Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokiji je izgleda i dalje vaznije africko trziste i proizvodnja jeftinih bezlicnih telefona sa 3 funkcije, od borbe sa najvecim igracima.
I treba da propadne...
Green, nemo tako da pricas, pa treba neko da misli i na one koji namaju para a dreba im telefon a i na one kojima sluzi samo za pozive i pokoju poruku.
Imam par strarijih kolega koji i dalje nose i koriste 3310 epa ovo telefonce je za njih, naravno za nas nije .
A ekran Monochrome graphic, posle toliko godina.
Ovaj telefon ce biti izuzetno dobro prodavan.Ogroman broj ljudi koristi telefon samo za razgovor,cak i poruke izbegavaju a mnogi stariji korisnici ne koriste sms,tako da je ovaj potez Nokie odlican.Kupiti nov telefon za 15-20 evra,mali,lagan,pregledan ekran u svim uslovima,dugo drzi bateriju,veliki razmaknuti dugmici....Kako ce se oduseviti stariji nezahtevni korisnici.Nije lose i za malu decicu,fm radio i osnovne funkcije da se jave roditeljima iz skole,izleta.Operateri ce ovo deliti i uz pre paid i post paid najmanje tarife.Naravno,mi zaljubljenici u tehniku ovo jeftino telefonce smatramo decijom igrackom (ali,mi smo ipak manjina).A da ne pricamo u vreme ove krize kako ce dobro doci Aziskim i Africkim drzavama koji si najveci kupci.U jednom casopisu videh cenu od 16 evra a na sajtu ne mogu naci cenu.Zna li se cena ovog telefona?
Poslednja izmena od Nikola Vapa/CA u Sre, 11. Apr 2012. 10:32, izmenjeno 1 put ukupno.
Ma ovaj telefon definitivno nije promasaj..kao sto je neko vec gore pomenuo,dobro ce doci sirotinji iz Africkih i Azijskih drzava..a iskreno ni kod nas nije nesto posebna situacija..,a iskreno kao sto rece Nikola Vapa/CA, idealan je za manju decu..dok se ne nauce da upravljaju i cuvaju telefone..a i za gradjevince..a i mislim da je vise bespotrebno navoditi bezbroj primera za koga je ovaj telefon.Sve u svemu je odlican za te pare..
Ovo bi pre 10-tak godina bila telefoncina,pa 8310 koji ima iste specifikacije kao i ovaj je kostao 500-600 maraka....
Za nezahtevne i starije korisnike dusu je dala ova nokia
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.