kakva su vasa iskustva sa replikama nokia skupocenih modela 8800?
sta mislite dal je to pametna kupovina, u smislu koliki je vek tih telefona i ko to pravi?
replike
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
joey, prave ih kinezi kao i sve druge slicne modele. Mislim da je kupovina replike bacanje para - bolje je kupiti funkcionalan telefon nego repliku "skupocenog telefona" radi nekog foliranja. O kineskim telefonima vise imas ovde: viewtopic.php?t=16285
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
slazem se sa Haklberijem, tipican primer (po meni) su kopije n95, n95 8Gb, n96... kostaju oko 100 evra a za te pare moze da se uzme prava Nokia N80 internet edition koja je sto puta bolja od tih kineskih replika
koje niti su smartphone-ovi, nit imaju symbian, ni kameru od 3 mpx, niti imaju wifi... jedino sto obicno imaju je podrska za 2 kartice...
sto se tice replike 8800 ne kapiram sta ce to nekome, osim za neko foliranje,lozenje da imas ultra skup fon...

sto se tice replike 8800 ne kapiram sta ce to nekome, osim za neko foliranje,lozenje da imas ultra skup fon...

Samsung SGH I780 (Win Mobile 6 Pro) + LG Kp100 Ruby
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Ja sam imao prilike da vidim neke izuzetne replike,dakle ne radi se o nokLa ili slicim telefonima,nego o identicnim kopijama! Iskreno nisam verovao da su toliko daleko spremni da idu,ali u svojoj ruci sam drzao 8800 arte kopiju,na kojoj pise nokia,software je vizuelno 90% nokia,nisam imao vremena da ga cackam nesto duze,ali npr messaging je identican,isto i calendar.Telefon je izradjen od metala,cvrst,odlican slajder,nista ne krcka...sve u svemu,ko nije imao prilike da vidi original ili ima manjak iskustva,pomislio bi da je ovo nokia.
Takodje sam video i Vertu kopije,koje kostaju oko 400 eura i teske su bar pola kilograma
Dakle ko hoce da bude skupocen za male pare,ovo je prava stvar
Takodje sam video i Vertu kopije,koje kostaju oko 400 eura i teske su bar pola kilograma

Dakle ko hoce da bude skupocen za male pare,ovo je prava stvar