6230i Prebacivanje SMS na PC

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

6230i Prebacivanje SMS na PC

Post od Ilija »

Pozdrav svima.

Zna li neko na koju foru se prebacuju SMS poruke na PC. Probao sam preko PC suite-a , ali nisam nasao nigde tu opciju. Imam neke veoma vazne poruke koje bih voleo da sacuvam na kompu sa vremenom i datumom.
Nadam se da niko nece reci... "Otvori word i prekucaj " ...trebaju mi bas u "originalu" :roll:
Hvala

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Ilija, koju verziju PC Suite-a koristiš? Ako nemaš poslednju v6.84 - instaliraj je i trebalo bi da možeš da prebaciš poruke.

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

Napravis BACK-up u PC suite-u i onda posle to RESTORE u novi telefon...
ja sam tako prebacio sms-ove iz 6230 u n73

to je da prebacis iz fona u drugi fon a ne vidim svrhu da se SMS-ovi cuvaju u kompu :dry:

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ilija »

Imam poslednju verziju pc suite-a i uradio sam back up kako Dymatize kaze. Ok kad budem uzeo novi fon jednog dana super je sto mogu da prebacim sve to na njega , ali meni upravo treba fora da to otvorim i citam na kompu.
Nije bitna svrha, jednostavno mi treba 8)

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Hmmm Ilija, ima program koji se zove Message Storer i preko njega mozes da prebacis poruke sa telefona na PC, ali je fora u tome sto su poruke u Notepadu, pa su malo tako da kazem "raskalasene" ili "razbacane" ali sve lijepo pise po vremenu i datumu tako da lako mozes da ih slozis, samo prebacuj po 10-ak SMSova i onda ih slazi i mislim da ce da bude OK :) Malo ces da se napatis, ali trud se isplati :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Ilija, koliko se secam copy/paste opcija se ne prikazuje u PC suite-u ali probaj da oznacis sve fajlove i samo ih prevuces u folder gde zelis da ih sacuvas. Posle ih mozes otvoriti u PC suite-u kad god pozelis. Ja imam prebacene poruke u kompu, ali sam ih davno prebacio pa ne mogu bas da se setim kako, a mrzi me da instaliram program sada pa da proverim. Aj probaj ti pa javi dal' radi ili me je pamcenje potpuno izdalo. 8)

PozZ

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Ilija »

Uspeo sam :lol:
Skinuo sam poslednji PC suite , otvorio File Manager i odatle poruke. Samo sam ih obelezio i dao copy/paste u novi folder na kompu i to je to. Pamti ih kao neki .vmg file i otvara ih pomocu PC suite-a bez problema , sa sve datumom, vremenom i brojem onoga ko ih je poslao....kao i na samom telefonu.
Puno hvala na pomoci. Pozdrav svima :wink:

Odgovori