Elem, imam mali problem sa nokiom 6230 i to sledeci:
recimo slikam sa aparatom par slicica, i one se snime u images... Normalno mogu da ih brisem rename-ujem itd.Medjutim ako neku od njih postavim kao Wallpaper ona to i bude.Ali onda kada je iskljucim da vise ne bude Wallpaper ne mogu ni da je obrisem ni da je rename-ujem... Kada ugasim telefon i opet ga upalim onda mogu da je obrisem itd.
Pa me zanima do cega je problem?
I da li je alarmantan pa da vracam tel. posto je pod garancijom?
Nokia 6230 Problem
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Zanima me da li postaviš drugi wallpaper ili ga samo isključiš? Jer, ako jednu sliku menjaš drugom, prva treba da bude "oslobođena" a druga "zaključana", a ako samo isključiš postojeći wallpaper, bez odabira drugog, onda telefon drži sliku "zaključanu" dok ga ne restartuješ. U svakom slučaju ništa čudno, nije to nikakav problem.
● PRAVILA FORUMA ●
Ne do sada nisam birao ni jednu drugu sliku za wallpaper samo sam iskljucivao wallpaper...Ali sada sam pokusao i ono sto si mi rekao da jednu zamenim drugom ali opet prvu ( ona koja je bila wallpaper ) ne mogu da brisem dok ne restartujem fon...Miskoni napisao:Zanima me da li postaviš drugi wallpaper ili ga samo isključiš?
Znaci nema razloga za brigu?
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Pa dobro, očigledno da to tako funkcioše na 6230, ali nije nikakav problem, dakle znaš za foru i to je to. 

● PRAVILA FORUMA ●