replike

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
joey
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Okt 2008. 20:46

replike

Post od joey »

kakva su vasa iskustva sa replikama nokia skupocenih modela 8800?
sta mislite dal je to pametna kupovina, u smislu koliki je vek tih telefona i ko to pravi?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

joey, prave ih kinezi kao i sve druge slicne modele. Mislim da je kupovina replike bacanje para - bolje je kupiti funkcionalan telefon nego repliku "skupocenog telefona" radi nekog foliranja. O kineskim telefonima vise imas ovde: viewtopic.php?t=16285
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Post od ilkebgd »

slazem se sa Haklberijem, tipican primer (po meni) su kopije n95, n95 8Gb, n96... kostaju oko 100 evra a za te pare moze da se uzme prava Nokia N80 internet edition koja je sto puta bolja od tih kineskih replika :) koje niti su smartphone-ovi, nit imaju symbian, ni kameru od 3 mpx, niti imaju wifi... jedino sto obicno imaju je podrska za 2 kartice...

sto se tice replike 8800 ne kapiram sta ce to nekome, osim za neko foliranje,lozenje da imas ultra skup fon... :blinky:
Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ja sam imao prilike da vidim neke izuzetne replike,dakle ne radi se o nokLa ili slicim telefonima,nego o identicnim kopijama! Iskreno nisam verovao da su toliko daleko spremni da idu,ali u svojoj ruci sam drzao 8800 arte kopiju,na kojoj pise nokia,software je vizuelno 90% nokia,nisam imao vremena da ga cackam nesto duze,ali npr messaging je identican,isto i calendar.Telefon je izradjen od metala,cvrst,odlican slajder,nista ne krcka...sve u svemu,ko nije imao prilike da vidi original ili ima manjak iskustva,pomislio bi da je ovo nokia.
Takodje sam video i Vertu kopije,koje kostaju oko 400 eura i teske su bar pola kilograma :D
Dakle ko hoce da bude skupocen za male pare,ovo je prava stvar :)

Odgovori