program za citanje poruka na PC-u..
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
program za citanje poruka na PC-u..
da li postoji neki program za komp preko koga bi mogao da procitam poruke koje bi prebacio na komp (folder mail 2)..!!??
Poslednja izmena od Gallee.. u Čet, 24. Jan 2008. 06:06, izmenjeno 1 put ukupno.
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
gallee, nije valjda da to ne znaš? PC-Suite ti iščitava poruke iz telefona u momentu kad je priključen, ali ih nigde ne kešira. Jedino što s njim možeš je da kopiraš ili edituješ i kopiraš text pojedinačnih poruka, ali to jako mnogo traje. Možeš i da pišeš poruke i šalješ ih, i to je stvarno do te mere zgodno zbog brzine kucanja da ćeš na zezanje s tim potrošiti brdo krede.
Ali stvarno ozbiljna alatka za prvenstveno čuvanje starih poruka (ako se dobro sećam bez mogućnosti vraćanja u istom formatu), je SMS Diary koji komplet poruke čuva u .htm fajlu, i imaš mogućnost pregleda po mesecu, pošiljaocu, dijalog ........... Veoma dobra stvar za pregled i podsećanje, specijalno za sentimentalne
Ali stvarno ozbiljna alatka za prvenstveno čuvanje starih poruka (ako se dobro sećam bez mogućnosti vraćanja u istom formatu), je SMS Diary koji komplet poruke čuva u .htm fajlu, i imaš mogućnost pregleda po mesecu, pošiljaocu, dijalog ........... Veoma dobra stvar za pregled i podsećanje, specijalno za sentimentalne

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
stidim se ali ja pc suite uopste ne poznajem.. jednom sam ga instalirao, davno, pa me je zezao i izbrisao sam ga i od tad sam stvorio tu mrznju pa ga nisam ni cackao..
gargamel4, sad si me obradovao jer imas neko pozitivno misljenje o meni, mislis da bi ja trebao to da znam..
hvala vam momci, snasao sam se..!

gargamel4, sad si me obradovao jer imas neko pozitivno misljenje o meni, mislis da bi ja trebao to da znam..

hvala vam momci, snasao sam se..!

N-Naravno..!
- vladimir13
- Banned
- Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 19:41
To moze na Samsungu, sa PC studio. Imao sam D600 i kada se poveze na komp automatski iscita sve por i vrlo jednostavno se mogu kopirati na komp...... a sto je najbolje jako je jednostavno slati poruke sa kompa cak i kad je tel povezan preko Bluetooth, a kad primis novu por on ti je odma prikaze kao na telu.
Nokia E61
Tačno vladimire13, ali ovo je Nokia podforum, a i sasvim slučajno znam da gallee ima Nokiu
gallee, ja o svima imam u startu pozitivno mišljenje, i svima dam dovoljno vremena da me razuvere
ali recimo da bi mogao malo da promeniš "komijuter" iz naslova 

gallee, ja o svima imam u startu pozitivno mišljenje, i svima dam dovoljno vremena da me razuvere

Ne naravno, slovne greške nisu problem. I ja ih pravim. Samo su po nekad smešne.
Btw, ako ti nabrojano ne odgovara iz nekog razloga, možda možeš u retraživačima ili forumima da tražiš neke message storere (mislim da ima neki best.........)
Btw, ako ti nabrojano ne odgovara iz nekog razloga, možda možeš u retraživačima ili forumima da tražiš neke message storere (mislim da ima neki best.........)

Eto vidiš, desi se
U ako se neko slovo u tekstu proguta to nije toliki problem. Naslovi bi već trebalo da budu tačni, ali i to je manje važno, ali ono na šta sam apsolutno alergičan je kad neko zaista ne poznaje gramatiku i pravopis, i ignoriše ih, a ove omaške se u manjoj meri dešavaju i u govoru, a u pisanju tek
gallee, jesi našao nešto prihvatljivo? Znaš da imaš i temu vezanu za softver. I tamo je sigurno pomenut neki koristan program ovog tipa, a kladim se da si uveliko član još nekog foruma gde ono što ti treba ima da se nađe.

U ako se neko slovo u tekstu proguta to nije toliki problem. Naslovi bi već trebalo da budu tačni, ali i to je manje važno, ali ono na šta sam apsolutno alergičan je kad neko zaista ne poznaje gramatiku i pravopis, i ignoriše ih, a ove omaške se u manjoj meri dešavaju i u govoru, a u pisanju tek

gallee, jesi našao nešto prihvatljivo? Znaš da imaš i temu vezanu za softver. I tamo je sigurno pomenut neki koristan program ovog tipa, a kladim se da si uveliko član još nekog foruma gde ono što ti treba ima da se nađe.

-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 06:20
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 06:20