Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
jerkann, ovako... brat mi je kupio N8 (nerodjeni brat) pa malo gledam kod njega telefon... Ono sto on ima a to je v1.1 na telefonu... Mislio sam da mu uradim update, ali on kaze da mu dobro i ovako Niko ne drami zbog tvog update-a, nego sto se svaki od update-a ( konkretno na mojoj N95-2 ) odnosio na "poboljsanje" music player-a ( mada ja tu nista novo nisam vidio ), podcasta i s druge strane se radilo na brzini rada samog telefona, ali ni to nije nesto za takav telefon...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
zavodnick, ma pusti ti n95. Najnovija verzija symbiana je zaista odradjena bez velikih bug-ova. Ima stvari koje treba unaprediti, ali to obican korisnik ne moze ni da primeti.
Najvaznija stvar koju ce doneti "Anna" je ubrzavanje OS-a za nekih 25%. Ja iskreno mislim da se to nece primetiti u obicnom koriscenju telefona jer je on vec extremno brz.
treba uraditi update donosi poboljšanje na nekih 10% preformansi a možda i 8 ali nećemo sada da cepidlačimo.probao sa jednim probao sa updateom ...naravno brže radi sa updateom
1. Zanima me da li postoji program pomocu koga moj telefon postaje wireless modem, tipa ja imam 3g internet i sada da se neko wireless-om prikaci na njega, to znam da ima kod htc-a...?
2. Zanima me zasto na nokia maps iako sam skinuo mape ne mogu da trazim mape po ulicama?
3. Koji je najbolji program za mape, treba mi, posto idem na put po evropi vozom pa ce mi trebati imena ulica u nekim vecim gradovima itd,...
1. Ima i zove se JoikuSpot, na ovi store imas Lite verziju koja je besplatna i koja ce ok odraditi posao ali ako zelis posalji mi na pp svoj mail pa da ti posaljem premium verziju u kojoj su sve opcije otkljucane.
2. Ako su u pitanju Srbija ili BiH onda je to tako, jednostavno Ovi maps nema jos izradjene rutabilne i detaljne mape za navedene zemlje, kao i CG i Makedoniju.
3. Za balkanske zemlje preporucujem ti Garmin (tacnije za zemlje koje sam prethodno naveo), a sto se tice evrope odlicno ce ti posluziti Ovi maps koji sam ja koristio po Svajcarskoj i Njemackoj i odlican je. Cak je i u Hrvatskoj izuzetno odradjen (bar kad sam trazio neke ulice po Zagrebu).
Kako to cika janka_88 lijepo objasni NoBodyAsAleksa, kao sto je janka_88 vec rekao... Jos uvijek je Garmin najbolji za to, ali dok ne stignu OVI mape za Srbiju i ostale zemlje u okruzenju pa cemo da vidimo
Braco,da vam se obratim za pomoc u ime svog druga. Dakle,kupio je n8 sivu,legalno uvezena,radi odlicno,zadnji update,ali ekran lose prikazuje boje,crvena npr nije zarko crvena kao na mom a crna je sva nekako u mrljama i uopste su sve boje bledje. Da li to moze da bude do softvera ili je mozda stavljen ekran losijeg kvaliteta za nase trziste?
markoskjk, to definitivno ne smije tako biti, bez obzira za cije trziste bilo namijenjeno. Nek odnese na reklamaciju jer ja ne vjerujem da je do softvera iako eto nek uradi hard reset pa da vidi jel ima razlike. I usput nek zahtijeva tamo gdje je kupio da neki drugi N8 upale da direktno izvrse poredjenje i da se vidi razlika. Pozdrav
Telefon je uzeo u mts-u,garanciju potpisuje Com Trade. Sta mislite,koliko ce trajati ta procedura utvrdjivanja neispravnosti,jer razlika je ocigledna kad se uporedi sa drugim tel?
markoskjk, procedura utvrdjivanja ?! Pa nije li kad upalis telefon i kad vidis nekakve boje ocigledno da sa telefonom nije nesto u redu ?! Naravno, moze da vrati telefon nazad i zamjeni drugi! To je sva prica !
Treba mi mala pomoć Radi se o n8 naravno, reinstalirao sam danas softver, poslednju verziju, malo mi je bio usporen mobilni pa reko ae možda to pomogne- i jeste Sada je brži nego pre, kupio sam ga još u januaru i pri kupovini mi je prodavac stavio neki mod ili nešto tako, uglavnom pita on mene oću li srpski meni, i za par minuta je to bilo gotovo. Ali mi je sa ovom reinstalacijom to obrisano a apdejtom na PR1.2 ne, jel zna neko nešto o tome? Verovatno je i bilo objašnjeno na predhodnim stranama ali nemam živaca da čitam 48 stranica. Hvala unapred
RašaBg malo sam lutao netom tražeći da promenim produk kod i naišao sam na neke zanimljive stvari gde su ljudi ostavljali upustva i linkove za jezik.e sada samo mogu da ti preporučim da u google kucaš n8 product code change pa da čitaš postove.
Ok hvala i to je nešto, i da mi ostane engleski nema veze. Jeste da sam već navikao na srpski ali ni sad nije loše, kao da se proširila mogućnost opcija i brzina
za vlasnike n8 pitanje
fajl camerapopup da li vam se nalazi startovan i gde se to isključuje jer ga gasim i posle nekog vremena ponovo izadje.i da li imate contoller_0x itd fajl startovan?
VeNoM, upravo sam instalirao navedeni program i ja te fajlove nemam uopste startovane. Ni dok je upaljen mob ni nakon ponovnog restarta. Meni samo zna da se aktivira fajl TSR_AutoStart koji znamo da ide uz Garmin i vjerovatno jede bateriju ali da me je*es ne mogu se sjetiti gdje se ono brise odnosno onesposobljuje da se ne aktivira a verzija garmina je 5.00.50.
janka_88 ako ti to nemaš onda neću ni ja to imati prema tome otišli su na terminate process-o sada je sve ok.ne pojavljuje mi se više camerapopup...za sada...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.