Skidanje logoa operatera sa maske telefona (n73me)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Izvini, znatiželjan sam... Pre pola sata si postavio pitanje koji telefon da uzmeš - N91 ili N73 ME jer ne možeš da se odlučiš... Nemoj mi reći da si u proteklih pola sata doneo odluku i stigao da kupiš telefon? 

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Aha, taj rad znači, dobro. Pošto si nov a vidim da voliš da citiraš poruke prilikom odgovora (nema potrebe za tim, podrazumeva se da odgovaraš na post iznad), preporučujem ti da pročitaš pravila foruma.
Što se tiče skidanja logoa, nema bezbolnog načina da se sa plastike skine štampa i da se baš ništa ne primeti.
Što se tiče skidanja logoa, nema bezbolnog načina da se sa plastike skine štampa i da se baš ništa ne primeti.
● PRAVILA FORUMA ●
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
krstin, Potraži malo po forumu Ninolinine tredove o tome kako je morala da maskira ostatke od skidanja logoa na N70.
Namerno se štampa sa takvim farbama koje nagrizaju plastiku na koju se nanose.
Iz 2 razloga:
Da bolje prione i da ne može da se skine tj da se vidi da je skidan sa mreže.
Ostaje ti da promeniš masku ili "trpiš" logo.
Namerno se štampa sa takvim farbama koje nagrizaju plastiku na koju se nanose.
Iz 2 razloga:
Da bolje prione i da ne može da se skine tj da se vidi da je skidan sa mreže.
Ostaje ti da promeniš masku ili "trpiš" logo.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
- Njegovan
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Čet, 28. Jun 2007. 17:43
И код мене је са ВОДАФОНА, али не смета ми толико тај лого иако не би било лоше да га нема.
Баш сам причао са Мишкони-јем око тога. Па савјетовао ми је као и теби да не дираш јер ће маска бити оштећена. Тако да сам одустао а ако ти нађеш неко добро ријешење ти јави па да и ја одрадим.

Баш сам причао са Мишкони-јем око тога. Па савјетовао ми је као и теби да не дираш јер ће маска бити оштећена. Тако да сам одустао а ако ти нађеш неко добро ријешење ти јави па да и ја одрадим.

МТЕЛ - СРПСКА МРЕЖА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
krstin, ne mogu da vjerujem da ti toliko moze to da ti smeta, ali mislim da imam rjesenje. Ja sam to uradio jednom drugu, ali to ne bih preporucio da se radi, pa ti sad vidi. Moras da budes jako oprezan. Lijepo uzmes rakiju i namocis neku krpu i krpom prelazis dok ne dobijes sivu boju, ili neku boju koja je ispod tvoje crne boje. Onda to posusis cistom krpom, pa malo vodom isperes, pa opet posusis i pustis da maska ostane tako jedno 5-6 sati i onda lijepo uzmes lak za nokte, (ako imas djevojku ili sestru, lako ce ti biti da nadjes crni lak, ali ces morati da nadjes neki lak koji je dobrog kvaliteta a ne nekakav fush) i polako predjes crnim lakom preko toga i izgleda ce kao bombona, ali naravno ako opet dodje u dodir sa alkoholom to mjesto, opet nemas boju na tom dijelu, ali preporucujem ti da uzmes lak za nokte MAYBELLINE, ali opet... RADI OVO NA SVOJU ODGOVORNOST !
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!