Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Skoro sam nabavio N95 8GB i zanima me par pitanja...
1) Da li mogu na njemu da se puštaju klasični DivX ili DVD filmovi bez kompresije (znači avi, mpeg2 extenzija) i iz kog programa ako mogu?
2) Nisam kupio nov telefon već polovan, na njemu je instaliran Garmin sa mapom Srbije al problem je što jako sporo radi... Dugo traži satelite, jel to normalna pojava ili mora nešto da se podesi?
1) Da li mogu na njemu da se puštaju klasični DivX ili DVD filmovi bez kompresije (znači avi, mpeg2 extenzija) i iz kog programa ako mogu?
2) Nisam kupio nov telefon već polovan, na njemu je instaliran Garmin sa mapom Srbije al problem je što jako sporo radi... Dugo traži satelite, jel to normalna pojava ili mora nešto da se podesi?
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Skyw@lker ako se ne varam spiderman koji ide uz njega je težak 800mb tako da je verovatno nnešto kompresovan.ja sam imao nešto u avi fazonu ali ne mogu da se setim da li je bio mp2 ili mp4
a pod dva nabavi onu verziju koja se instalira na mem karticu a ne onu koja se kopira na istu.ona koja se kopira prvo zeza maximalno media centar trooši bateriju i još gomilu drugih gluposti,ja sam imao prvo tu verziju.
a pod dva nabavi onu verziju koja se instalira na mem karticu a ne onu koja se kopira na istu.ona koja se kopira prvo zeza maximalno media centar trooši bateriju i još gomilu drugih gluposti,ja sam imao prvo tu verziju.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Pre neki dan sam uzeo ovaj tel,sve radi super samo sto ne radi dugme za kameru,inace kamera radi..dali postoji neki program s kojim mogu da promenim dugme za slikanje,bar dok ne popravim tel.majstor mi je rekao da je narucio dugme,ali ce da stigne tek oko 10og januara zbog nove godine.a malo sam nestrpljiv Srećan sam.)
hvala vam unapred...
hvala vam unapred...
Skyw@lker
1) Moже из Coreplayera.Мада би био иделно када би их конвертовао у .мр4 и пуштао у фабричком плејеру.
2)Потебно је да подесиш АГПС а то ћеш урадити тако што ћеш у подешавњима позиционирања активираш побољшани ГПС.
После тога се врати корак уназад и у серверу позиционирања подеси пристипну тачку коју користиш за гпрс а за адресу сервера упиши supl.nokia.com

1) Moже из Coreplayera.Мада би био иделно када би их конвертовао у .мр4 и пуштао у фабричком плејеру.
2)Потебно је да подесиш АГПС а то ћеш урадити тако што ћеш у подешавњима позиционирања активираш побољшани ГПС.
После тога се врати корак уназад и у серверу позиционирања подеси пристипну тачку коју користиш за гпрс а за адресу сервера упиши supl.nokia.com

Слобода или смрт
Imam 1 problem...
Naime, na kameri mi pise da imam 46 minuta za snimanje, ali ne mogu da izguram vise od 10 minuta.Dodje negde oko 10 minuta, i onda se pojavi ona screen Nokia i kao da se telefon restartovao..Normalno, video nije sacuvan...
To sam primetio na koncertu prvi put kada sam snimao neku pesmu...
Nisam uspeo snimiti celu pesmu zbog toga...
I jos nesto..Pred koncert sam ceo dan punio telefon...U opcijama kod kamere sam izabrao da bude TV normal quality, ali na koncertu od 2,5h, meni se baterija ispraznila bukvalno posle sat i nesto, tj.doslo je do poslednje crtice, iako sam, kao sto sam rekao punio telefon skoro ceo dan.A bez tog snimanja drzi baterija oko 3 dana...
Sta mislite da je...?
pozz
Naime, na kameri mi pise da imam 46 minuta za snimanje, ali ne mogu da izguram vise od 10 minuta.Dodje negde oko 10 minuta, i onda se pojavi ona screen Nokia i kao da se telefon restartovao..Normalno, video nije sacuvan...

To sam primetio na koncertu prvi put kada sam snimao neku pesmu...

I jos nesto..Pred koncert sam ceo dan punio telefon...U opcijama kod kamere sam izabrao da bude TV normal quality, ali na koncertu od 2,5h, meni se baterija ispraznila bukvalno posle sat i nesto, tj.doslo je do poslednje crtice, iako sam, kao sto sam rekao punio telefon skoro ceo dan.A bez tog snimanja drzi baterija oko 3 dana...

Sta mislite da je...?

pozz

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Konza_, zasto da nije moguce,video snimanje trosi bateriju,a izgleda da si ti snimao nekoliko puta po tih 10 minuta i to je pojelo bateriju,plus neki SMS sa drustvom,ili poziv da za dogovor(ako si sa nekim isao na koncert)... pa racunaj. A ako si bateriju stavio u 12h da se puni,ona se punila do maximum 14h i od tada je punjenje prestalo,tako da
.

Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
E,ovako...
Pokusao sam formatirati (hard reset) telefon, pa da vidim da li ce se snimanje poboljsati.Naime, i dalje mi stoji (imam karticu od 1gb) da mogu snimati sa high podesavanjima, negde oko 45 minuta, ali meni nikako nece da snima svih tih 45-ak minuta odjednom, vec mi samo odjednom u toku snimanja ''pukne'' snimanje i pojavi se beli Nokia screen i izadje mi pocetni ekran, u sustini kao da sam ga restartovao...
Ne znam sta vise da radim...Da li jos neko ima iskustva sa ovim?
Pokusao sam formatirati (hard reset) telefon, pa da vidim da li ce se snimanje poboljsati.Naime, i dalje mi stoji (imam karticu od 1gb) da mogu snimati sa high podesavanjima, negde oko 45 minuta, ali meni nikako nece da snima svih tih 45-ak minuta odjednom, vec mi samo odjednom u toku snimanja ''pukne'' snimanje i pojavi se beli Nokia screen i izadje mi pocetni ekran, u sustini kao da sam ga restartovao...

Ne znam sta vise da radim...Da li jos neko ima iskustva sa ovim?
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Konza_, Mozes preko NSU ili mozes naci neki WiFi Hot-spot u gradu i direktno iz fona izvrsiti update software-a. Evo ti linka gde imas sve o tome: Nokia zvanično izbacila "Firmware Updater" 

Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520