Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nailazio sam na netu na neki koncept Nokie C8 i zaista mi deluje impresionirajuce. To bi bilo resenje mog problema Dizajn 10+, kamera ce biti kao na N8. Ako neko zna da li ce se zaista pojaviti Nokia C8 u konceptu koji je rasiren po netu i kada otprilike voleo bih da to podeli sa mnom
deksicom, kao i ti i ja sam cuo da ce da pojave ti telefoni, samo jos niko sa sigurnoscu ne moze da kaze sa kojim OS-om ce da izadju?! Da li sa preradjenim WM7 ili sa S^3 ?
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Znaci li to da deksicom skuplja pare za novi telefon ? Usput hvala za LockScreen i mngoo je dobra. Jos nisam vidio kako mi "jede" bateriju, ali sustina je da sad telefon izgleda mnogo zanimljivije ?! deksicom-a ZA MODERATORA
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
deksicom, imam C7 i prezadovoljan sam kvalitetom izrade, dizajnom, radom, funkcionalnoscu ali mi nedostaje kamera sa N8 ali je bar meni N8 jako ruzan i sav kockast i debeo
Ako ovo sa koncepta postane stvarnost ja bih bio najsrecniji
Izvinjavam se nisam znao kako ove linkove da stavim da se vide samo kao npr CLICK, ako neko od moderatora hoce nek promeni.
MikiBre, Ne vidim zašto smatraš da je N8 predebeo i kockast, skoro svi telefoni imaju taj nazovimo ga "kockasti oblik", no o ukusima ne treba raspravljti.
Ovo što sam video na linku izgledao zaista impresivno i moćno, mada to je samo koncept, pitanje je da li će se pojaviti na tržištu.
znemanja, Pa mnogo je glomazniji i veci od C7 a dimenzije ekrana su iste. Ali ne mogu da prezalim nedostatak C7 sto se kamere tice, msm u poredjenju sa N8 kamera je moze se reci i vise nego ocajna
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.