Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- neko ko ima n73
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 24. Avg 2007. 17:54
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
- Kontakt:
Kod mene je ver. 2.06...i pun je bagova, npr. nece da posalje sms, krene i zakuca tako da moram da vadim bateriju. I tako stalno, poruku moram da saljem iz outboxa. Da li bi pomoglo ucitavanje ver. 4.0...i da li je istina da gps moduli ne mogu da se upare kad je najnovija verzija instalirana. Usput telefon je iz telenora
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
- neko ko ima n73
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 24. Avg 2007. 17:54
Juce sam ceo dan cackao tel, namestao internet, mail, mms.....sve te gluposti. i kad sam sve zavrsio, odem do galerije kad....imam sta videti tj. NEMAM. Sve slike sa kartice obrisane!!! Ko ih je obrisao, pojma nemam (ja nisam
).
Proverim ja memorijsku (od 1GB) koliko slobodnog mesta ima, kad ono kaze da je 400 MB in use tj. oko 500 MB free (a memmory details: images 0kB, Videos 0kB...opet niceg nema).
Bacim pogled na karticu preko Y-Browsera i sve je tu (slike, klipovi), a preko galerije -nema nicega.
Sve u svemu sve sto sam imao i dalje imam a kao da nemam
Kartica prsla skroz, kako nesto snimim (cak i ako sam stavio da 'Memory in use' bude memory card) on snimi na tel i onda NECE da "move/copy to memory card". Dok na staroj (128MB) sve OK radi. Ima da zapalim ovu i u djubre da bacim....
(prvo cu da je reklamiram
)

Proverim ja memorijsku (od 1GB) koliko slobodnog mesta ima, kad ono kaze da je 400 MB in use tj. oko 500 MB free (a memmory details: images 0kB, Videos 0kB...opet niceg nema).
Bacim pogled na karticu preko Y-Browsera i sve je tu (slike, klipovi), a preko galerije -nema nicega.
Sve u svemu sve sto sam imao i dalje imam a kao da nemam

Kartica prsla skroz, kako nesto snimim (cak i ako sam stavio da 'Memory in use' bude memory card) on snimi na tel i onda NECE da "move/copy to memory card". Dok na staroj (128MB) sve OK radi. Ima da zapalim ovu i u djubre da bacim....

Zar je moguće da nikome ne smeta na N73 što alarm nemože da se podesi da zvoni određenim danima u sedmici, što ne može da se snima zvuk duže od 1 minuta, da i meni bi odgovarao malo veći font.Većina vas komentariše o telefonu kao da je fotoaparat-i ja ga često koristim umesto dig.fotoaparata ali on ima i neke druge funkcije.Potreban mi je tačan naziv tih aplikacija Da li ima neko iskustva s ovim problemima. Inače ne mom PC-ju nisam instalirala nikakav softver konkretno za Nokiu već pre 1 god. sam instalirala Bluesoleil za Bluetooth USB Adapter koji mi je prepoznao i prethodni telefon a sada i nokiu i bez problema ulazim u mobilni i kopiram na njega ili sa njega. Pozdrav. 

Imam Nokia N73 sa posljednjom verzijom fw i imam problem sa slobodnim RAM-om.
Instalirao sam samo par programa (alarm, resco viewer, task manager, contacts guide i fajl menadzer) i telefon mi nekoliko minuta nakon paljenja ima 10ak Mb RAM sto se nakon sat-dva spusti na 3-4 Mb. Tada je sve otezano jer ako slikam ili nesto sl. tel mi prikazuje poruku Memory Full.
Da nije u pitanju kartica? imam 2Gb od kojih je 650 Mb slobodno?
Nakon formatiranja i instaliranja istih programcica, isti problem.
Mozete li mi preporuciti sta da uradim?
Instalirao sam samo par programa (alarm, resco viewer, task manager, contacts guide i fajl menadzer) i telefon mi nekoliko minuta nakon paljenja ima 10ak Mb RAM sto se nakon sat-dva spusti na 3-4 Mb. Tada je sve otezano jer ako slikam ili nesto sl. tel mi prikazuje poruku Memory Full.
Da nije u pitanju kartica? imam 2Gb od kojih je 650 Mb slobodno?
Nakon formatiranja i instaliranja istih programcica, isti problem.
Mozete li mi preporuciti sta da uradim?
"Cuda nisu u suprotnosti sa prirodom, nego sa nasim saznanjima o prirodi."
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Kontakt:
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800