Nokia u 2008. i glasine o novim telefonima.

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Nokia u 2008. i glasine o novim telefonima.

Post od IDzO »

Nisam hteo da otvaram temu za svaki od telefona ponaosob pa evo kad ima u SE podforumu nagadjanja sto ne bi bilo i ovde :):):)

Za pocetak pojavile su se slike tzv. N79 i N00 (N85) - koji bi trebali da budu novi proizvodi u N seriji sa jos nekoliko modela koji ce se pojaviti u toku ove godine!
Eldar je bio na nekom okupljanju koje pravi Nokia i najavio je cak 20tak modela koji ce izaci na trziste u narednih 8-12 meseci! On je imao prilike da se upozna sa tim novitetima i izneo je sifre tih noviteta: N83, N85... ne secam se svih sifri (naravno nije sve ni rekao)! Takodje je izjavio da Nokia ne planira da u skorije vreme izbacuje na trziste nove komunikatore! Pored E71 i E66 bice mozda jos 1-2 modela E serije ali ni on nije siguran da li ce biti predstavljeni!

N79:
Po nekim nagadjanjima naslednik N78: The N79 seems to be a N78 successor and it features a 16 million colors 2.4 inch display with QVGA resolution. It also has 5 megapixel camera and runs on S60 3rd Edition Feature Pack 2.

Slika
Slika
Slika

N00 ili po nekim spekulacijama N85:
now the folks over at Engadgte spotted some pictures showing a new dual-slider handset called N00. According to the pictures and to some rumours it’s features a 5 megapixel camera with Carl Zeiss optics, Symbian 3rd Edition Feature Pack 2, Wi-Fi, GPS and a lot more. More over, it is focused on video and is the successor of the Nokia N96. Therefore it has also the same dual-slider function as the N96 or N95. If it’s true? I believe so but let’s wait and see.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Ok jedno pitanje. Ovo gore je ista N82,tj malko promenjena. Ovo dole... hm... Mnogo mi lici na N96 posebno sto sve sto je naveo, ima i N96. :? Nemam pojma... videcemo :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

PiNokia je pochela mLogo da me nerwira,u poslednje wreme prawi owe "sjajne" maske od kojih mi je muka...Alo Finci,ostaju otisci...

:D

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

mogu da budu sjajne maske i bez tih problema, stupid nokia .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Tha_Maddog
neaktivan nalog
Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19

Post od Tha_Maddog »

Ako su ovo stvarno novi izdanci N serije (u šta poprilično sumnjam), izgled i specifikacije ne donose skoro ništa novo... N95 ostaje vladar i dalje. 8)

(mada realno, ovo liči na makete N82 i N96)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Evo i GSMArena je prenela neke informacije o ovim novitetima: http://www.gsmarena.com/bunch_of_nokias ... ws-522.php

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

i engadget .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Tekst je na Ruskom i cika Eldar je navodno najavio da ce izaci ovi novi iz N serije: http://www.mobile-review.com/articles/2 ... nova.shtml

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Next Monday, the 18th, Nokia are set to announce two new N-Series devices. It’s speculated hat they could be the N79 and the N85. The launch will take place at 8am GMT. Remember, the devices to be announced are all speculated at this point.

The N79 will sport the candybar form factor, looks to come with a 2.4” display, 5MP camera, with dual LED flash, 3.5G HSDPA, and possibly GPS and Wi-Fi. It should be using Feature Pack 2.

The N85 employs the dual slide form factor of the Nokia N96. It should come with Quad-band GMS connectivity, 3.5G, 5MP camera with dual LED flash, Wi-Fi and a-GPS. Like the N79, the N85 should be using FP2.

Izvor: Mobile review

Stelle
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 17:12

Post od Stelle »

"and is the successor of the Nokia N96" kako mogu da naprave naslednika n96, kad taj telefon jos nije ni izasao :D :D
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ma ko zna sta su ovi u Njoki spremili! :D
Mozda slede trend SE-a pa ce da povuku N96 isto kao sto su ovi povukli ona dva svoja modela!
Videcemo sta nam ponedeljak donosi!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Ma nece Nokia povuci N96 sigurno, vidjeli ste koliko se odugovlacilo sa N91 zbog tih problema sa hard diskom i opet je na kraju istrajao i izasao u prodaju, tako da vjerujem da ce tako biti i sa N96, tj. da ce izaci ubrzo u prodaju. :wink: :wink: :wink:

NiKoOoLaAa
Banned
Pridružio se: Sub, 05. Jul 2008. 00:25

Post od NiKoOoLaAa »

janka88 zasto ga ti jos nisi dobio??? :? mislim toliko vec pricas o tome,ovo ono,a nista od toga jel??? :lol: znao sam :D

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Spominjao sam prije nekoliko mjeseci tako da nisam bas nesto pricao o njemu nakon sto sam rekao da od toga nema nista. Imao sam i ja dozu rezerve prema tome, al sta ces..... :) :) :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Slike se pojavile danas a mozda sutra bude i zvanicno predstavljanje N85 i N79!!!
http://www.gsmarena.com/nokia_n85_and_n ... ws-574.php

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Bice ovo fini telefoncici.Tipujem da ce oba imati dobar prodajni uspeh,mada po ovim spec. ne donose nista novo,ali videcemo.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Izadjose ovi telefoni za koje se nagadjalo a citajuci Eldarov tekst naidjoh na jednu zanimljivu recenicu: " By the time Apple’s third phone arrives, the Nokia E77 will already be up for grabs and the truth is, it will simply destroy that new iPhone (well, it’s time to stop right there)."

Da li je Apple, iPhone i iPhone 3G najavljivao pre leta?
Ako je tako onda i E77 stize pre leta 2009 god! Samo kad bi se neka spy picture pojavila! :D

Intervju: Mobile-review

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Jedno tanjcepi... Sta bi sa Tube-om, odnosno onim Xpress touch telefonom? Jel izasao?mnogo mi simptacian, a privlacci me TS.. A ako to uzmem, onda ne bih omniu...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Moving on to the highly anticipated 5800 ‘Tube’ - Nokia’s touch screen handset running S60 5th Edition is expected to hit stores (in the UK at least) on the 8th October according to our source!!!

http://talkaboutnseries.com/2008/09/05/ ... 5800-tube/

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Hvala IDzO... Nas nepresusni izvor informacija :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Ts me do jaja privlaci, al ne bih uzeo omniu, a onda se pokajao zbog tastature.

Odgovori