Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Kod mene radi jako dobro i ne vidim razliku u odnosu kada sam kupio tel,a to je vec davno bilo...posto sam medju prvima pohrlio da dam sto vise para :wacko:
Eto imao sam srece da sam jedan od malobrojnih kome se socivo nije ni malo zagrebalo...

Nevjerovatno...sada zakljucavanje i osvetljenje rade ok...kao da je nakon paljenja/gasenja doslo na svoje.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

sochivo je i kod mene ostalo chitavo :) nemam nikakvih problema sto se tice kvaliteta izrade... sve je ok pupu da ne ureknem :D tako da uskoro prodajem n95-8gb, skroz sam se navikao na ovo :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Mirko BGD, a jesi li sa novim firmware-om zadovoljniji zvukom? Jesi li nabavio neke nove slušalice? Ako jesi, koje? :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Wisost
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Okt 2009. 00:25

Post od Wisost »

Meni je klimav taster, kamera se nije grebala ali mi je škripao poklopac od baterije...
E ljudi, neće sa NSS da mi promijeni product code... Kaže error kada pokušam da ga učitam... Ako zna neko neka kaže.... A ako uspjednem, da iskoristim ovaj EMEA 0576364? kod... Pošto mi je tel kupljen u švajcarskoj....

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Ninolina, zadovoljan sam novim firmwareom, i nikad se nebih vracao na stari [nikad ne reci nikad], sto se tice zvuka ostao je apsolutno isti kao i na starom, nema poboljasanja :( sluske nisam uzimao, imam ove od iPoda, ali cu vrlo uskoro poruciti ovo: xxxxx mislim da bi trebalo da odradi posao
Wisost, mani se NSSa, poslusaj Cegevaru i zavrsi posao sa Phoenixom
sto se tice krckanja poklopca, kod mene to u opste nije strasno u opste to ne primecujem... :wink:

Izmenila Ninolina:: nemoj da ostavljaš ovakve linkove... znaš već zašto.. mogao bi samo slike da postaviš...:)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Cegevara, ja sam sredila poklopac prema uputstvu i, kad malo središ te žabice, poklopac zaista mnogo bolje leži... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cegevara »

@ Mirko BGD

Pa ni kod mene nije sad nesto strasno ali se kadkad osjeti neprijatno krckanje.

@Ninolina

Cime si sredila,tj opisi kako,da li si krivila zabice ka unutra ?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Cegevara, pa trebalo bi ih kriviti na napolje. Možeš koristiti bilo koju drugu plastiku, npr. lenjir:) Pogledaj onaj link koji je ostavio jedan član foruma:) tamo se sve lepo vidi, šta i kako treba potisnuti:) samo nemoj da preteraš da ih ne bi polomio:)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

poz svima ovih dana planiram uzeti n97 pa me zanima da mi kazete na sta da obratim paznju pri kupovini.koju verziju softvera i td..
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

oxigen, ako ti je važno da možeš da hackuješ telefon, onda gledaj da je verzija firmware-a v12, v11 ili v10... sve ispod v20 je moguće hackovati... Ako ti hack nije važan onda ni verzija firmwarea nije važna, svakako bi trebalo da ga updatuješ preko NSU-a na najnoviju verziju, a to je trenutno v20... Važno je da proveriš da li je već ogrebano sočivo kamere... čak i ako jeste, a ne prelazi preko samog sočiva, nije strašno jer će se to već verovatno i tebi desiti, a neće uticati na kvalitet slike.. Samo što ukoliko ovo primetiš možeš da pokušaš da spustiš cenu u odnosu na tu koju ti nude... Jesi li planirao da kupuješ nov ili polovan?

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

hvala ninolina.imam trenutno hakovan n82 ne zna ako uzmem sa v.20 koliko ce mi nedostajati hakovan tel?mada mislim da vecinu korisnih program tel vec ima u sebi.a planiram uzimati polovan koja je realna cena za polovan n97?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

oxigen, uh, ne znam kolika je realna cena za polovan N97... :unsure: Ovde na MS-u u malim oglasima su dosta različite cene i polovnih i novih... pogledaj i po tome otprilike proceni... Vidim da čak jedan lik prodaje nov za 390 EUR, ako se dobro sećam, a isto tako imaš i polovan za 450 EUR... Ne znam koja je kombinacija za nov a toliko jeftniji... Verovatno je dosta njih uzelo N97 preko operatera i to sad spušta cenu, jer ih oni jeftinije prodaju... 8)

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cegevara »

Ja koliko sam mogao da vidim na tom linku zabice se udubljuju od unutra ka vani,pa su sa spoljnih strana zaobljene kad se odradi. Medjutim ne vidim cime bih to uradio to je toliko malo da rukom ne mogu a necim od alata me strah upravo kao sto si rekla da se ne polomi.Zato sam i pitao cime si odradila.

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Jedno pitanje za sve ovde. Mogu da uzmem n97 za 420 evra, u full i original pakovanju, nov naravno. Predpostavljam da je to dobra cena? E sad pitanje je, hoce mu uskoro opadati cena, da li cekati jos, ili uzeti sada? Realno ni jedan telefon ne moze da vredi toliko, za te pare se moze uzeti dobar racunar, laptop...

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 04. Nov 2009. 15:04

Post od Whiplasher »

Koja je najnovija ver softvera? Ja imam 11.0.021 i kad probam da preko NSU apdejtujem kaze mi da nema novije verzije? Zar nije najnovija neka v20?

Edit@ Sad sam kucao na sajtu Code na tel 0587808 i kaze mi da je najnovija ver softvera za ovaj fon v11. Jel to znaci da ja ne mogu dici na v20?

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Mozes, ali moras da promenic product code, jer se za tvoj code jos nije pojavila novija verzija... Kucaj na google n97 change product code i n97 product codes, da vidis kako da promenis code i da nadjes listu codeova

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Whiplasher »

OK hvala ti. Imam NSU skidam NSS, pa valjda uspijem. Koliko sam vidio ne bi trebalo da je mnogo komplikovano. Javicu sta sam napravio.

Eh da, koji code da stavim? Jel moze ovaj, iako sam ja u Rep Srp. - 0576467: RM-505_EMEA_SERBIA_QW White ?

Stavio sam ovaj kod, skidam update 140-tak mb. Hvala na pomoci

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Whiplasher, ne bih da ispadam dosadan i da namecem svoje misljenje, ali jako mnogo ljudi je unisitilo telefon preko NSUa... tako da obrati paznju na update da ne zeznes nesto :wink:

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Whiplasher »

Sad je kasno, gotovo sve. Digao sam ga na v20, upalio se, radi ok (treba mi malo vremena da sve pregledam). Javljam utiske.

Jel ima potrebe da radim reset na fabricka podesavanja? Sve mi je sacuvao, cak i poruke?

Code sam stavio Srbija a nisam obracao paznju da mi je tastatura njemacka. Sad mi se donji red tipki izmjenio i nemam zapetu , nigdje. Mozel se to kako ispraviti?

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

eee bas super da je sve proslomok...sto se tice tastature imam isti problem nisam siguran da se to moze resiti... inace ja pre par dana za malo daubijem jos kednu n73 preko nsu...fomrmat obaveNo odradi kao i format masovne memorije stim sto treba da pazis na hack ako ti je phone haknubtmizgubices ga

Odgovori