RandjaPO, mislim da grijesis i to silno... U ono vrijeme, cim je izasao N95 ja sam ga kupio... Mislio sam da je stvarno savrsen, ali sve stvari koje je taj telefon imao kao mane, pokusali su da poprave u N95-2 i donekle su uspjeli...Isto se desilo i sa jos nekim telefonima, ali ne bih sad da ulazim u detaljnu analizu. I jos nesto... ne "zavisi" puno od NOKIA-e kolika ce biti cijena nekog modela ili koliko ce ta cijena da "se odrzava", nego od trzista i sta se nudi! Takav telefon o kojem je
snenad rekao, bio bi pravi BUM na trzistu, ali pitanje je koliko dugo ?! Zato jer danas pored NOKIA-e imas i Samsung, HTC, SonyEricsson i da se ne lazemo svi oni prave dobre telefone i neko napravi slican telefon, odnosno telefon slicnih karakteristika i jos malo "ljepsi" i stavi mu cijenu za 30% manju nego kod NOKIA-e i ... sta onda ?

Po meni, ovi modeli bi bili dobri da se razgranici E i N serija i da postoji neka verzija za korisnike srednje dubokog dzepa. Ali NOKIA se trudi a u to se treba vjerovati jer su napravili potpuno novi OVI suite i tacno se vidi napredak...

NOKIA je ziva

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!