I kod mene je isto , kada je zakljucan samo reaguje na ono dugme za ulazak u meni a kada samo pritiskam po ekranu nista se ne desava

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

sila, ajd pokusaj da s nekim razgovaras na Loud Speaker i onda pokusaj da zakljucas telefon i onda da "cackas" po njemu :)

sila
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od sila »

Evo probao sam sada to i kada ga zakljucam nemogu nista da pritisnem a i dalje razgovor traje tako da je to jedna od opcija da ga ja sam zakljucam kada pricam sa nekim

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ljudi uzeo sam ovaj model.ali prc...t mobile mreža.koji je balkan produkt kod da ga odmah nemezesujem?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori