problem sa nokiom 6230

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
bokiiii
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 30. Okt 2004. 21:25

problem sa nokiom 6230

Post od bokiiii »

Kada prebacujem MP3 sa kompa na telefon preko Bluetooth-veze javlja mi na telefonu da nema slobodnog mjesta iako ima dovoljno na kartici. Kako da preusmjerim da mi muzika ide na mmc-karticu a ne na telefon?? Hvala

Astral Projection
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2004. 20:32
Kontakt:

Post od Astral Projection »

sve zavisi preko kojeg programa kopirash... najbolje ti je da ga iskopirash "klasichno" preko Nokia Phone Browsera...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Mislim da preko BT-a salje preko memorije telefona u karticu, ili tako nekako spetljano. Imas to negdje da podesis... :roll: Najbolje bi bilo da kupis citac kartica, ako kako mozes. :wink:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

evo ovako:
udji u meni otvori poruke/setings/anothers ili ostalo/aktivna memorija/mem.kartica, posle toga ce ti biti aktivna mmc za poruke prebaci mp3 uz pomoc bt, posle je uz pomoc fajlexplorera sacuvaj u porukama da bi ti uvek bila u telefonu ako neznas kako pisi pa cu ti objasniti :wink: ,nadam se da imas u telefonu neki mp3 citac :mrgreen:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

ispravka: nisam video da je u pitanju 6230 koji ima mp3 citac sory :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

nbnebojsa, kako to da stavlja poruke na MMC? Meni toga podesaavnja u Menu > Messages > Settings > Other nema ... :roll: Vec samo Save sent messages i No. of saved msgs. ... :roll:
Ne pisi dvije poruke za redom, mene su zbog toga prije opominjali ...

bokiiii
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

problem

Post od bokiiii »

telefon ne prepoznaje ni jednu java alikaciju kada je prebacim preko bluetootha. on je primi medjutim ne prepoznaje nijednu. moze li mi neko pomoci sto se tice ovog problema? :(

zelim da na telefon prebacim file-ove u .jad ili jar. formatu ali stalno javlja kao nepoznato

Hvala :)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Ja to instaliram preko PC Suite-a, meni ni preko BT-a ni preko card readera kad prebacim ne prijavljuje te fajlove... :roll:

jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49

Post od jevrem »

ma najjecnostavnije, izaberees u Nokia PCsuite folder na telefonu gde ce da ti prebaci i on smesta fajlove tamo gde mu ti kazes u ovom slucaju na mmc!!!!
Nokia E65 + Logitech BT Headset

bokiiii
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bokiiii »

ok je sve to. ja uspijem prebaciti alikacije na telefon ali ih ne moze prepoznati. javlja da je aplikacija u nepoznatom formatu, iako je .jar ili .jad format. ne mogu ni jednu igricu da prebacim na telefon (javlja da je format nepoznat)

jevrem
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Jun 2004. 00:49

Post od jevrem »

E pa naravno, da ne moze... moras da pogledas da igra koliko toliko bude za tvoj telefon... tj 6230! Neke rade nake ne npr nije mi radila igra za SET610(630), ali su mi neke druge npr za Siemen SX65 bez ikakvih problema sljakale, a te iste mi rade i na Motoroli E398...
P.S. Trazi igre prilagodjene rezoluciji telefona....
Nokia E65 + Logitech BT Headset

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

uključi aktivnu memoriju na mmc, ako koristiš sistem da šalješ kao poruku :idea:

ako koristiš pc suite onda odaberi mmc :idea:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Uđeš u Messages, zatim Settings, Other settings, Memorz in use i tu izabereš karticu. i gle čuda, sada ima dovoljno memorije... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P.S. Ne znam da li je neko već odgovorio ovako, ali ja nisam baš gledao, tako da...
U susret novim izazovima...

Odgovori