Dakle problem je sledeci:
Imam kabl imam program, sve shto mi je neophodno, ali melodiju koja je veca od 15kb ne mogu da ubacim u telefon i ne mogu da imam vishe od 250kb melodija (ukupno), a imam 5mb slobodnog prostora. Da li je to normalno i zashto pola melodija (nekoliko hiljada) nece da radi?
Samo mi izbaci "file not supported" a fajl je midi.
Nokia 7250 problemi sa melodijama?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ovo za 15 kb i to ne znam, meni je sve radilo ok ali preko IR. Nemas 5 mb slobodnog prostora, jer je memorija 4.5 mb ukupno.
A to "File not supported" znaci da ne moze da pushta te melodije jer imaju vise kanala nego sto taj telefon podrzava. (inace polifonija mu je jadna, kao i vecini Nokija, barem ovih starijih - 4 kanala)

A to "File not supported" znaci da ne moze da pushta te melodije jer imaju vise kanala nego sto taj telefon podrzava. (inace polifonija mu je jadna, kao i vecini Nokija, barem ovih starijih - 4 kanala)
Ja imam 7250i i imam UKUPNE memorije 4.5 mb, a mislim da zapravo ima 4 mb jer taj "brojac memorije" laze, naime, nekad mi prikaze 4.1, nekad 4.2 mb ... A kad napunim memoriju ispod 500 kb telefon zabudali, a pise da ima ukupno 4.5. Znaci, 5.3 mb otpada. Moze trebalo bi, za 10-20e, ugradis novi firmver.