Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Kazes:bez kamere za 3g,to bi svakog ko imalo prati telefone navelo na pomiso da je N72 al kad rece DA NIJE N72 Hm,mozda je neka kineska kopija N72...mada nisam cuo da postoji kopija tog modela Ako imas jos koji podatak napisi pa da pokusamo rijesiti misteriju
E, ISTO tako izgleda telefon, kao sa slika, al pazi... Sve je isto... Imao sam N70 pa znam o cemu pricam... Ali brate... ISTO sve... sw... nemoguce... Mozda je izuzetna kopija...
Ja ne znam ko je toliko lud da kupuje te kineske kopije kada nemaju ni symbian,a ni kamere ne mogu nikada da im budu kao na originalu.Ma nisa nije kako treba
toda81,apsulutno se slazem sa tobom,zaista nevidim koja bi osoba kupila ovakav telefon,kada nema nista,samo maska podseca na orginal i to je to,zaista nerazumem
Udjes u stettings-network i izaberes gsm only,jer ti verovatno stoji na 3g modu .
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Naime, pretražio sam već forum ali nisam našao odgovor, pa me molim vas nemojte upućivati na rješenje tipa "pogledaj malo po forumu" jer stvarno nisam rješenja našao!
Znači, kada snimam video klipove štopa mi kamera (smrzava se snimak svakih nekoliko sekundi)!?
kako da riješim ovaj problem i može li se uopšte riješiti??
Imao sam isti problem kada sam koristio n70.Mozes jedino da probas da zamenis memorijsku,ako to ne pomogne onda nista.Mada ja vise mislim da je to softverski problem.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
bokiboki, Da, ili je do memory ili do softvera.Probaj drugu memorisku pa vidi.Ja imam n70 i nisam imao sa tim frke.
Inace moram da te demantujem,bilo je price na ovom forumu bas o tom problemu.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Kao prvo ja nemam memory card, tako da to otpada!
Reset sam probao ali ništa, a ne razumijem kakve foldere na E da pobrišem?
I ako me možete uputiti gdje je već o ovom bilo govora na forumu da i to pogledam jer ja nisam stvarno našao ništa?
Kako nemas memory card?Ne instaliras valjda sve na C?Meni nije jasno kako neko ne zna sta je E,a sta je C memorija.Da li ti uopste koristis neki explorer?Ja ti preporucujem x-plorer kao ubedljivo najbolji file menager
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.