Problem oko real player-a
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 15. Okt 2008. 15:24
Problem oko real player-a
Imam nokiu 6210-navigator i od juce problem:vise ne mogu da reprodukujem video zapise na mob.,kako one ubacene,tako i one snimljene kamericom.Znaci real player ih ne otvara.Istovremeno na disku "C" mi se pojavljuju dva txt.-fajla pod nazivom "MdfPluginArchive.txt" i "plugin_archive.txt.".Kada ih izbrisem i ponovo probam da aktiviram real player,oni se ponovo pojave na istom mestu.U txt-fajlovima se pominje MDF renderer kao i video formati.Licno mislim da je mozda slucajno doslo do brisanja nekog fajla pa se zato javlja problem.Probao sam da restartujem,vadim bateriju i sl.,ali nikakav pomak.Zanima me sta mogu da uradim u ovoj situaciji da bi se ponovo osposobilo pustanje video zapisa?
Ja par dana vec imam N79 i desava mi se da nekad real player nece da reprodukuje filmove koje imam ili koje tek ubacim, a svi su u mp4 formatu. Nego samo crn ekran a cuje se zvuk?! Posle sam uspeo da ih otvorim kad sam im prisao sa druge strane (nije bas lako objasniti), nego nije ni vazno. Zanima me koji je najbolji mp4 video player koji bi mogao da koristim a da moze da se namesti da je default pri otvaranju svih video snimaka?
HTC 10
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 15. Okt 2008. 15:24