Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Da li neko zna gde bi u Beogradu mogla da se kupi futrola za ovaj telefon (ona sto se kaci na kais)? Vec par meseci nema nista tog tipa od zvanicnog distributera, ugalvnom imaju onu obicnu sto se dobijala od Telenora i ona "carape" . Nije bitno da je original, samo je bitno da je odgovarajuce velicine i da ima otvor za sluske.
Hvala unapred
U brate tesko da ces tako nesto naci moj drug je muku mucio da nadje za caleta tu futrolu i na kraju odustao... uzeo lik carapu i tutne ga u dzep i kraj
Stefan33, imas u Mobisu,original za N95 8GB,danas sam video na rs.nokia.com
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
E proslo je 2 meseca od zadnjeg posta, mozda se nesto pojavilo, ja i dalje nista ne nalazim, zna li neko da li se pojavila u medjuvremenu neka kozna futrola za n95 8gb??
Stefan33, u NS je mozda i otvorena Mobis prodavnica,u Strazilovskoj ulici,nova zgrada pored banke,kad ides iz centra sa desne strane,prosao sam tu pre 2-3 sedmice i jos je bilo u pripremi,pa vidi kod njih jel ima.
Stefan33, pa ovakve futrole bi trebalo da imaju u Mobisu!
Ja sam kod mene u SU gledao i imali su neke original Nokiine futrole (15-tak razlicitih), a saradjuju sa Alpha Copy-jem!
Pa moracu otici do mobisa onda nasao sam u jednoj neku koja mi se svidja, i original onu flip case za n95, samo malo je tesna ta i imam osecaj da cu izguliti telefon s njom, jel postoji original za n95 8gb flip case ?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.