Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Na vodafonovom sajtu se pojavila slika nove E66 Dora nokie koja treba da se pojavi kad i E71
Da li je ovo izgled pravi izgled i specifikacija ostaje da se vidi!
Crtano ili ne nije bitno jer su informacije i slike izasli u javnost pre vremena!
Da li ce to imati nekog uticaja i doprinosa da se telefoni (i E71) ranije pojave u prodaji - videcemo!!!
Rekli su da ce da bude ruzan, i da ce imati ove specifikacije. Ostaje nam samo da vidimo. Meni se telefon cak i svidja, jedino me nervira sto je slider.
Plan i program izbacivanja E serije u 2008 god se moze videti na ovoj slici ali zbog ranijeg objavljivanja slika i informacija telefoni E71 i E66 ce mozda izaci ranije u prodaju!!!
ne znam za vas,ali meni se fon svidja bas je ono "elegantan",a i funkcije su jake e sad,pitanje je kad ce to cudo izadji kod nas i kolka ce mu biti cifra ... ...
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Meni izgleda bas onako prefinjeno,elegantno.Funkcije su bas ok.Jel ima 2.5mm prikljucak?Ako ima onda je bas super,i za ziku moze da polsuzi,ali i za posao.
P.S.E da,jel kamera ima blic i AF?
Ja bih ga nazvao E51 slajder; jer mi se cini da su oblik kucista, kao i oblik i polozaj tastera kopirali sa istog. Jedino me buni cemu rezolucija 320x320 na portrait displeyu, to moze i dovesti u pitanje da li ce raditi neke danasnje aplikacije i igirice na ovu rezoluciju
Nema šanse da ima različite dimenzije stranica displeja a da ima isti broj pixela. 240*320 je sasvim sigurno. Samo ukupna dimenzija dijagonale može da se razlikuje a odnos i broj pixela ne mogu. Sam Symbian je predefinisan za ovu rezoluciju i jedini izuzeci su N91 sa manjom i N80 sa malo većom rez.
Meni nije toliko ružan koliko ništa revolucionarno ne donosi u odnosu na ostale iz iste firme. Tek Noijin TS će biti revolucija, ali to na žalost neće skoro. Izgleda da su rešili da 9.1. uzmuzu do maksimuma.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
To je tačno. Samo meni ostaje mali žal što nisu implementirali OS9.3 i u biznis klasu (pogotovo u Doru jer mi se telefon izgledom i funkcijama extra dopao) jer mi se čini da taj novi OS donosi dosta lepih i interesantnih stvari, barem one koje sam video na youtube snimcima i review-ima.
E66 stvarno mocno izgleda,za mene najlepsi biznis smartphone telefon do sada a funkcije su mu stvarno fenomenalne.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.