Nokia 5320 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
crnjabl
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Jan 2009. 04:40

Nokia 5320 XpressMusic

Post od crnjabl »

imam problem sa trensferom fajlova sa PC na telefon(sa telefona na PC ide ok)...koristim zadnji Nokia PCsuite(ver 7.1) i konekciju preko data kabla...takodje sam probao mass storarge mode,i pojavi mi se ikonica u my computer ali ne mogu da je otvorim...preko pc suite nadje telefon i ocita ga normalno,cak oce da salje fajlove sa telefona na PC...ali kad hocu da prebacim na telefon onda mi izbaci poruku:"Connection with the phone is lost!".da li je neko imao slicnih prob??

P.S.
nemam memorijsku karticu u telefonu,neki su mi rekli da zbog toga nece da mi otvori telefon kao mass storarge!

Slika

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

crnjabl, probaj da instaliras stariju verziju PC Suite-a... to ti je moj savjet! :)
Sto se tice P.S -a, dobro su ti rekli... Ja sam iskreno imao problema sa PC Suite-om 7.1, ali sa prethodnim nemam nikakvih problema i radim sa prethodnim... Meni je bio problem sa DATA kablom, ( nije htio da ga instalira, mislim instalira ga, ali kad prikljucim tel, pise da nije instaliran ) ali sam mogao da telefon napravim kao mass storage...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

pandolina
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Jan 2009. 05:52

Post od pandolina »

Ako mogu ovde da pitam,da ne otvaram novu temu..isti model fona..skinuo sam neke teme sa satom i sve se OK instalira..e sad..sat nece da radi,nego samo stoji..mislim da je problem sto ne podrzava gif format..da li neko zna sta da radim..

crnjabl
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od crnjabl »

ja sam probao i verziju PC suite 7.0.8 ali imao sam isti prob...danas sam probao sa karticom i oce da prebacuje u mass storarge mode ali opet nece preko PC suite...izbacuje istu gresku!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

reinstaliraj ceo Windows, i ako to ne reshi problem, onda zaista ne znam do cega. Mislim da ce to da reshi problem, ali znam da je to najmrskije od svih resenja koja postoje.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

miodrage, ti je dao dobar savjet... ali posto vidim da si na internetu pokusaj da vidis da li imas virusa na racunaru... postoji virus tipa m.exe ( trojan ) koji se stalno kopira i ne dopusta da otvaras USB-ove ili sve sto ide preko USB-a... takodje da stvar bude gora neka ne mozes ni hard disc da otvoris! Tu ti je rjesenje da formatiras disc i da krenes odpocetka!
No, da ne bi bilo sve crno, ja sam uradio sledece:
1. Nasao Kaspersky 7.0 i instalirao
2. Nasao najnovije zakrpe
3. Usao u Safe Mode i odatle uradio Virus Scan ( trajace vjecnost ako imas disc od 100 Gb ) ali vrijedi pokusati... izbrisao sam virus i radi sad kao sat! :lol:
Ako ni to ne uspije reinstall ili format... nazalost :x
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

crnjabl
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od crnjabl »

ma ne vjerujem da je to neki virus...oce da mi otvara sve usb uredjaje sem telefona preko PC suite(oce kao mass storarge)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

nikako u meniju (nokia 5320) ne mogu da nađem gde je memorijska kartica , help :?
16 godina na forumu MOBILNISVET

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

u galeriji, pokušaj da izvadiš pa vratiš memorijsku, desi se da nekad ne legne .
Nokia Lumia 630

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »

djolex ... nema je u galeriji , :uhuh:
16 godina na forumu MOBILNISVET

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

zoreli,pa ako je tel procitao karticu,lako ces je naci,proveri u tools pa ako imas folder utilities u njemu,ako ne u svakom slucaju nije problem da pretrazis sve foldere.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

zoreli
Moderator
Moderator

Post od zoreli »