Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Dakle treba mi ovo kao leba! Pokusavam da izbunarim po nasim prodavnicama ali slaba vajda. Nema nigde. Cak ni u MOBISU u YUBC-u.
Da li neko zna gde ovo moze da se nabavi?? Hvala!
Izmenio Akki, zabranjeno je pisanje teksta velikim slovima ALLCAPS!
U Tehnomarketu znam da moze jer su mi se ponudili da mi naruce original masku tako da pretpostavljam da moze i ovo. A Mobis kao ovlasceni uzovnik bi trebao da ima takodje tu opciju.. Nazovi pa pitaj, nema ti druge.. A cena jedino moze da bude problem posto klepaju po usima pa ti sracunaj sta ti se vise isplati, da narucis ili da ti neko spolja donese...
to imam ja
i iskreno mnogo dobra stvar!
doduse nije bas Nokia proizvodjac, al ima display, ima i daljinski, ima ulaz za 3.5mm i USB ulaz tako da moze da reprodukuje muziku sa USB flasha, doduse zvuk je mnogo bolji kada je u pitanju reprodukcija preko 3.5mm dzeka
ma treba mi bas da slusam preko radia posto na poslu cesto menjam auta a i dosta putjuem pa negde imam mp3 player u autu a negde inemam, a 30km od Beograda prestaje sav razum sto se tice radio stanica. A bez muzike bolje da ne sedam za volan.
@MIRKO BGD pa gde si kupio ti tu tvoju spravu, yabole me da bude nokia original, bitno da fercera
TO NJAMI KRALJU!!! Hvala na informaciji!!! Zamalo da dam kamaru para ovima u ju biznis centru za tu spravu. Kad pogledas 2000 i nije neka kinta za tako nesto
Ja sam to resio tako sto sam uzeo kaseticu sa 3,5 mm izlazom, i kupio sluske za nokiju (drugar ima iste takve za SE) koje imaju podelu na sredini i 3,5 mm ulazom i samo spojio. Sljaka odlicno, kupio sam i giga karticu, sad jos trazim neki bobar program za 663-
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.