poruke mi kasne????

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Jaksa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 21. Jun 2008. 04:02

poruke mi kasne????

Post od Jaksa »

ovako poruke mi kasne po 3 sata ili cak 6 ne desava se stalno ali kad se desi onda sam ga ugasio sa ostatkom sveta!!!! da li je do mog telefona ili do mreze telefon 6288

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Jaksa, naravno da je do mreze. Eventualno do prijema, ako ti je slab signal, mada ne bih rekao. Nisi rekao koju karticu koristis, da li se to desava svakog dana, sa svakom porukom...? I meni se po nekad desi da zakasni poruka (na mt:s), a i mom drugu (Vip) kasne poruke, mada po njegovoj prici, njemu se to cesce desava. Kod mene, uglavnom, uvece, npr. jednom nedeljno. Pretpostavljam da je to zbog ovih silnih besplatnih poruka koje (su imali) mt:s (Vip) korisnici i "vereci besplatnih razgovora i poruka" kod Telenora.

pinkitanja
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 10:59

Post od pinkitanja »

Um, ja sam imala isti problem sa N70, i mislim da uopste nije bio problem sa karticom [koristim 063]
I prekjuce sam promenila telefon, i sad radi sve najnormalnije.. Meni cak sa N70 nije hteo ni da zove, ni da proverava koliko kredita imam.. (:

Odgovori