Nokia 7250 problemi sa melodijama?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
nenik
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 19. Jan 2004. 22:00

Nokia 7250 problemi sa melodijama?

Post od nenik »

Dakle problem je sledeci:
Imam kabl imam program, sve shto mi je neophodno, ali melodiju koja je veca od 15kb ne mogu da ubacim u telefon i ne mogu da imam vishe od 250kb melodija (ukupno), a imam 5mb slobodnog prostora. Da li je to normalno i zashto pola melodija (nekoliko hiljada) nece da radi?
Samo mi izbaci "file not supported" a fajl je midi.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ovo za 15 kb i to ne znam, meni je sve radilo ok ali preko IR. Nemas 5 mb slobodnog prostora, jer je memorija 4.5 mb ukupno. :lol:
A to "File not supported" znaci da ne moze da pushta te melodije jer imaju vise kanala nego sto taj telefon podrzava. (inace polifonija mu je jadna, kao i vecini Nokija, barem ovih starijih - 4 kanala)

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Postoje ta ograničenja koja si spomenuo, ali na 7250i su povećana na 40kb po melodiji i može da se stavi 800kb melodija. Na ovo drugo je već odgovorio stefank, pa nema potrebe da ponavljam. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

nenik
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 19. Jan 2004. 22:00

Post od nenik »

TO sto kazes da imam 4.5 mb ukuppno okaci macku o rep jer kad sam izbrisao igre i jos neke melodije koje dolaze uz telefon imao sam 5,3Mb slobodno. Nego moje pitanje je da li moze da se upgrade-uje ovaj 7250 na 7250i i za koje pare?

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ja imam 7250i i imam UKUPNE memorije 4.5 mb, a mislim da zapravo ima 4 mb jer taj "brojac memorije" laze, naime, nekad mi prikaze 4.1, nekad 4.2 mb ... A kad napunim memoriju ispod 500 kb telefon zabudali, a pise da ima ukupno 4.5. Znaci, 5.3 mb otpada. Moze trebalo bi, za 10-20e, ugradis novi firmver.

Odgovori