Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

janka_88, to je mislim negdje Fox pisao, ali mislim da moras da udjes u Garmin folder i tamo da nadjes nekakav file i da mu promijenis ime, tako da vise ti se to nece pojavljivati, a nece ti ni bateriju jesti... VeNoM, ja mislim da si i ti o tome nesto pisao meni... koliko se sjecam :?
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

zavodnick napisao sam ti to ali sam zaboravio valjda neki cardreader ili sličan tome file.najbolje rešenje lepo u xplore pa find pa *card.* pa ono što izbaci iz garmin dir lepo preimenuj extenziju u neki wav ili tome slično i to je to.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

VeNoM, da li ti u task manager-u imas pokrenutu aplikaciju FindMe? Uvijek mi se sama startuje i kad ubijem procesa zauzima par MB RAM memorije... :S Nije mi jasno cemu sluzi (iako je naziv ocigledan) opet me zanima sta ga to pokrece i cemu sluzi?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

janka_88 nemam taj findme.onaj contorler sam terminirao i camerapopup se ne pojavljuje.samo da vidim šta je to što njega startuje tj koja aplikacija ali za sada se ne opterećujem time.pogledaj neku aplikaciju da limaš instaliranu koja može da ukaže na to.
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

janka_88, nije li to neka app za internet ili za GPS ?! Jer nekako mi tako zvuci ?! Samo ko to moze znati sta si ti instalirao :)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

zavodnick, ma nasao sam je na kraju u app manageru i obrisao je. Iskreno ne znam cemu sluzi, sjecam se onako kroz maglu da sam je instalirao sa ovi store-a jednom ali nije bilo nikakve precice nit ista napravljeno da bi uopste mogao aplikaciju pokrenuti. A zauzimala je par MB RAM memorije koji su sad oslobodjeni. ;)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

janka_88, pa mogu da mislim kako je sa 256 RAM-a... I ne osjetis tih nekakvih par MB koji su zauzeti, dok ja moram sve da brisem :(

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

Jel moze neko da mi preporuci neki program sa metro linijama najvecih gradova evrope ili sveta i jos vaznije neki wallet gde cu pod jednim passwordom da cuvam brojeve kartica, passworde, pinove, itd...

hvala unapred!
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

Ronaldo7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 02. Jul 2011. 17:50

Post od Ronaldo7 »

Zna neko kada izlazi ovaj n9, ako su uopste rekli nesto? Meni izgleda mnogo bolje od n8...I cuo sam da ce moci da se instalira Android i da ce imati 64 GB... :D
http://www.youtube.com/watch?v=gfE3B6L- ... r_embedded

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

NoBodyAsAleksa, ja mislim da ti je deksi rekao za taj program i mislim da se zove Message Secure ili tako nesto i mozes ga naci na OVI-ju ali se placa 3 eur... Pa sad lijepo :) I nemoj da pises poruku jednu ispod druge... koristi opciju izmjeni !!!
Ronaldo7, ne znas se jos ;) Da li je bolji, vidjecemo ! :D Meni se ne svidjaju ostre ivice... samo nisu rekli da li je to radi toga ( jer i iphoneu su napravili nesto da moze da pivo otvara ) da se otvori pivo i da se pritom i hljeb reze ... :D

Ronaldo7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ronaldo7 »

Xaxaxaxaxxaxa.... Meni se mnogo svidja kako je napravljen, drugaciji je od ostalih symbiana i dosta podseca po meni na android :)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Ronaldo7, pa ako te podsjeca na Android, a ti sebi uzmi Android, nemoj da uzimas Symbian ;) Doduse, meni se nesto ne svidja i jos WM7 :x

Ronaldo7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ronaldo7 »

zavodnick, Pa ako budem hteo uzecu, al taj telefon svejedno necu uzimati... pogotovu zato sto je wm7
Samo sam rekao da mi se svidja kako je napravljen, a o uzimanju nista nisam rekao... :)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Ronaldo7, superiska :) Nisam ni mislio, ali si rekao da te podsjeca na Android ;) Meni treba unikat, ne treba na nesto posebno da me podsjeca ;) Ipak za mene je NOKIA zakon :)

NoBodyAsAleksa
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 12. Nov 2006. 14:43

Post od NoBodyAsAleksa »

Zavodnick ajde molim te opet procitaj sta sam napisao xD
Trazim neki program kao sto je bio wallet ranije tipa na nokia 6630 itd... i neki program sa metro stanicam gradova zapadne evrope ili cele...
Hvala unapred!
Nokia N8 + 4gb Sandisk + Sennheiser CX300-II

Ronaldo7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Ronaldo7 »

zavodnick, I za mene je zakon Nokia, al malo me je smorio Symbian.. Pa razmisljam da uzmem HTC Desire Z, sta mislis jel mi je bolje da ostavim N97 ili da uzmem Desire Z??...Al iskreno, posto znam da ti vise volis Nokiu :D :) :)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Ronaldo7, ovo nije tema za ovo pitanje... Iskreno ovdje ne bih da odgovaram na to, a ako zelis iskren odgovor na to pitanje idi OVDJE i rado cu ti odgovoriti na tvoje pitanje...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

NoBodyAsAleksa probaj na sajtu smartphoneware-a mislim da imaju neke sefove i tome slično što tebi može da koristi.
zavodnick iskreno odgovori čoveku i ovde kada pita :P
Ronaldo7 ako te lepo služi dati model nemoj da menjaš a ako je odgovor negativan menjaj ga.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

VeNoM, e pa lijepo sam mu objasnio na PP da ne bih otisao u OFF jer ovdje nije tema za poredjenje modela ;) :P :P

Miša
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 06. Jul 2010. 08:58

Post od Miša »

Ne znam da li se i kod ostalih vlasnika N8, javlja istii problem, a to da ako posle par sekundi od primanja poziva ne odgovorim, moram da ga otključam, pa da pretisnem slušalicu za prihvatanje poziva i tek tada uspostavim vezu. Telefon mi je super, ali to me izluđuje a i u podešavanju nisam našao rešenje, pa zato drugari pomagajte! :shock:
Već počinjem da razmišljam da ga zbog toga menjam. :x

Odgovori