Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Imam Nokiu 7610 Supernova, i zvuk koji se cuje kada se slide mehanizam otvara/zatvara je nestao kada sam promenio temu na telefonu i ne znam kako da ga namestim. U uputstvu pise da postoji opcija settings>display>slide animation, ali ta opcija samo ukljucuje animaciju kada se slide otvara/zatvara. Ima li neko ideju, HVALA UNAPRED
Edit:
BTW, probao sam sve varijante: uradio sam restore factory settings, vratio sam fabricku temu, pokusao sam i da ukljucim zvuk tastature, u tones settings mi opcije "end of list tone" "other tones" i "application tones" stoje na ON. Ne kapiram u cemu je fora, zvuk slide-a je radio....
E,a jeli moguce da ja kod kuce sam decodiram telefon... bash ovu Nokiu 7610 supernova,jer mi je codirana na Telenor mrezu?? jel moze..i kako.. ako nekozna
Pomoc! Telefon 7610 supernova ima "svoja" dva video klipa,koja se otvaraju preko muzickog plejera. Kada se pusti video klip otvori ga normalno do kraja,ali ako se stisne pauza u nastavku krene da blokira (prekida). Ako se pusti bilo koja pesma otvori normalno i sa pauzom. O cemu se radi, da li je to normalno kod ovog telefona, da li se desava i drugima?
mislim da je resenje ovog problema sa slide animation da udjes u menu/settings/profiles/general/personalise i stavis ON na Other tones.
Ja imam ovu nokiu i to mi se nije desavalo, i iskreno mislim da nije normalno.
Ovako..u zadnje vreme ova maska je pocela da mi koci..tesko se pritiska donje navigaciono dugme i sl...
nasla sam masku, onu originalnu..kosta oko 10evra..da li je to ok cena?
i da..oni ne omogucavaju instalaciju maske....a ne znam nikog ko bi to mogao...da li bih mogla sama da to menjam?/
Da ne bih dizao novu temu, imam jedan problem.
Uzeo sam nokiu 7610 supernova za mamu, i fino je funkcionisala ovih par dana, ali nakon sto sam ga ugasio, prebacio drugu karticu da prebacim kontakte, upalio, prebacio kontakte, opet ugasio i vratio staru karticu, nece da se upali. Pojavi se nokia logo sa rukama, izbaci zvuk, onda beli ekran, pa crni, pa opet beli, pa crni, i ugasi se telefon. Napunio sam mu bateriju, i normalno je prikazivao da se puni telefon, ali nece da se ukljuci. Da napomenem da sam mu vec par puta vadio bateriju i vracao, i normalno je radio, a sad me zeza :S
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.