Gde da kupim sluske za 6300?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
D@viD
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 15. Feb 2007. 19:12

Gde da kupim sluske za 6300?

Post od D@viD »

Danas mi je sestra pazarila 6300. Kada sam otvorio kutiju video sam da ima MONO sluske(tacnije jednu slusalicu) (model HS-40)!!
Naravno odmah sam pogledao na netu i video da se uz mob dobijaju tzv. stereo zicne slusalice HS-47 koje sam i licno video kod moje devojke na istoj Nokiji!
Naravno otisao sam ljut kod prodavca i ovaj naravno nije ni hteo da me cuje, jer se povlaci time kako su to tako njemu dobavljaci isporucili i da nije niko terao moju sestru da kupi! :smutny:
Samo nije hteo da prizna jednu mali sitnicu, a to je da je prodao mojoj sestri mob uz napomenu da se taj model proizvodi samo sa takvim MONO slusalicama! :uhuh:
Molim vas da mi bar na PM, ako preko posta nije dozvoljeno, preporucite bilo koju prodavnicu u BG-u gde mogu da nadjem tzv. stereo sluske za 6300, jer sve prodavnice ovde u Pancevu sam obisao i svuda idu iskljucivo uz telefon!! :smutny: :smutny: :smutny:
P.S. neka administratori prihvate izvinjenje, ako je ova tema u pogresnom delu foruma.

the maniac
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 03:04

Post od the maniac »

Najverovatnije da ćeš sluške za Nokiu naći u Alphacopy-ju. Ja sam imao ovih dana isti problem sa e65 uz koji se dobija mono sluška i kupio sam stereo u Alphacopiju i dobio 2 godine garancije. Bile su iste i u Mobisu ali skuplje. AC ti je u posednjoj levo uličici kad ideš Knez Mihajlovom prema Kalemegdanu.

p.s. Ne znam da li je ovo dozvoljeno što sam napisao, nemam nameru nikoga da reklamiram već sam samo hteo da pomognem čoveku da ne bi prolazio iso što i ja raspitujuće se u mnogobrojniim prodavnicama mobilnih telefona. Na kraju se svede na onu opciju od gore.

Odgovori