Ocu da mi se instalira program na memorijsku a...

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Mefisto
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 18. Jan 2005. 19:33

Ocu da mi se instalira program na memorijsku a...

Post od Mefisto »

ne na memoriju fona, kod nekih programa me pita gde da instaliram, a negde ne...kako to da podesim, radi se o Nokiji 6600? Imam malo memorije na fonu, a na kartici jos ostalo mesta pa zato pitam...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Mefisto neki programi moraju ici na memoriju telefona, kao na primer anti virus program, neki task manager mora... i ti tu nemozes nista, a kad ti ponudi gde hoces da snimas onda biraj gde hoces, i savet ti je da sve programe snimas na memorijsku, jer posle reseta ili tako nesto, kad se sve bude obrisalo sa telefona, ostace ti programi na memorijskoj kartici.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Mada se posle reseta dosta programa mora reinstalirati, bez obzira sto su instalirani na mem. karticu kao i sve java aplikacije. Tako se meni desavalo na 6600 i 7610. :) :) :)

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

janka_88 to je sigurno zato sto se neki programi, i ako instaliraju na memorijsku karticu, ostave neke sistemske fajlove na memoriju telefona, pa ne mogu da rade bez tih osnovnih fajlova, al opet manje ces morati da snimas programa ako sve bude islo na memorijsku.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Zato sam i rekao da nisu svi programi takvi, ali kao sto sam rekao java aplikacije se moraju reinstalirati sve, bez obzira gde su instalirane. :) :) :)

AsterixLA
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 07. Dec 2007. 06:07

Post od AsterixLA »

A da li kad se uradi backup phone memory programi koji su bili instalirani na njemu normalno vraćaju? Mislim većina programa mi je instalirana na telefonu.

Mefisto
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 18. Jan 2005. 19:33

Post od Mefisto »

Radi se o bayi podataka za rechnik....instalirao sam osnovni fajl i bayu podataka italijanskog na memoriju fona, ali baza podataka za engleski mi ne stane na memoriju fona, zato ocu da mi je snimi na mmc....

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

AsterixLA, nisam isprobavao sa vracanjem backup-a tako da ti ne mogu reci nista za to.

Mefisto, mislim da ce ti ostati od engleskog baza podataka i kasnije ali od italijanskog sigurno nece. Osnovni fajl ces morati ponovo instalirati ali mislim da engleski neces morati opet.

Odgovori