Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
ako nokia 6234 nema video poziv cemu onda mali ekran u gornjem desnom uglu displeja,(tamo gde stoji analogni sat)prilikom pritiska i drzanja broja 2,na displeju se ispise video call i otvori vec pomenuti ekrancic,na kome se vidi ono sto se prikazuje kad ukljucis kameru ???, u cemu je fora ???
i 6234 podrzava video poziv,u sustini su isti telefoni,samo nerazumem"video poziv"posto nema prednju kameru na koju foru me vidi i ako uopste moze da me vidi,recimo onaj koga zovem ???
pa lepo,to znaci da video sagovornik moza da me vidi jedino kad stanem ispred ogledala,jer pretpostavjam da on vidi samo ono sto prikazuje kamera u desnom uglu gore
ma ok to,nego mislio sam logo NOKIA,UMESTO onog MOBTEL ,ranije sam na drugoj nokii imao taj logo,ali taj ruski sajt vise nepostoji,pa sam mislio da negledam vise MOBTEL,nego NOKIA brate,e to mi treba !!![/b]
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.