Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Wisost
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Okt 2009. 00:25

Post od Wisost »

Sa phonenixom takođe neće da mi promijeni product code... Izgleda da je nešta zaključano...

A u vezi krckanja, sredio sam poklopac ali počela da krcka ova ivica uz qwertz :(

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
Kontakt:

Post od krstin »

Stigao je i moj :lol: Imam problem sa updateom firmwarea! Ne mogu da promenim product code ni u NSS, a ni u JAF! Nece uopste da procita stare vrednosti?? Trenutno ne znam koji je code, ali su jezici English, Indonesia, Melayu i neki sa kineskim znakovima... Aj pomagajte, sta da radim, kako da promenim, a da ga ne zeznem!? Hocu da ubacim Euro code 0570817....

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 04. Nov 2009. 15:04

Post od Whiplasher »

Mirko BGD Update je prosao bez problema, code sam stavio Srbija i samim tim zeznuo tastaturu. Ali ne smeta mi, vec sam se navikao. Promjenjen je samo redoslijed znakova u zadnjem redu, naucio sam vec napamet gdje koji stoji, tako da mi ne smeta vise.
Skrolovanje sad radi super samo imam osjecam da ponekad tel zalaguje (na momente).

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od krstin »

I ja sam uspeo da promenim code, stavio sam evropski, pa mi se valjda nece promeniti tastatura... Samo se nadam da ce se instalacija zavrsiti dobro, posto sam menjao codove, da mi se ne zezne fon :wacko: Koji si ti code imao pre?

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Whiplasher »

nemam pojma, s neke Njemacke mreze je skinuta, otuda i imam njemacki layout na tastaturi. A novi code je Srbija, zasad sve radi kako treba.

Nego sam primjetio da koju god temu stavim radi osjetno sporije nego sa one tri koje dodju uz njega. Sto je to tako?

krstin
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Kontakt:

Post od krstin »

Samo da javim da sam odradio update i promenu product code-a, sa malesia na europe. Spominje se kako telefon hoce da se zezne pre update-u i promeni code-a, ne mora da znaci da je tako, ali je moje misljenje da postoje dve vrste ovog telefona. Jedna je RM-505, a druga je RM-507, u zavisnosti od trzista, ako na 507 telefon, ubacite 505 code, on ce verovatno prsnuti... Znaci pazite oko toga!

Jedno vazno pitanje!!!!!
Nemam zarez, ne mogu sad uopste da ga nadjem na tastaturi, kako sam promenio p. code!?? pre je bio tamo kod tacke, samo se pritisne strelica na gore... Sada je na to apostrof :o Prekucao sam celu tastaturu i nigde ne vidim zarez :blinky: :blinky: :blinky:
pomagajte??

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Whiplasher »

heh izgleda slucaj kao i kod mene:):) Pritisni shift pa tipku lijevo od entera. Meni se isto tako pojebalo ali nije strasno, navices se brzo

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Whiplasher, što se tiče tema.. Da li si ih instalirao na memoriju tel? Koje veličine su te teme? Trebalo bi da temu koju koristiš instaliraš na internu memoriju. Ako je tema mnogo toga promenila u tel, npr. sve ikonice i ostalo onda je normalno da malo sporije radi tel ali ne toliko osetno da ti to smeta. Što zahtevnija tema to tel više treba da je prikaže:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Whiplasher »

Da na memoriju tel sam ih instairao. Doduse, sve su velike teme+1.5mb i mjenjaju sve, od ikonica do.... Najbrze radi sa one tri fabricke teme.
HTC HD2 user!

Wisost
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Wisost »

E a je li ko stavio gmail nalog u sistem? Meni preko njega neće pa neće da šalje mailove... Samo piše queued i to tako čeka...
Poslednja izmena od Wisost u Pet, 13. Nov 2009. 21:38, izmenjeno 1 put ukupno.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Wisost, imam 2 gmail naloga u tel i sa svakog šalje bez problema:) verovatno ti nešto u podešavanjima nije dobro:( e sad, šta bi to moglo biti? Jel možeš da postaviš screen shotove sa tvojim podešavanjima pa da uporedim sa mojim:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Wisost
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Wisost »

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ako se ne varam u user name-u ti ne treba @gmail.com, vec samo user, mozda je do toga... :wink:

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Danas konacno isprobah N97 ali v12 i odmah moram da kazem da sam se malo razocarao.Toliko se gubi da sam za 2-3 sata dva puta morao da vadim bateriju.Same funkcije nema potrebe komentarisati ali s60v5 je odradjen sjajno,tako da sam od mutavog nabadanja na pocetku za 10ak minuta postao profy user B-) Da me nije prosla manija menjanja mobilnih verovatno bih nabavio jedan primera za sebe.
Слобода или смрт

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Wisost, dobro ti je Mirko BGD napisao,koliko sam mogao da primetim imas gresku bas u User name-u...Siguran sam da zbog toga nece da ti posalje mail... 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Whiplasher »

dva dana sam imao v11 i dan i po v20 i tel mi do sada ni jedanput nije zablokirao ili pravio bilo kakve gluposti. Radi brzo, ponekad (ali bas ponekad) zalaguje ali to je na par sekundi. U principu stabilan tel, bar moj primjerak.
HTC HD2 user!

Wisost
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Wisost »

Nope, nije do user namea.... Izgleda neki bug... Da ako dođe za švajcarsku skoro ovaj v30, neću da mijenjam layout na tastaturi..
Edit: uspio sam. Samo izbrisao i opet napravio... Ali i ranije sam to radio pa nije moglo... Svašta. A sve opcije iste... Nikad mi neće biti jasno ovo uđeš-izađeš rešavanje problema...

marinero
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 22. Avg 2009. 03:34

Post od marinero »

Je li se kome desavalo da usred razgovora sagovornik ga nista ne cuje, ili se jednostavno pojavi connection error i iskljuci mi poziv. i onda kad opet nazovem kao da nista nije bilo normalno radi. Ima li neko predstave sta bi to moglo da bude ?
nokia 6630 nokia 6500 s, nokia n97

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

marinero, verujem da je to do mreze a ne do telefona...
meni se dva puta desilo da mi se izgube donji dugmici [kontakti, tastatura i opcije za ekran] sve radi normalno, samo nemam te dugmice, ponovno gasenje i paljenje resi problem :wink:

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Може неко да ми одговори зашто је Н97 мини скупља од Н97? Нешто ми много брзо пала цена Н97, на ГСМ Арени је целих 360€ док је мини 450€ а на папиру је стандардна Н97 доста боља :unsure:

Odgovori