Ocu da mi se instalira program na memorijsku a...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ocu da mi se instalira program na memorijsku a...
ne na memoriju fona, kod nekih programa me pita gde da instaliram, a negde ne...kako to da podesim, radi se o Nokiji 6600? Imam malo memorije na fonu, a na kartici jos ostalo mesta pa zato pitam...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Mefisto neki programi moraju ici na memoriju telefona, kao na primer anti virus program, neki task manager mora... i ti tu nemozes nista, a kad ti ponudi gde hoces da snimas onda biraj gde hoces, i savet ti je da sve programe snimas na memorijsku, jer posle reseta ili tako nesto, kad se sve bude obrisalo sa telefona, ostace ti programi na memorijskoj kartici.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
janka_88 to je sigurno zato sto se neki programi, i ako instaliraju na memorijsku karticu, ostave neke sistemske fajlove na memoriju telefona, pa ne mogu da rade bez tih osnovnih fajlova, al opet manje ces morati da snimas programa ako sve bude islo na memorijsku.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album