Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Zna li neko na koju foru se prebacuju SMS poruke na PC. Probao sam preko PC suite-a , ali nisam nasao nigde tu opciju. Imam neke veoma vazne poruke koje bih voleo da sacuvam na kompu sa vremenom i datumom.
Nadam se da niko nece reci... "Otvori word i prekucaj " ...trebaju mi bas u "originalu"
Hvala
Imam poslednju verziju pc suite-a i uradio sam back up kako Dymatize kaze. Ok kad budem uzeo novi fon jednog dana super je sto mogu da prebacim sve to na njega , ali meni upravo treba fora da to otvorim i citam na kompu.
Nije bitna svrha, jednostavno mi treba
Hmmm Ilija, ima program koji se zove Message Storer i preko njega mozes da prebacis poruke sa telefona na PC, ali je fora u tome sto su poruke u Notepadu, pa su malo tako da kazem "raskalasene" ili "razbacane" ali sve lijepo pise po vremenu i datumu tako da lako mozes da ih slozis, samo prebacuj po 10-ak SMSova i onda ih slazi i mislim da ce da bude OK Malo ces da se napatis, ali trud se isplati
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Ilija, koliko se secam copy/paste opcija se ne prikazuje u PC suite-u ali probaj da oznacis sve fajlove i samo ih prevuces u folder gde zelis da ih sacuvas. Posle ih mozes otvoriti u PC suite-u kad god pozelis. Ja imam prebacene poruke u kompu, ali sam ih davno prebacio pa ne mogu bas da se setim kako, a mrzi me da instaliram program sada pa da proverim. Aj probaj ti pa javi dal' radi ili me je pamcenje potpuno izdalo.
Uspeo sam
Skinuo sam poslednji PC suite , otvorio File Manager i odatle poruke. Samo sam ih obelezio i dao copy/paste u novi folder na kompu i to je to. Pamti ih kao neki .vmg file i otvara ih pomocu PC suite-a bez problema , sa sve datumom, vremenom i brojem onoga ko ih je poslao....kao i na samom telefonu.
Puno hvala na pomoci. Pozdrav svima
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.