Nokia Lumia 920

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Re: Nokia Lumia 920

Post od darkonda »

da li je "Duble tap to wake up" otljkucavanje telefona kada se dva puta tapne po ekranu? kao kod n9?
poseduje li jos koji model to, l720?

sunecar
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 19. Jun 2009. 04:26
:: Lumia 920

Post od sunecar »

@darkonda da to je otkljucavanje.Mislim da to dobija cela Lumia serija

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Koliko je meni poznato to bi trebalo svi WP8 uredjaji da dobiju, jer je u pitanju Microsoftov update, a ne Nokijin. E sad, naravno da ima specificnosti, pa je moguce da gresim i da je vecina stvari samo na Nokiji.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

makala
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 21. Jan 2009. 19:22

Post od makala »

720 i 620 nece dobiti " duble tap to wake up" :smutny:

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

E o tome sam pričao,možda količina ram memorije ne utiče na performanse,ali utiče na kompletnost updatea,sto sadasnjih,sto narednih....ova opcija ide samo koliko znam uz Lumia,jer je to nokia glance screen,a ne u sklopu microsoftovog regularnog updatea,daj boze da gresim jer imam ATIV S,za cenu 720 B-)

makala
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 21. Jan 2009. 19:22

Post od makala »

@skar 720 nije dobila "duble tap to wake up"zbog lcd ekrana ,kao u fazonu da su to stavili iscedio bi bateriju puno brze nego bez njega

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

makala, i 920 ima IPS LCD kao i 720, pa je dobio double tap. Ali se slazem da LCD ekrani vise trose od AMOLED-a

sunecar
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 19. Jun 2009. 04:26
:: Lumia 920

Post od sunecar »

Moram da vam kazem da sam ipak promenio misljenje o onom wireless punjacu sto sam kupio,ipak radi dobro i puni sasvim ok za 2,5 sata od 12% na 100%,samo nece uvek da krene da puni i to je problem kada duze vreme ne stavljam telefon na njega udje u neku vrstu hibernacije i onda nece da se budi kada stavim telefon,kada usb kabel iskljucim/ukljucim onda radi korektno

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Da li radi auto upload fotografija na DropBox aplikaciji kod WP ?
16 godina na forumu MOBILNISVET

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

U aplikaciji koju ja imam ne radi, ne znam za neke druge, ima vise aplikacija, auto-upload fotki radi na SkyDrive - ako se tako podesi

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

miodrage napisao:kame, postoji history. Udjes preko People Hub u kontakt koji zelis, swipe na levo, i imas od prvog dana SVE!!! Sve poruke, svi pozivi apsolutno SVE!!!
Da li ima opcija pregleda " dnevnika poziva " kao na svim ostalim telefonima (da pogledam sve pozive in/out za danas, juče ...)
16 godina na forumu MOBILNISVET

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ima, ali za svaki kontakt ponaosob, ne postoji za sve. Kada udjes u phone dialer, imas history koji je tu za neke protekle 2 nedelje recimo, nije odvojeno po danima!

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
:: Samsung S5 G900F

Post od vojvodjanin81 »

miodrage:posto si expert za wp8 a buduci da imas 920,molim te reci mi da li sam pogresio u formiranju baterije :) Naime,nabavio sam novu 920,ubacio karticu ali nije htela da upali jer je baterija bila skroz prazna i stavio sam na punjac tako ugasenu,ali zanimljivo u tom trenutku se upalio ekran i ostao tako prigusenog svetla 20-tak min da bi se telefon upalio tj podigao se sistem.Ja sam tad caskom pogasio 3G i NFC pa me zanima da li sam poremetio formiranje baterije jer svi skoro kazu da prvi put telefon treba napuniti do kraja kad se baterija skroz isprazni medjutim ovde sistem to ne dozvoljava i uvek ce se paliti kad baterija dostigne odredjeni procenat kako bi se podigao sistem,drugim recima na wp8 nema formiranja baterije?!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

vojvodjanin81, nisi pogresio, i ne beri brigu oko baterije. Formiranje baterija ne postoji unazad jedno 10 godina, od doalska Li-Ion baterija. Za razliku od Ni-Mh koje imaju memory effect, novije ih nemaju, i nema sta da se formira. Ove baterije mozes da punis kad i koliko zelis. Sto se tice toga sta je najbolje, Li-Ion baterije je najbolje puniti kad padnu na nekih 15-ak % i puniti do kraja.
E sad, posto nove Nokie sve dolaze sa napunjenom baterijom, nije mi jasno kako je ova do tebe dosla sa praznom baterijom. Jesi li 100% siguran da je nova? Jesi ti skidao folije sa uredjaja? Jesi li ga ti prepodesavao ili je vec bio podesen?

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od vojvodjanin81 »

Telefon je bio neraspakovan u onoj foliji koju sam morao skinuti da bih ubacio sim karticu.Uzeo sam ga prekjuce a na fiskalnom racunu stoji da je uzeta 01.08. znaci kod coveka kod kojega sam kupio je stajala neraspakovana mesec dana,a ko zna koliko je stajala na lageru pa mi je logicno da se ispraznila?

EDIT:
Inace telefon je bio ganc nov,kazem ti i sve sam morao
podesiti sam.A kako se proverava life timer?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Iskreno na ovom FW na kojem sam ne znam kako ide. Ali nije bas najprecizniji, jer kad sam pre par meseci proverio pokazivao je 257h... To u ludilu nisam mogao da napravim. A znam da sam kupio nov telefon.
Sa druge strane, ne znam kako je tebi bila prazna baterija, jer telefoni sa tako fabricki napunjenim baterijama mogu da stoje bas bas dugo. Uglavnom, prvih nekoliko punjenja baterija ce kratko da ti traje,a onda kad "legne" ima da se ustalis na 1-2 dana (zavisno od upotrebe). Ja ga punim svako vece :D

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od vojvodjanin81 »

Pa posto moze da se koristi u offline modu bez ubacivanja kartice,kontam da ga je mozda isprobao da vidi kako radi,ali ta folija nije bila skinuta jer da jeste primetilo bi se.Znaci ovde bi mogle postojati mahinacije tipa da neko drnda telefon danima i proda ga kao novog jer se tesko moze proveriti life timer? :) a za koje trziste je tvoja 920?Moja je iz telenora,na kutiji pise made in China a negde u podesevanjima sam nasao da je valjda sklapana u Rumuniji :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Moja je iz Francuske, a gde je sklepana, nemam pojma

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Da se prijavim.
Od danas sam i ja vlasnik Lumie 920 nakon 3 godine androida.
Trebalo mi je malo prmene,a lumia me za sada odusevljava svime,od izrade,kamere pa do operativnog sistema.
Sve radi jako lepo i od aplikacija sto sam koristio na androidu sam nasao 99% stvari tako da i tu nemam brige.

vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od vojvodjanin81 »

chobby88:dobrodosao u wp8 jato :) Imao si izuzetan LG G ali si ipak resio da probas 920 i drago mi je da se nisi pokajao :)
miodrage:uzeo si je u Francuskoj ili kad udjes u extras+info pise ti u manufacturer model name da je odatle?Meni stoji eu_romania :)

Odgovori