Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
wtf 41MP? pa kome to jos treba? napunis karticu brzo ko studentski stomak u menzi.
Sa druge strane pogledao sam ovaj video gore, i vidi se da su radili na kameri posto ima veci blic i velicina kamere odskace od profila telefona.
Jedan interesantan komentar sa youtubea "if i shoot the moon & then zoom in, can i see the american flag?" :D:D
Koji je CPU i GPU, zna neko? I da li uopšte ima gpu? Ako ga nema biće mega fail...... I zadnji deo je odvratno debeo, mrzim te izbočine, pogotovo što su stavili da bude glossy, ima da se izgrebe samo tako.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
telep, CPU je jednojezgarni 1.3 GHz ima 512 MB RAM, ne znam za GPU. Inače ne znam šta im znači kamera od 41 MPx? Verovatno je prava rezolucija 5 x manja. Čitao sam da se radi neka interpolacija.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
mislim da su malo preterali.kao da nekom treba 41.inače gledao sam nekog turskog grka koji je nešto u preduzeće i kao objašnjava kako je to dobro itd...mada pitanje je...
skar napisao:pa mora da ima GPU,koliko me secanje sluzi svaki S3 mobilni mora da ima GPU...
ovo nije pravih 41mpx al je svakako mocno!
P.S ocekivao sam max 16mpx
Onaj 700 nešto nema gpu, samo 1GHz procesor.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Zapao mi je za oko softver kamere,izgleda stvarno vrhunski odradjen.Koliko sam ja shvatio radi se ustvari o grupisanju 7 piksela u jedan piksel.To onda dodje da kamera ima izmedju 5 i 6 megapiksela,ali moze da se i iskljuci to grupisanje pa da onda slika ima najvise 38 mpx a video se snima rezolucijom od 41mpx.Neka me neko ispravi ako gresim ali ja sam to tako shvatio...
Šta znam ja nisam nešto oduševljen slikama, kada se zumiraju neke su baš baš mutne, nema detalja. Mislim da će prvenstveno ljudi da padnu na 41 gigapiksel. Dobre su za telefon, ali sam očekivao više od ovakvih bombastičnih najava.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
I Eldar se podsmeva(sarkasticno) , tvrdi da je to isto kao kod kineskih dual sim telefona koji imaju kao 5mpx a imaju u stvari 0.3 mpx i tvrdi da je nokia ukrala njihov patent i da ce biti tuzbi
Lepo su rekli, nema potrebe podešavati aparat preko 5 ili 8 mpx. Ako sam ja tu nešto razumeo ta silna pikselaža će "raditi u pozadini" i omogućavaće čistiju sliku pri zumiranju i čistiji krop u odnosu na "normalne" telefone. A možda i lupam...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.