Nokia 7373 Hitno problem

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:34

Nokia 7373 Hitno problem

Post od maaleena »

Cao,
kupla sam nokiju 7373 pre dva meseca. Super radi, medjutim od skoro mi se pojavio jedan problem. Kada idem na listu poziva (odnosno samo pritiskom na dugme slusalice ili poziva) tada mi se pojave svi popisi poziva koji su mene zvali, koje sam ja zvala i td, sto je sasvim OK. Medjutim ako krenem da listam na gore pojavi mi se tekst CONTACTS NOT READY i izbaci me iz te funkcije. Pokusala sam da izbrisem sve pozive i da listu ispraznim, ali mi nije poslo za rukom. Obrisala sam dosta brojeva, ai ostao je odredjen broj njih koji ne moze da se obrise. Ako odem na call log ili prosto pritiskom na slusalciu izadje poruka na dspleyu NO NUMBERS.

A sada NAJGORI DEO, ako okrenem neki broj i taj broj posle poziva obrisem sa spiska, tada mi telefon reaguje nenormalno. Kao da se iskljuci, ekran pobeli, na displeyu ostaje samo baterija, telefon u tom momentu izgubi mrezu. Povratim ga tako sto ga zatvorim, i ponovo otvorim, i onda trazi mrezu. UZAS.

Probala sam da izvadim bateriju u nadi da ce lista da se izbrise sama od sebe, sto se ne desava.

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Strašni "beli ekran", maaleena, mislim da ćeš morati u servis na fleš, kad već to radiš nek ti ubace poslednju verziju softvera, trebala bi biti -7373 RM-209: 04.70 / 04.71- (nije baš ta sigurno, sudeći po Hunajatehdas)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

Hvala, to sam mislila u svakom slucaju, ali ipak ja prvo da potrazim jos neko misljenje. peredpostavljal sam da je do softvera. Nadam se da nije neki veci problem...
Posto se ja ne razumem bas...

Vlado koliko ja vidimja imam softver RM 209, ali nema nikakvih drugih parametara, samo RM 209 (c) Nokia.

Bila sam u servisu, ona me zena ubedjuje da se takve greske desavaju ukolio se pesme ili bilo koji podaci uzimaju sa sony ericsona putem bluuthootha. Kao nokia i sony ericson nisu kompatibilni i tako neka glupa prica. Restartovala je telefon, tako da je uspela da obrise call log. Naravno posle toga se ne pojavljuje bagi sve normalno radi.

Interesuje me da li je tacno da nastaje problem prilikom prebacivanja podataka sa sony ericsona na nokiju. Ja licno u to ne verujem. Ali mozda se ja ne razumem.
Hvala.....
  • _______________
    Izmenio Akki, koristi opciju izmeni, ne pisi postove za redom.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

To su priche za malu decu. Svi telefoni sa bluetoothom mogu normalnod a razmenjuju fileove. Svi multimedija fileovi se mogu bez ikakvih problema reprodukovati. Sto se programa za razne telefone tiche jasno ti je da nisu kompatibilni.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

Miodraze,
naravno. Nisam ni sumnjala, ali ta zena me je tako iznervirala danas. Prosipaju ti pricu kao da si debil. Naravno da sam joj i rekla da ja uzimam mp3 fajlove sa telefona, a ne ne znam ti sta. A ona me ubedjuje da se prilikom prenosa pojavljuje bag. Ona misli da se ja zakopcavam na ledjima. Kaze da sam fajlove uzela sa kompa sve bi bilo ok. Zamisli zenu samo je isla na clear logg i obrisala sve pozive i naravno da se tad ne desava problem.Ali danas kad se call log napuni eto ti ponovo problema.

Mene najvise interesje da li je to ozbiljnije od softverskog problema. Nisam danas mogla da se svadjam jer mi nije bilo dobro, ali sa takvima mora ostro.
Hvala

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Da li je nešto ozbiljnije od sw problema to ti sa sigurnošću ne može niko reći dok ne vidi telefon... To što ti je ona ispričala je klasična fora na koju se izvlače... kod većine prodje... ako ti je tel pod garancijom moraju da ti srede problem, bilo to pitanje hw ili sw... ( sem ako nisi uzela tel bez garancije)... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

Ma ona misli da se ja zakopcavam na ledjima, ali dobro. NAravno imam garanciju, ali je ona pokusala da izvrda.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Nema veze sa zakopcavanjem, (mada grudnjak se najcesce zakopcava na ledjima :D ) Zapreti inspekcijom, i videces promenu raspolozenja kod njih, kao i predusretljivost :)

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

Miodrage, to se tako kaze. Ha, ha.
MA ona ne zna sa kim se petlja. Samo ja da prikupim strucne podatke, a ona nek se misli.

Hvala

Pozdrav

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Znam ja sta se i kako kaze, nego, rekoh ako ti treba pomoc oko zakopcavanja, i narocito otkopcavanja, onda da znas tu smo da pomognemo :D :lol:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Eh, doktore, doktore... Da neće da padne i neki pregled? :wink: :D

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Šta bi ti žena rekla na takve komentare......... :P
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

A pa da sad sam Vam ja slatka za zezanje. Pa OK.
Ja vidim 11 odgovora, i odusevim se. Pomislih sada cu dobiti sto vi informacija o mom problemu, a oni se zezaju.
Hvala

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Miškoni, pregled moze da padne jedino na zahteve pacijenta.
gargamel4, nisam ozenjen :D, ali devojka mi je po pitanju ljubomore gora od svake zene. Ali zelotypia oritur ex amore (ljubomora proizilazi iz ljubavi)
maaleena, posalji sliku pa da procenjujemo slatkocu :P

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Pa maaleena, mislim da si dobila dovoljno potrebnih informacija za dalju "bitku". ;)
Može eventualno da se doda i ovo, možda ti zatreba:
  • Dežurna inspekcija: 3227-000, 330-9760, 330-9761
    Sektor za dežurni inspekcijski nadzor sa Dispečerskim centrom prima sve prijave građana, svakog dana od 07.00 do 22.00. Prijave se evidentiraju pod delovodnim brojem i prosleđuju nadležnoj inspekciji.

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

Hvala Miskoni. Zapisacu sve brojeve. Cisto hocu sa argumentima nekim da nastupim.

Miodrage :P :P

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Nema na čemu. Možeš da ubaciš brojeve u mob i da ih zvrcneš na kratko, čisto da se pojave u log listi, pa ako dotična opet uđe u log da ga izbriše - a ono stoji "Inspekcija"... :D :D :D

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

To ti uopste nije losa ideja. A cini mi se da cu imati problema sa njima. Cula sam da su dosta neljubazni kada se pojavi neki problem. Bas znam da izaberem mesto gde cu kupiti telefon. Ha, ha

Hvala
Pozdrav :roll:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa kako je krenulo vidim da će ti trebati "moralna" podrška, a koliko vidim ovde ima više nego raspoloženih da ti pomognu. Kolega će morati da doputuje, ali ja idem za Suboticu za vikend pa ako je frka, će ga dovučem :wink:

Možeš i neku drugaricu da preimenuješ u inspekcija :wink: (baš oni znaju), tipa: Daca-inspekcija posao :D :D (to daje onaj lični pečat koji oni ne vole, ono kao: 'naš ti ko sam ja?)

P.S. Kolega, znam ja da ti nisi oženjen, ali takođe znam kad, šta i zašto kažem :oops:
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Kolega, nema problema. Ako je dama u nevolji, smatram za svoju obavezu da pomognem. :P

Odgovori