Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
eeeeeeeeeeeeeee ovo je stvarno preteralo ma... ma salim se. Jel ovo stvarno mobilni telefon ili se meni cimi pre bih rekao da je foto aparat brrr... koja li ce cena tek da bude ako sam ja moj fotoaparat samo platio 250 evra sa istim performansama kao i na ovom telefonu samo bez zeiss sociva hehe jedva cekam da izaje i da mu se spusti mnoogo cena barem do 500 evra xD onda teram oca da kupi hehe
Šta pričaš ti Cola sine? Zbog Zeiss optike je bolji od digitalnog fotoaparata? Važi A ako se samo ložiš na broj MegaPixela, onda šta da ti kažem.............
Nego ovo simpatično iPodoliko čudo ima optički zum? Iskreno će me začuditi ako je tako, ali bilo bi lepo.
Jel to S70 neka nova Nokijina TS platforma? Verujem da će biti dobra i isplativa, ali godinuipo posle pojavljivanja modela, a možda ni tad. Let's see!
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
He, he, najobicniji photoshop nekog zaludjenika za iPhone.. Uzeo je i Phone kao osnovu i malo se zezao... Tako da se nemojte previse nadati, ovaj photoshop nema svetlu buducnost. Cola15, blago tebi...
Edit: Zaboravih da kazem, vec je bila tema o ovom telefonu...
Bila je, ne trazis dobro... A, i se w990 je isto fotosop, tako da ni on nece biti napravljen. Nemojte verovati svemu sto vidite, da ja ne bi napravio se w9999 i 2/3 (devet hiljada devetsto devedeset i devet i dve trecine)
Nokia N98 has been sighted on the net and will be released really soon according to Nokia France specification sheet. Despite it’s earlier claims that iPhone is no threat to lucrative NSeries smartphone multimedia computer business, Nokia was really frightened by it and started scrambling for an answer literary the next day. Result of that is new Nokia N98 who really looks like Apple iPhone, but when you look at specifications there is huge advantage over iPhone. So we might look at new mobile phone war in which only consumer can benefit by better products and new technologies.
Tako kazu, a sad koliko u svemu tome ima istine..Videcemo uskoro
znaci da shtekam za n98,kako me nervira ovo sto nema fon za koji sam siguran da zelim da kupim,nego stalno menjam odluku,ne da ima prednost u odnosu na iphone nego ga shije zeshtje
gargamel ja imam na svom Olympus mju: 760 7Mpx i 5x opticki zum bez zaiss optike HEH koliko ja vidim da je bolje da ja sacekam no ssto i meni otac kupi novi photo aparat jer je taj mju: 760 od moje sestre heh lol
aaaa tek sam sad razmislio sta si napisao... ke nema u glavi ima u rukama hehe
mozda ovo i nije neki fejk. gledao sam danas fantasticnu cetvorku sa onim surferom/inace ok lik/ i onaj gospodin fantastici koristi neko cudo od nokije kao sto je ovo na slici
Danas telefoni sve vise lice jedan na drugi , kao i automobili. Nije iskljuceno da Nokia sprema odgovor na iPhone. Ako je istina ovo sto najavljuju mislim da ce da pregazi iPhone. Videcemo...
Ne mogu sad da trazim da bih dokazivao, ali se sto posto secam da je neko postavio, kao cudo se pojavilo na newmobil-u, a Akki je odgovorio da ponekad i tako ozbiljni sajtovi grese... Bas se secam, jer mi je ta greska tog sajta ostala u pamcenju.
Znaci, Njegovan, nemoj se praviti mnogo pametan, mozda je bilo lock i briss, ali tema je bila, a to sto je ti nisi video je samo toj problem.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.