Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pa verovatno te je zeznuo jer u standardnom pakovanju je kartica od 2 GB! Mada kao zavisi od trzista do trzista kolika je kartica unutra ali svi su do sada na forumu koji su kupili N82 dobili 2GB karticu!
jel moze neko da mi pomogne,imam problem sa N82 jer kada hocu da instaliram temu ili bilo sta drugo ja to nemogu ni da pokrenem i samo pise file corupted,a te sve teme sam imao na kompu i koristio ranije a sada kako sam uzeo 4 gb karticu onda nece nista da se instalira. Hvala unapred
vidim ja da cu morati za furolu i memorisku da odem u beograd.
Reci te mi gde ima u bgd-u futrola za n82 a ne neke univerzalne.Moze ona krusell ili cristal case.
Kako sam instalirao ovu temu sa Limetom (ima je u temi Vas desktop) svaki put kad ukljucim telefon zapocinje da mi instalira neku aplikaciju i onda mi napise da odem u App manager da je uniinstaliram (tu aplikaciju) zato sto je untrusted sofware!
Tema radi bez problema ali nikakve aplikacije nema koja je Instaled ili Not instaled i da je ja vidim da mogu da je uniinstaliram!
Da li znate u cemu je problem?
jel zna neko odgovor na moje pitanje tj kako da mi pomogne? Problem sam naveo u svom prethodnom postu i pokusavao sam sam da se snadjem ali mi neide,a nervira me to sto nemogu nista da instaliram, Unapred zahvalan
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.